- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.701
Günaydin hanimlar;
Nasilsiniz?
Sanirim biz bebek alisverisini bitirdik, bi banyo için küvet ve yatagina uyku seti alicam aklimda o kaldi... onuda sonra artik..
Ama sampuan, yenidogan bezi, masaj kremi, kiyafetleri, mobilyasi, puseti ve ev içi ana kucagimiz alindi çok sukur..
Bezi 2/3 hafta yeticek kadar aldim evden cikamazsam diye.. hemde yenidogani uzun süre kullanamayabiliriz bebek çabuk büyürse :)
Bu arada haftasonu baya baya tekmeleri gözle görünür haldeydi, pozisyon degistirdigi falan belli oluyordu kiyafetimdenBirde annesi dürtükledikçe cevap verdi cimcimem uyusada uyandiriyordum tekmelesin diye
Ah canim yadengesiz kendini bilmez insan nolcak
Hersey Allahtan ama biz Rabbim hayirlisiyla saglikla nasip etsin diye diye aliyoruz zaten..
Dün bi filmden etkilendim Allah korusun ayni seyler benimde aklima geldi, gece uyandim uyandim dua ettim cok korkuttu film olsa bile
Rabbim saglicakla kucagimiza almayi; hayirli bir evlat olarak yetistirmeyi nasip etsin insallah...
Cnm ben ınglesina trlogy daha çok beğeniyorum stokkeye görede daha kullanışlı bence ama karar senin tabikiNasılsınız kızlar ben de bı sey alamayanlardanım,arastırmaktan bebek arabasını mahv oldum.Stokke ve Inglesına trılogy cok begendım dayanıklı duruyorlar,concordların desenlerını sevmıyorum,chıcco urban travel begendım tekerlıklerı saglam gelmedı bana.Kararım Stokke xplore ya da Inglesına trılogy ,bı fıkrı olan varmı bu arabalar hakkında
cnm ne güzel yaa baya bişi almışsın.
biz daha hamıle kalmadan amerikaya gitmiştik bı hafta ordan aldığım markalı şeyler gap, tommy den var baya ucuzdu iikide almışım. bide sankı hıssetmışız gibi ordan aldıımız erkek kıyafetleri çoğunlukta onun dısında daha bişi almadık. bebek arabası falan araştırıyorum. odasını da mart ortasında sipariş ederiz ahh şu nisan gelsin artık mart gözümde büyüyor :)
benımkı daha dokunmalara tepki vermiyor kafasına göre haraket ediyor canı ne zaman isterse o zaamn tepiyor anneyi, demek ıkı hafta sonra falan benımkıde öyle tepkiler verebilir hadi inşş
Canim süpersiniz yaa..Günaydin hanimlar;
Nasilsiniz?
Sanirim biz bebek alisverisini bitirdik, bi banyo için küvet ve yatagina uyku seti alicam aklimda o kaldi... onuda sonra artik..
Ama sampuan, yenidogan bezi, masaj kremi, kiyafetleri, mobilyasi, puseti ve ev içi ana kucagimiz alindi çok sukur..
Bezi 2/3 hafta yeticek kadar aldim evden cikamazsam diye.. hemde yenidogani uzun süre kullanamayabiliriz bebek çabuk büyürse :)
Bu arada haftasonu baya baya tekmeleri gözle görünür haldeydi, pozisyon degistirdigi falan belli oluyordu kiyafetimdenBirde annesi dürtükledikçe cevap verdi cimcimem uyusada uyandiriyordum tekmelesin diye
Ah canim yadengesiz kendini bilmez insan nolcak
Hersey Allahtan ama biz Rabbim hayirlisiyla saglikla nasip etsin diye diye aliyoruz zaten..
Dün bi filmden etkilendim Allah korusun ayni seyler benimde aklima geldi, gece uyandim uyandim dua ettim cok korkuttu film olsa bile
Rabbim saglicakla kucagimiza almayi; hayirli bir evlat olarak yetistirmeyi nasip etsin insallah...
