- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.741
esinle bebeginle nice mutlu yillar canım...Kizlarrrrr bgn benim doğum gunummmmmmm
Hosgeldinnnn aramiza canimmm:)))Merhabaalarr bende haziran annesi olucam ins :))
cnm kilon nasıl, normalden bıraz fazla bıle olsa yanı karın bölgesi yağlı olursa geç hissedilirmiş. ve de plesentası ön duvara yapışık olabilir.ya işte canım tamda dediğim o ben hala tekme falan doğru düzgün hissetmiyorum bu çocuk nerde duruyo ya nasıl duruyo hiç bi ultrasonda yüzü bize dönük değildi acaba ondan mı hissetmiyorum ben tekmeleri anne olarak çok kalbim kırık çok benim yavrum hiç pas vermiyor annesi gibi kendi halinde yaşamayı seviyor herhalde:) doktora söylemiştim arasıra karnımın belli bölgeleri sertleşiyor bebek mi diye kasılmadır hissedemezsin avucunda demiştigıcık bebek o dese nolcak sanki
Hoşbulduuukkkk :))Hosgeldinnnn aramiza canimmm:)))
Bende hazırlıklara erken başlayanlardanım, hem kızım 35+6 günlük doğdu bunda da ne olur ne olmaz düşüncesi ile, hemde son zamanlarımda biraz evle ilgilenmek, derin dondurucuya hazırlıklar yapmak yapmak amacıyla, hemde kızımla daha fazla vakit geçirmek amacıyla erken davrandım.
Artık bundan sonra sağlıkla gelmesini dilemekten başka yapacak bir şey yok.
Bana mart ayı da biterse gerisi çok çabuk gelir gibi geliyor, hem kontroller 15 günde bire inecek, hem kızımın 23 nisan gösterisi vs. olacak aralarda 23 nisan tatili, 1 mayıs tatili vs. olacak diye zaman daha çabuk geçer diye düşünüyorum şurada şubat ayının bitmesine 12 güncük kaldı.
cnm kilon nasıl, normalden bıraz fazla bıle olsa yanı karın bölgesi yağlı olursa geç hissedilirmiş. ve de plesentası ön duvara yapışık olabilir.
sürekli hareket halınde bir işin varsa da hissetmeyebilirsin. önemli olan bebklerimizin sağlığı ama çok yakında bugun yarın hissediceksin tekmeleri emın ol..
aynen bir yerde toplanıyor göbek ağrı sızı yok sanırım dönüyor yer değitiriyor.
benimkide masallah hic durmuyor yaa tekmemi atiyor baska biseymi yapiyir ne oluyorsa sureklii bi hareket halinde tekme gbi hissediyorum bazen ama hani durmadan ust uste tik tik tik die oluyor anlamsdm ne oluyor icerde :/cnm kilon nasıl, normalden bıraz fazla bıle olsa yanı karın bölgesi yağlı olursa geç hissedilirmiş. ve de plesentası ön duvara yapışık olabilir.
sürekli hareket halınde bir işin varsa da hissetmeyebilirsin. önemli olan bebklerimizin sağlığı ama çok yakında bugun yarın hissediceksin tekmeleri emın ol..
aynen bir yerde toplanıyor göbek ağrı sızı yok sanırım dönüyor yer değitiriyor.
Ben 1 kac bisey aldim ama butun eksikleri mayista alirim diye dusunuyordum :/aynen cnm mart benım gözümde de büyüyor çok. şubatı atlattık sayılır. ama martta bende alışverişe baaşlıcam oda takımını falan seçicez dediğin gibi nisandan sonra bişi kalmıcak geriye inş..
