2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm ben ınglesina trlogy daha çok beğeniyorum stokkeye görede daha kullanışlı bence ama karar senin tabiki
karar veremedım ben de stokke nın gorunusu guzel bayılıyorum ama cok agır araba arkasına da sıgması zor gıbı ,ınglesına daha hafıf dedıgın gıbı daha kullanıslı.Bu gedısle bebıs arabasız kalacak

Cnm ben en son 19. haftada gitmiştim dr um 20 cm demişti ama ölçümlere bence çok takılma yine için rahat etmiyorsa sor bi druna kaç çıktı senin ?

canım, benim doktorum çok iyi bir kadın ama, sözlü söylemiyor hiçbişi,
sorduğumuzda :/ yazıyor tüm merak ettikleriniz ultrason çıktılarında diyor.
ultrason çıktısında 3,12 çıktı, araştırmalarıma göre çıkan 'değer X 7' yapılınca boyu öğrenebiliyormuşuz.
yani 3,12 x 7 =21,84
geçtiğimiz cuma 21. haftamın son günü muayene oldum.

İyiyiz teyzesi hafiften kıpraşıyoruz. Artık dışardan belli olmaya başladı tekmeleri bıcırığın :) siz nasılsınız :)
Bizde iyiyiz canım çok şükür bazen kasılma ve sancılar beni korkutsa da iyiyiz. Aynen bizimkilerde belli oluyor artık dışardan, acayip mutluluk verici bir duygu

Malesef incelemedim canim buradaki magazada yoktu kullanışsız bi ürün mü?sen hangi ana kucagini begenmistin ki?

Hmm anladım Cnm ama bizler o değerlerin hepsi ne diye geçiyo anlayamayabiliyoruz söylese iyi olur ama boyu haftasına göre bence gayet iyi zaten bi sorun olsa drun söylerdi içini ferah tut sen anniş

kızlar arada kasılma sancılardn falan da bahsedenler olmuş.
benım göbek öne doğru sertleşiyor bazen yavru yer değiştiriyor diye yorumluyorum, ne diyosunuz

Hmm anladım Cnm ama bizler o değerlerin hepsi ne diye geçiyo anlayamayabiliyoruz söylese iyi olur ama boyu haftasına göre bence gayet iyi zaten bi sorun olsa drun söylerdi içini ferah tut sen anniş

dediğin gibi bir rahat olamadım :)
hamileliğin tadını çıkarmak gerek ama, bana mucize gibi geldiği için hep bir şey olacak korkusuyla yaşıyorum :/
çok güzel ve tarifsiz bir duygu, çok mutluyum aslında :)

Selam kızlar nasılsınız?

Geçmişe şöyle bir göz attım çok şükür anneler ve bebişleri iyi.

Bizde Allaha çok şükür iyiyiz.

Gözle görünür bir sorun yok, kızım kıpır kıpır maşallah. Hatta artık hareketlerini kızım ve babası gözle görünür şekilde hissediyorlar, karnımda bir o tarafa bir tarafa gidip geliyor.

Bize hazırlıkların çocuğu tamamladık gibi.

Hatta yıkamaya da başladık, anneme 2 büyük poşet verdim (havalar soğuk zor kuruyor çamaşırlar, annemin ev merkezi sistem camlar açık oturuyorlar çok sıcak oluyor onun için annemde daha çabuk kuruyor, çoğunu aldı götürdü beyazları yıkamış, asarkende iriki ufaklı 85 parça çıktı hiç erinmeden saydım saydım daha açık renkliler var, bunlar bu kızınıda hatta başka çocuklarıda çok rahat büyütür dedi, başka bir şey almana gerek yok dedi. ) Ama ben yinede ütülerken şöyle bir eksik tespiti yaparım.

Bende hazırlıklara erken başlayanlardanım, hem kızım 35+6 günlük doğdu bunda da ne olur ne olmaz düşüncesi ile, hemde son zamanlarımda biraz evle ilgilenmek, derin dondurucuya hazırlıklar yapmak yapmak amacıyla, hemde kızımla daha fazla vakit geçirmek amacıyla erken davrandım.

Artık bundan sonra sağlıkla gelmesini dilemekten başka yapacak bir şey yok.

Bana mart ayı da biterse gerisi çok çabuk gelir gibi geliyor, hem kontroller 15 günde bire inecek, hem kızımın 23 nisan gösterisi vs. olacak aralarda 23 nisan tatili, 1 mayıs tatili vs. olacak diye zaman daha çabuk geçer diye düşünüyorum şurada şubat ayının bitmesine 12 güncük kaldı.

kızlar arada kasılma sancılardn falan da bahsedenler olmuş.
benım göbek öne doğru sertleşiyor bazen yavru yer değiştiriyor diye yorumluyorum, ne diyosunuz

ya işte canım tamda dediğim o ben hala tekme falan doğru düzgün hissetmiyorum bu çocuk nerde duruyo ya nasıl duruyo hiç bi ultrasonda yüzü bize dönük değildi acaba ondan mı hissetmiyorum ben tekmeleri anne olarak çok kalbim kırık çok benim yavrum hiç pas vermiyor annesi gibi kendi halinde yaşamayı seviyor herhalde:) doktora söylemiştim arasıra karnımın belli bölgeleri sertleşiyor bebek mi diye kasılmadır hissedemezsin avucunda demişti gıcık bebek o dese nolcak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…