2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin canim goruntusu guzel ,kullanisi nasil onemli olan o.Gorduysen arabayi dusunebilirsin.
Biz casual versa travel sistem bebek arabasini aldik kullanisli geldi bana gordum de arabayi memnunum tabi daha kullanmadik ama ozelliklerini begendim.
Sende kullanislikigina bi bak begendigin araba da cok guzel gorunuyo:))

Yok canim benim esim de calisiyor eltimin oglu hala bizde yarin insallah gidecek ben de yarina planlariz dedim tam da bu gun soguk alginligi var ben de sanssizlik yaniyarina iyilesirim insallah
Benim de kociş hasta. Istiyorum disari cikmak basbasa cunku evde kayinvalidemler var amaa iste hasta diye bisey diyemiyorum bi de calisiyor. Sinemaya gitseydik mesela ne guzel olurduuu...

canım bugün bakmaya gidicem eger kumaşı görüntüsü kullanısı hosuma gıderse almayı dusunuyorumönümüz yaz fiyatlar iyice artmadan aradan çıkaralım dedimaldığın arabaya bu da çok benziyor aradaki fark nedir bilmiyorum ama marka aynı olduğu için benzer özellikler vardır sanırım sen nerden ve kaça almıştın e bebekte varsa seninkinin modeline de bakarımbu arada güle güle kullanın canım

Benim de kociş hasta. Istiyorum disari cikmak basbasa cunku evde kayinvalidemler var amaa iste hasta diye bisey diyemiyorum bi de calisiyor. Sinemaya gitseydik mesela ne guzel olurduuu...
Ya evet grinin 50 tonunu izleseydik ne guzel olurdu mesela bakalim takma kafana biz ilac alamiyoruz esine bol bol icirt bu gun olmazsa belki yarin gidersiniz

Ben balikesirden aldim canim benimki ana kucagi tek olarak takilmiyo arabaya,katlanmasi acilmasi kolay kumasi vs guzel surdumde arabayi cok hosuma gitti fiyati yanlis hatirlamiyisam 670 ti canim tesekkur ederim sende alinca bebisinin arabasini gule gule kullan sekercim:))

gunaydin kizlar
sabaha karsi 5te uyudum 9 bucukta kalktim.sanirim aksam yemegi biraz dokundu hep reflu halindeydimbide kizim kipir kipir dondu durdu :) gecenin en ii yani sabaha kadar kizimi hissetmektibir tuhafim kizlar bu aralar gobegim buyudukce garip duygulara kapilmaya basladim bir agliyorum bir guluyrm Allah korusun gebelik depresyonuna gircem diye korkmaya basladim nasil garip biseymis anne olmak

Güzel günler diliyorum değerli haziran annelerii
Ayrıntılı ultrason yaptıranlar var mı aramızda? İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz ve memnun kaldığınız (mümkünse bayan) perinatoloji uzmanı var mı? özel muayenehane,özel hastane, eğitim ve araştırma hastanesi yada devlet hastanesi ?? Teşekkür ediyorum cevaplarınız için

Kotu hasta bigünün ardından merhabalar.dun okuyanlar bilir kotuydum ateş halsizlik basagrisi ishal... Sabah 5 ten beri WC nöbetleri...sabah Dr mu aradim reflor önerdi.içtim bakalim hemen alip inş ise yarar yoksa meleğim de susuz kalacak...
Benim de melegimin babası calisiyor bugün ama sabah sabah güne güzel baslatti beni...pek adeti değildir ama hediye paketim geldi sabah 9 da.14 şubat falan bahane...insan sasrtilmak simartilmak istiyor bazen...

Eklentiler

• IMG_20150214_121049.webp
    43 KB · Görüntüleme: 106
Merhaba kızlar. Doktordan geldim çok şükür bir sorun yok bebeğim gayet iyi sadece fazla bunaltiyorsun kendini dedi. 600 gram olmuş minigim:) rapor işini de konuştuk. biraz daha idare edip doğum izni öncesi 1 ay rapor alcam inşallah. Hepinize mutlu haftasonları. Eşleriniz ve meleklerinizle birlikte aşk dolu günler

geçmiş olsun canım acil şifalar.eşinin sürprizi iyi gelmiştir sana

uykusuzluk değil de çok sık uyanmalar bende de başladı canım duygularım benim de karmakArışık gerçekten çok garip.çok hassas oluyorum duygularım çabuk değişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…