Esinle, bebeginle nice saglikli yaslara canim...Kizlarrrrr bgn benim doğum gunummmmmmm
kızlar ben izleyemedim anlatın biraz nelerden bahsettiler..Evet canım kısa sürdü ama beslenme ile ilgili bilgilerde güzel
Haklısın canim, liste hazır alinmayi bekliyor şimdi bizdecabuk bitiyor canim eksikler aslinda, önemli olan karar verip almakmis bunu anladim :) karar vermekte en zorlandigim ev tipi ana kucagi oldu
sorma dün bende video çektim ben vuruyorum disardan o vuruyor içerden çok komikti o an.. Annemlere falan gönderdim çünkü herkes dokunup hissetmeye çalisiyor ama istedikleri zamanda tekmelemiyor hanfendi
Ya rüyalar niye böyle saçmabende senin gibi ya öldürülmeye çalisiyorum ya dövülmeye.. bebegime dokunmayin naparsaniz yapin diyorum karnimi koruyorum hayret ya ne degisik rüyalar görünüyomus hamilelikte..
tesekkürler canim..
bebek bezi Pampers'in aldim. 3 paket aldim yenidogan boyundan, ikisi 25lik biri daha büyük sanirim hatirlamiyorum simdi kolilere koydum kapattim :)
günde 6-7 kere degisiriz heralde tahmini olarak.. hele ilk zamanlarda
Allah islah etsin canim yaa. Uzme canini sen. Densiz iste...Bugün bir kadın moralimi çok bozdu..
Bebeğin eşyalarıni aldiniz mi dedi...
Büyük eşyalar kaldı küçüklerden de bir kaç eksik dedim...
Alma zaten bebek dogunca alırsın dedi,
Bebek ölür çok üzülürsun nereye kaldiracagini bilemezsin dedi...
Veren Rabbim, alan Rabbim eyvaAllah...
Ama ben hamileyim onun mutluluğu ile yaşıyorum, çıkamıyorum etkisinden...
Böyle insanları asla takmamak lazım.bunu da biliyorum...
Boş yere moralimi alt üst etti...
Allahim ne diyeyim ki...
Cnm merak ettim...Bende hazırlıklara erken başlayanlardanım, hem kızım 35+6 günlük doğdu bunda da ne olur ne olmaz düşüncesi ile, hemde son zamanlarımda biraz evle ilgilenmek, derin dondurucuya hazırlıklar yapmak yapmak amacıyla, hemde kızımla daha fazla vakit geçirmek amacıyla erken davrandım.
Artık bundan sonra sağlıkla gelmesini dilemekten başka yapacak bir şey yok.
Bana mart ayı da biterse gerisi çok çabuk gelir gibi geliyor, hem kontroller 15 günde bire inecek, hem kızımın 23 nisan gösterisi vs. olacak aralarda 23 nisan tatili, 1 mayıs tatili vs. olacak diye zaman daha çabuk geçer diye düşünüyorum şurada şubat ayının bitmesine 12 güncük kaldı.
Artık uzmuyorum ama etkisinde baya kalmışım sanırım..gece gördüğüm rüya bundan dolayı böyle urkunc olabilir...Allah islah etsin canim yaa. Uzme canini sen. Densiz iste...
Ama kiyamam yaa...Cnm merak ettim...
Kizin 35+6 dogdugunda gunu tam miydi onde miydi kuveze koydular mi?
Surekli kafamda bu donuyor...
Erken ve zor bir sezeryan... her hastane ve drun yapabilecegi bir sezeryan degilmis vs vs vs...
Normalde cok metanetliyim ama gebelik duygusalligi aglamaya basladim bugun yine... kızıyorum kendime bi yandan noluyor sana diye bi yandan yaslarim akiyor...
21+2 yiz oglum 360 gr acaba normalmi zayifmi kalmis kizlar ?
ben de bu çarşamba günü yaptıracagim canım. insallah bişey çıkmayacak. bebeklerimiz orada çok güvendeler! :)teşekkürler canım,
sende henüz yaptırmadın anladığım, umarım hiç bir sıkıntımız çıkmaz.
bu arada pek takip edemiyorum bu siteyi, senin cinsiyet nedir :)
Her sabah tahin pekmez yumurta peynir sut hepsini tuketiyorum ama anlamadm gtti :/bol bol muz ceviz pekmez ye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?