2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
cnm kilon nasıl, normalden bıraz fazla bıle olsa yanı karın bölgesi yağlı olursa geç hissedilirmiş. ve de plesentası ön duvara yapışık olabilir.
sürekli hareket halınde bir işin varsa da hissetmeyebilirsin. önemli olan bebklerimizin sağlığı ama çok yakında bugun yarın hissediceksin tekmeleri emın ol..
aynen bir yerde toplanıyor göbek ağrı sızı yok sanırım dönüyor yer değitiriyor.

aynen cnm mart benım gözümde de büyüyor çok. şubatı atlattık sayılır. ama martta bende alışverişe baaşlıcam oda takımını falan seçicez dediğin gibi nisandan sonra bişi kalmıcak geriye inş..

yok canım 55 kiloydum 59 oldum zaten boyumda uzun görenler sen nasıl hamilesin diyor ebru şallı benzetmesi yapılyolar bi karnım var diye yağlı falanda değilim bu çocuk niye tekmelemiyor ya ama babası ben uyurken konuşuyormuş o vurunca ona tepki veriyormuş ben vurunca tepki vermiyor ya oyun oynuyoruz diyo sen uyurken nispet yapıyo babası bana

benimkide masallah hic durmuyor yaa tekmemi atiyor baska biseymi yapiyir ne oluyorsa sureklii bi hareket halinde tekme gbi hissediyorum bazen ama hani durmadan ust uste tik tik tik die oluyor anlamsdm ne oluyor icerde :/

Ben 1 kac bisey aldim ama butun eksikleri mayista alirim diye dusunuyordum :/

Haklısın canim, liste hazır alinmayi bekliyor şimdi bizde

Oy demek öyle bizimki de öyleydi ama şimdi yeter ki pozisyon uygun olsun hemen basıyor tekmeyi :):)

Şu rüyalar berbat yaa...
Bende hamileyim hep birileri kovaliyor bir şeyler oluyor...cidden ben hamile olmadan doğru düzgün rüya bile görmezdim şimdi aksiyon filmi çekiyorum her gece...
Allah hayirlisini versin ne diyeyim :):)

Allah islah etsin canim yaa. Uzme canini sen. Densiz iste...

Cnm merak ettim...
Kizin 35+6 dogdugunda gunu tam miydi onde miydi kuveze koydular mi?
Surekli kafamda bu donuyor...
Erken ve zor bir sezeryan... her hastane ve drun yapabilecegi bir sezeryan degilmis vs vs vs...
Normalde cok metanetliyim ama gebelik duygusalligi aglamaya basladim bugun yine... kızıyorum kendime bi yandan noluyor sana diye bi yandan yaslarim akiyor...

Ama kiyamam yaa...
Allahim yardımcin olsun..
Hiç anlamayacaksin güzelce büyüyecek yavrun , ben 7 aylığım bak nasıl da büyüdüm anne oluyorum
Hamilelik psikolojsinden oluyor o ağlamalar...ama senin sipanin maasAllahi var kilosu gayet yerinde , bak hemen toparlanacaktosun :)

bir sürü şey var aklımda çarşıya çıkıp eli boş dönüyorum zaten soğuk gezemiyorum ki rahat rahat havalar biraz daha ısınsın en iyisi

teşekkürler canım,
sende henüz yaptırmadın anladığım, umarım hiç bir sıkıntımız çıkmaz.
bu arada pek takip edemiyorum bu siteyi, senin cinsiyet nedir :)
ben de bu çarşamba günü yaptıracagim canım. insallah bişey çıkmayacak. bebeklerimiz orada çok güvendeler! :)
erkek canım.
seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…