- 17 Ocak 2015
- 240
- 177
- 48
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.501
Geçmiş olsun canim arkadaşların dediği gibi bu haftalarda normalmiMaalesef ayrıntılı ultrasyonumda bebeğimin beyninin sol tarafında 11mmlik. Sıvı vvar dedi doktor şuan çok kötüyüm yerdemi gökdemiyim bilmiyorum nolur bana dua edin haftaya tekrar bakıcak rabbimin izniyle küçülür o sıvıhaftayada büyümüşse veya aynı duruyosa emar ve amniyosentez yapılıcak çok korkuyorum
normalmisMaalesef ayrıntılı ultrasyonumda bebeğimin beyninin sol tarafında 11mmlik. Sıvı vvar dedi doktor şuan çok kötüyüm yerdemi gökdemiyim bilmiyorum nolur bana dua edin haftaya tekrar bakıcak rabbimin izniyle küçülür o sıvıhaftayada büyümüşse veya aynı duruyosa emar ve amniyosentez yapılıcak çok korkuyorum
Sonraki haftalarda kayboluyomus Allahın izniyle kimimiz in bebeğinin böbreğini kist var dediler kimimizin beyninde benim bebegimi nde kalbinde dediler Allah korusun bi hafta sonra kontrol var ne olur güçlü olalimMaalesef ayrıntılı ultrasyonumda bebeğimin beyninin sol tarafında 11mmlik. Sıvı vvar dedi doktor şuan çok kötüyüm yerdemi gökdemiyim bilmiyorum nolur bana dua edin haftaya tekrar bakıcak rabbimin izniyle küçülür o sıvıhaftayada büyümüşse veya aynı duruyosa emar ve amniyosentez yapılıcak çok korkuyorum
Kizlarrr hava guzel diye azcik yuruyuse ciktim ama yuruyemedim karnima cok kramp girdi sertlesti duruyorum geciyo yuruyorum yine basliyo hic boyle olmamisti neden olur acaba???
Bisey yoktur dimi yaa korktum bianBugun oglun yurumek istemiyormus ki!
Allah yardimcin olsun cnm ins atlatacaksin Allahin izniyle...Maalesef ayrıntılı ultrasyonumda bebeğimin beyninin sol tarafında 11mmlik. Sıvı vvar dedi doktor şuan çok kötüyüm yerdemi gökdemiyim bilmiyorum nolur bana dua edin haftaya tekrar bakıcak rabbimin izniyle küçülür o sıvıhaftayada büyümüşse veya aynı duruyosa emar ve amniyosentez yapılıcak çok korkuyorum
Seninde sevgililer gunun kutlu olsun canim bizde aksam yemegine guzel bi masa hazirlayalim keyif yapalim dedik bugun icin :))) isleri yaptim dinleniom simdi :)))Günaydın haziranın güzel anneleri. Hepinize sevgi dolu bir gün olsun inşallah.
Ben kocise bir sey yapmadim o da çok onemsemez bu günü.
Bizim için her gün sevgililer günü hem.
Sizde durumlar ne ? Planınız var mi bugün için ?
Koskocaman öpüyorum.
Evet cnm aynen cok kotu bi hbr ailesini dusunemiyorum... Allah sabir versin...Sosyal medyaya bakilmiyor bugun. Heryerde Mersin deki cinayet protestosu. Iskencesi. Ruhum kaldirmiyor artik bu vahset haberlerini
normalde benimde hic bu ladar olmamisti 2 saate bir kalkarim normalde her gece artik onada alismistim beni uykusuzluktan cok rahatsiz eden bu ani duygu degisiklikleri.Allah hepimizin yardimcisi olsun ins.bebeklerimizi kucaklarimiza alinca bu stresli gunler bitecekuykusuzluk değil de çok sık uyanmalar bende de başladı canım duygularım benim de karmakArışık gerçekten çok garip.çok hassas oluyorum duygularım çabuk değişiyo
Sosyal medyaya bakilmiyor bugun. Heryerde Mersin deki cinayet protestosu. Iskencesi. Ruhum kaldirmiyor artik bu vahset haberlerini
hemen yat dinlen canm her zamn olmuyorsa hemen korkmaKizlarrr hava guzel diye azcik yuruyuse ciktim ama yuruyemedim karnima cok kramp girdi sertlesti duruyorum geciyo yuruyorum yine basliyo hic boyle olmamisti neden olur acaba???
