2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar, karyolanın içine nasıl bir bebek yatağı almalı? siz ne almayı düşünüyorsunuz?
visko alma diyen var, yün diyen var, bir sürü şey yazıyor internette.

benımkı de ben uyurken çok aktıf hatta en aktif saatleri ben yatarken dinlenmiş oluyor heralde o yüzden :) arada wc ye kalkıyorum uymakta zorlannıyorum o zaman daha güçlü hissediyorum haraketleri. sende üzülme çok yakında hissettirecek meraklanma cnm

Her sabah tahin pekmez yumurta peynir sut hepsini tuketiyorum ama anlamadm gtti :/

normal canım doktor bana şu anda bebeğin kilosunun pek anlam ifade etmediğini söylemişti ben 6 kilo doğduğum için ürekli doktora soruyorum gidişat bana benziyormu diye o da şu anda anlaşılmaz demişti onlar kendi hallerinde bir hafta içinde bile o kaar değişim göstriyorlarki bazen zayıf bazen tombik çıkabilir

bende hiç bir tane ble yumurta yiyemedim zaten yemiyordum zorladım bi kez kendimi ağzıma attığım gibi çıkardım çocuğumu bundan mahrum ettiğim için umarım çok üzülmem

benimkide masallah hic durmuyor yaa tekmemi atiyor baska biseymi yapiyir ne oluyorsa sureklii bi hareket halinde tekme gbi hissediyorum bazen ama hani durmadan ust uste tik tik tik die oluyor anlamsdm ne oluyor icerde :/

bence hıçkırıyorlar arada. bana öyle geliyor ıkı sanıye arayla falan yapıyor dimi :)

Her sabah tahin pekmez yumurta peynir sut hepsini tuketiyorum ama anlamadm gtti :/
Cnm sabah ac karinla sutun icine bi kaşık bal koy az isit ic...
Benim oglus bastan beri en faxla 12 gun en az 8 gun ilerde masaallah...
Annemde bana hamileyken sute bal ve yumurta kirip icmis 4.5 kilo dogmusum

Bende 4 kilo 600 gr dogmusum az daha olucekmsm su gelmemis kupkuru mormor cikmisim ins syet saglkli olur bebislerimiz snde yumurta yemedigin icin kendini uzme baska bseyle telafi edersin

canım bence senin oğlan ters durdugu için hissedemiyorsun 2 hafta önce bende çok az hissetmeye başladım normalde tepen bir bebek ters dönmüş meyersem yüzü bacakları olduğu gibi arka tarafa bakıyordu senin oğluşta arkaya doğru tekme atıyordur o yüzden hissetmiyorsundur.. sıkma tatlı canını donerse rahatlıkla hissedersin :)

visko tamamen vücut şeklini aldığı için normal insanlara bile önerilmiyor tabi ki tercih meselesi ama visko almayı aklımdan bile geçirmedim hiç ortopedik değilmiş gibi geliyor bana
ne almak gerekir canım peki? sen ne düşünüyorsun? valla kafam karıştı iyice.
birkaç kişi de visko alma dediler. yün yatakların da hijenik olmasına güvenemiyorum, hem de ortapedik değil.
yaylı alma diyen var
ne alacagız?

Canım benim kızım tansiyona bağlı olarak normal doğumla 35+6 da doğdu.

1 saat oksijen vereceğiz dediler 15 dk. sonra canavar gibi bu dediler ve gitirdiler.

Çok şükür hiç sorun yaşamadık, üstelik erken doğacağı bilinmediği için ciğer geliştirici iğne vs. de vurunmamıştım.

Sende sıkma canını, Allahın izni ile sağlıkla kucağına alırsın inş.

2,310 gram 47 cm. idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…