Canim hayirli Olsun aldiklarin. Bebek bezi olarak ne aldin peki hangisi öneriliyor? Ve bi bebek ayda kac bez kullanirki acabaçok tesekkür ederim canim :)
iyi yapmissiniz sizde oralardan almakla, hem hatira olur :) demek birde renkleri tutturdunuz ne güzel valla :)
Ya mart ayi benimde gözümde büyüyor dogrusu.. 28 günlük subattan sonra uzun gelicek
Benim çogu seyi erken alma sebebim hem Nisan'in 15i gibi falan tasinicaz o telasla alisveris yapamam dedim, hersey alinsinda tasinir tasinmaz aldiklarimi yikamam lazim.. Hemde erken dogumdan çok korkuyorum nedense.. içimden bi ses erken gelicek diyor.. O yüzden aliyorum aldikçada Rabbim sag salim kavusmayi ve kullanmayi nasip etsin diyorum.. herkese tabi içinde banada :)
Annesi daha iki haftaniz varsa verir dokunmalara tepki insallah :) çok keyifli oluyor gerçekten
26inci haftam basladi bugün bakalim hayirlisi :)
canım rutin olarak isteniyor. benim de bir sıkıntı yok ama, doktorum detaylı ultrason için bir perinatologa yönlendirdi, perinatologlar kadın dogumculardan farklıymış. için rahat olsun. tedbir amaçlı sadece bi sorun yoksa.günaydın kızlar,
kızlar ikinci düzey ultrason çektirmek her gebelikte istenen bir şey mi ?
cumartesi rutin kontrolüm vardı, doktor ikinci düzey ultrason testi de istedi,
bazı sitelerde araştırdım , bir sıkıntı olursa istenen bir testtir diyor. kafam karıştı.
birde 21. hafta bitiminde FL ölçümüm internette okuduğum ölçümlere göre eksik kalıyor, bu ölçümü hatırlayanınız var mı acaba.
teşekkürler :)
Canim süpersiniz yaa..
Bizim daha çok eksik var bir ay sonra almaya baslayacagiz
Tadını çıkar aldiklarinin :)))
Bizim kiz da öyle...göbegim dalgalanıyor, titriyor...bir tarafi çıkıyor...
Video çektim hatıra kalsın diye...
İleride bak kızım annenin karninda nasıl halay tepiyordun diyeceğim :-D
Ah ya etkilenme öyle filmlerden..
Zaten rüyalarimiz kabus gibi...
Bu gece yine öldürmeye çakışıyorlardi beni..
Çok fena bir ruyaydi yaa...
Şimdi komik geliyor gerçi :):)
Canim hayirli Olsun aldiklarin. Bebek bezi olarak ne aldin peki hangisi öneriliyor? Ve bi bebek ayda kac bez kullanirki acaba
canım ben 25+1 de yaptırıcam doktorum o zaman çağırdı ama benimde aklımda şüpheler var. çarşamba günü randevum var doktoruma sorucam bi daha .kızlar şeker yüklemesi 24. haftada yapılma zorunda mı 25. haftada da yaptırabilir miyim
ben de 25+5'te yaptıracagım canım, doktorum ozaman çağırdı. 24-28. haftalar arasında yapılması gerekiyormus.canım ben 25+1 de yaptırıcam doktorum o zaman çağırdı ama benimde aklımda şüpheler var. çarşamba günü randevum var doktoruma sorucam bi daha .
Merhaba canimcimn:)))Merhaba hanımlaar :)
Cnm ben en son 19. haftada gitmiştim dr um 20 cm demişti ama ölçümlere bence çok takılma yine için rahat etmiyorsa sor bi druna kaç çıktı senin ?günaydın kızlar,
kızlar ikinci düzey ultrason çektirmek her gebelikte istenen bir şey mi ?
cumartesi rutin kontrolüm vardı, doktor ikinci düzey ultrason testi de istedi,
bazı sitelerde araştırdım , bir sıkıntı olursa istenen bir testtir diyor. kafam karıştı.
birde 21. hafta bitiminde FL ölçümüm internette okuduğum ölçümlere göre eksik kalıyor, bu ölçümü hatırlayanınız var mı acaba.
teşekkürler :)
Bende onu izliyorum canım şimdiKizlar trt1 de gebelikle ilgili konulardan bahsediyolar daha yeni basladi belki guzel bilgiler verirler bize:))
Merhaba canım nasılsın? Miniğin nasıl?Merhaba hanımlaar :)
canım rutin olarak isteniyor. benim de bir sıkıntı yok ama, doktorum detaylı ultrason için bir perinatologa yönlendirdi, perinatologlar kadın dogumculardan farklıymış. için rahat olsun. tedbir amaçlı sadece bi sorun yoksa.
sağol canım. o zaman normal beni de o zaman çağırması. burda herkes tek tek yaptırmaya başlayınca tereddütte kalmıştım bende.ben de 25+5'te yaptıracagım canım, doktorum ozaman çağırdı. 24-28. haftalar arasında yapılması gerekiyormus.
"Gebelik döneminde 24 ve 28 haftalarda yapılan şeker su testi olarak ta bilinen, şeker yükleme testiyle yapılacak taramalar.."http://www.tjod.org/gebelerde-seker-yukleme-testi-ve-onemi/
Egzersizlerden falan bahsetti az once ama cok kisaydi az daha uzun olsaydi iyiydiBende onu izliyorum canım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?