Tamam canim sagol ilk defa oldu boylehemen yat dinlen canm her zamn olmuyorsa hemen korkma
Güzel isimler.. Eylül ü biz de düşündük hem eylülde evlendik, hem de dediğin gibi tohumlar eylülde atıldı :) Ama kız kardeşimle nişanlısı Eylül ismini Allah nasip eder de kızları olursa onlar koymak istiyo o yüzden başka isim arıyoruz. Elif ismini de eşim çok seviyor. Daha biz bi isim bulamadık bakalım. Adıyla sağlıkla büyüsünler inşallahbende elif eski isim herkes koymaz diye dusunuyodum bu ara hep rastliyrmeylulude tohumu eylulde attik diye
bahtlari guzel olsun ins.evlatlarimizin
Allah büyük canım bol bol dua et inşallah küçülür de işlem yapmaya gerek bile kalmaz. Güzel şeyler düşün canım haftaya güzel haberler alırsın inşallah.Maalesef ayrıntılı ultrasyonumda bebeğimin beyninin sol tarafında 11mmlik. Sıvı vvar dedi doktor şuan çok kötüyüm yerdemi gökdemiyim bilmiyorum nolur bana dua edin haftaya tekrar bakıcak rabbimin izniyle küçülür o sıvıhaftayada büyümüşse veya aynı duruyosa emar ve amniyosentez yapılıcak çok korkuyorum
Hiç bi plan yok valla canım bizimki de pek önemsemez kutlamayız pek. Sevginin günü mü olurmuşşş... işimize nasıl gelirse yanii :))Günaydın haziranın güzel anneleri. Hepinize sevgi dolu bir gün olsun inşallah.
Ben kocise bir sey yapmadim o da çok onemsemez bu günü.
Bizim için her gün sevgililer günü hem.
Sizde durumlar ne ? Planınız var mi bugün için ?
Koskocaman öpüyorum.
Benim de bir Elif'im var. Kurtlar vadisinin 5-6 sene önceki sezonunda Elif karakterinden sonra bu isimde patlama oldu. Eşimin halasının adı, niyeyse koyduktan sonra söyledi, Elif'i eşim seçti, bende ilk okul öğretmenim kızının ismini koydum. Gerçi onu da yanlış hatırlamışım, bir harf eksik olarak, aradan 20 sene geçince tabi.Güzel isimler.. Eylül ü biz de düşündük hem eylülde evlendik, hem de dediğin gibi tohumlar eylülde atıldı :) Ama kız kardeşimle nişanlısı Eylül ismini Allah nasip eder de kızları olursa onlar koymak istiyo o yüzden başka isim arıyoruz. Elif ismini de eşim çok seviyor. Daha biz bi isim bulamadık bakalım. Adıyla sağlıkla büyüsünler inşallah
Canım mağazaya gidip baktım ama sabah hepsi tükenmiş 13 tane varmış teşhir ürünü bile satılmış arabayı inceleyemedim bileBen balikesirden aldim canim benimki ana kucagi tek olarak takilmiyo arabaya,katlanmasi acilmasi kolay kumasi vs guzel surdumde arabayi cok hosuma gitti fiyati yanlis hatirlamiyisam 670 ti canim tesekkur ederim sende alinca bebisinin arabasini gule gule kullan sekercim:))
DünHiç bi plan yok valla canım bizimki de pek önemsemez kutlamayız pek. Sevginin günü mü olurmuşşş... işimize nasıl gelirse yanii :))
Seninde başın sağolsun canım Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Çok haklısın canım okumaktan, duadan başka bişey gelmiyor elimizden. Rabbim günahlarını affetsin.maral26
Cnm cok zor...
Babacimi kaybedeli 6 sene oldu benimde...
Rabbim cumlesine gani gani rahmet eylesin...
Esim bilio nasil duskunum dun goturdu kabrine sagolsun...
Bebis olunca bi sure gideneyiz diyerekten...
Torunlarini getirdim sana babam
Bak burdayiz seni cok seviyorum diye konustum toprakla geldim...
Bol dua insaallah onlara yapcak bisey yok...
Aminnnnn canım Allah razı olsun.canım çok geçmiş olsun. ishal çok sümüş, çok su kaybetmişsindir. doktora git bence canım...
Allah rahmet eylesin canım benim, üzme kendini... Allah çocuklarına ve sana uzun ömürler versin...
inşallah geçecek canım allah yardımcımız olsun bu zor süreçtenormalde benimde hic bu ladar olmamisti 2 saate bir kalkarim normalde her gece artik onada alismistim beni uykusuzluktan cok rahatsiz eden bu ani duygu degisiklikleri.Allah hepimizin yardimcisi olsun ins.bebeklerimizi kucaklarimiza alinca bu stresli gunler bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?