2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam kızlar. Bu haftalarda kasılmalarla cebelleşiyorum. Sol bel çevremde ve kasığıma doğru ağrım oluyor. Öyle hemen de geçmiyor. Soluma uzanıp gevşemeye çalışıyorum ama 1 saat kadar sürüyor. Özellikle geceleri oluyor. Zaten gecede 3-4 kez uyanıyorum wc, terleme, aynı pozisyonda yatmaktan dolayı ağrılardan rahat bir gece uykusunu unuttum. Yarın kontrolüm var. Sorcam doktora. İnternette normal yazıyor, rahim kasları geriliyormuş falan filan. Benim göbekte haftama göre epey büyük zaten. 20. haftadan sonra çok hızlı büyüdü, 7 aylık gibi görünüyor... Bebişte kıpır kıpır, aşağıma doğru öyle tekmeliyor ki canım acıyor.
Sizde durumlar nasıl? Böyle şeyler yaşıyor musunuz canlar?

aaaaaaaaa sendemı elıf eylul yahuuuu kız bızde ole koycaz bak ta foruma uyelıgımde yazdırdım admıne elıf eylul dıye ısım lıstesınde mewcut bu kadar denk gelır yaaa
bende elif eski isim herkes koymaz diye dusunuyodum bu ara hep rastliyrmeylulude tohumu eylulde attik diye
bahtlari guzel olsun ins.evlatlarimizin

Maalesef ayrıntılı ultrasyonumda bebeğimin beyninin sol tarafında 11mmlik. Sıvı vvar dedi doktor şuan çok kötüyüm yerdemi gökdemiyim bilmiyorum nolur bana dua edin haftaya tekrar bakıcak rabbimin izniyle küçülür o sıvı haftayada büyümüşse veya aynı duruyosa emar ve amniyosentez yapılıcak çok korkuyorum

korkma cnm bebegin icin guclu ol,dua et Allahin izniyle hep iyi olacagini dusun.dualarim seninle...

Allah'ın izniyle gittikçe azalır. Böyle olup o sıvı azalan duymuştum. Sen içini ferah tut.

Gunaydin canim
bizde pek onemsemeyiz sevgililer gununu. O Yuzden bizimde planimiz yok.

Allah yardimcin olsun arkadasim. Bir sorun olsa simdiye kadar ki taramalarda farkedilirdi bence. Icini ferah tut diger arkadaslarda sonradan dagilabilecegini duymuslar sivinin. Senin de oyle olur insallah

gozun aydın yalnız detaylıya gec kalmadın mı 23 max24 cu hafta son benbıldıgım detaylı ıcın

gecmıs olsun canım uzulme demekle olmuyor konu bebek olunca bılıyorum,cok sey yasıyorum hamılelıgımde ama cok sukur hepsı gecıyor,once tedırgın edıyorla sonra gectı gıttı dıyorlar.Senın durumunda cok arkadasın durumunu okudum sıvı ya da kıst olusmus bebegınde Ama 28 cı haftaya kadar yok oluyormus .Insallah haftaya guzel haberını beklıyoruz hep gececek de kendıne bebegını uzme ınankı etkılenıyor bunu yasadım ben Allah yardımcın olsun

Ne güzel çok şanslısın cnm ben annemle aynı şehirdeyim bizimki öyle geleyim yardım edeyim temizliğe falan hiç demez hatta geçen izinli günümde gittim poaça kurabiye yaptırdı misafir gelirse lazım oluyo dedi belim ağrımıştı bütün gün.

Güzel günler diliyorum değerli haziran annelerii
Ayrıntılı ultrason yaptıranlar var mı aramızda? İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz ve memnun kaldığınız (mümkünse bayan) perinatoloji uzmanı var mı? özel muayenehane,özel hastane, eğitim ve araştırma hastanesi yada devlet hastanesi ?? Teşekkür ediyorum cevaplarınız için

günaydın kızlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun umarım güzel bir gün geçirirsinizkızlar ebebekte Casual Cadillac Travel Sistem Bebek Arabası indirimde internet sitesinde tükenmiş bu ürünü kullanan,alan yada araştıran var mı? ben biraz araştırdım kullanışlı bi ürüne benziyor bebek yattığında beşik gibi olan bebek arabaları çok hoşuma gidiyor zaten öyle almayı düşünüyorum bu model olanların fiyatları en az 650 den baslıyor sunny baby montana,wollex new york da çok hoşuma gitmişti ama bu daha ucuz bu tarzda sizin tavsiye edeceginiz baska marka yada model var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…