2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Geçmiş olsun canim arkadaşların dediği gibi bu haftalarda normalmi
normalmis

Sonraki haftalarda kayboluyomus Allahın izniyle kimimiz in bebeğinin böbreğini kist var dediler kimimizin beyninde benim bebegimi nde kalbinde dediler Allah korusun bi hafta sonra kontrol var ne olur güçlü olalim

Kizlarrr hava guzel diye azcik yuruyuse ciktim ama yuruyemedim karnima cok kramp girdi sertlesti duruyorum geciyo yuruyorum yine basliyo hic boyle olmamisti neden olur acaba???

Allah yardimcin olsun cnm ins atlatacaksin Allahin izniyle...
Seninde sevgililer gunun kutlu olsun canim bizde aksam yemegine guzel bi masa hazirlayalim keyif yapalim dedik bugun icin :))) isleri yaptim dinleniom simdi :)))
Sosyal medyaya bakilmiyor bugun. Heryerde Mersin deki cinayet protestosu. Iskencesi. Ruhum kaldirmiyor artik bu vahset haberlerini
Evet cnm aynen cok kotu bi hbr ailesini dusunemiyorum... Allah sabir versin...

uykusuzluk değil de çok sık uyanmalar bende de başladı canım duygularım benim de karmakArışık gerçekten çok garip.çok hassas oluyorum duygularım çabuk değişiyo
normalde benimde hic bu ladar olmamisti 2 saate bir kalkarim normalde her gece artik onada alismistim beni uykusuzluktan cok rahatsiz eden bu ani duygu degisiklikleri.Allah hepimizin yardimcisi olsun ins.bebeklerimizi kucaklarimiza alinca bu stresli gunler bitecek

Sosyal medyaya bakilmiyor bugun. Heryerde Mersin deki cinayet protestosu. Iskencesi. Ruhum kaldirmiyor artik bu vahset haberlerini

Ahh sorma canım,
Dünden beri aklımdan çıkmıyor.
Ne hale geldi insanlık, utanıyorum. Güvenle adım atacağımız biyer kalmadı..

Ki bizler bi can taşıyoruz, onu dünyaya getirmenin telaşı içindeyiz. Düşünüp duruyorum, suan en güvenli yerde bebeklerimiz, ya doğunca? Nasıl koruycaz, nasıl iyi insanlar olarak yetiştircez bu kadar kötünün arasında?
Aklım almıyor, beynim dondu, utançlar içindeyim dünden beri...
Allah sabır versin, dilerim bu son olsun...

bende elif eski isim herkes koymaz diye dusunuyodum bu ara hep rastliyrmeylulude tohumu eylulde attik diye
bahtlari guzel olsun ins.evlatlarimizin
Güzel isimler.. Eylül ü biz de düşündük hem eylülde evlendik, hem de dediğin gibi tohumlar eylülde atıldı :) Ama kız kardeşimle nişanlısı Eylül ismini Allah nasip eder de kızları olursa onlar koymak istiyo o yüzden başka isim arıyoruz. Elif ismini de eşim çok seviyor. Daha biz bi isim bulamadık bakalım. Adıyla sağlıkla büyüsünler inşallah

Allah büyük canım bol bol dua et inşallah küçülür de işlem yapmaya gerek bile kalmaz. Güzel şeyler düşün canım haftaya güzel haberler alırsın inşallah.

Hiç bi plan yok valla canım bizimki de pek önemsemez kutlamayız pek. Sevginin günü mü olurmuşşş... işimize nasıl gelirse yanii :))

Son düzenleme:
Benim de bir Elif'im var. Kurtlar vadisinin 5-6 sene önceki sezonunda Elif karakterinden sonra bu isimde patlama oldu. Eşimin halasının adı, niyeyse koyduktan sonra söyledi, Elif'i eşim seçti, bende ilk okul öğretmenim kızının ismini koydum. Gerçi onu da yanlış hatırlamışım, bir harf eksik olarak, aradan 20 sene geçince tabi.
Bir arkadaşım Ekin ismini koymuştu. Orijinal ve değişik. İkinci kızı olduğunda bebek görmeye gittiğimizde, bir çok arkadaş buna da Eylül koysaydın dedi. İlk başta sanki Ekim'miş gibi geldi herhalde. Tabi O Beril ismi verdi kızına.

Canım mağazaya gidip baktım ama sabah hepsi tükenmiş 13 tane varmış teşhir ürünü bile satılmış arabayı inceleyemedim bile

Zaten rüyamda görmüştüm valla doğru çıktı rüyamda raflar boştu görevli de elimizde kalmadı hepsi bitti diyordu bu kadarmi malum olur bi insana yaa bilsem sabah erkenden giderdim

Hiç bi plan yok valla canım bizimki de pek önemsemez kutlamayız pek. Sevginin günü mü olurmuşşş... işimize nasıl gelirse yanii :))
Dün
Kocam : (dün işten gelince)"seni yarın yemeğe götüreceğim"
Ben : "sebep?" (çok romantik bir cevap verdim! )
Kocam: ilgi göstersem kabahat, göstermesem kabahat.
Sonuç: yemeğe gitmek istemediğimi düşünen bir koca, jetonu bu gün düşen bir kadın.

Seninde başın sağolsun canım Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Çok haklısın canım okumaktan, duadan başka bişey gelmiyor elimizden. Rabbim günahlarını affetsin.

inşallah geçecek canım allah yardımcımız olsun bu zor süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…