2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim ultrasona göre mi 35haftalikti yoksa sata gore mi? Bende erken dogum korkusu yasiyorum daaaa

haklısın iyi bilen bir dra gitmek lazım ama ben çanakkalede yaşıyorum burada dr sıkıntısı var gerçekten..bir iki tane iyi dr var onların da muayene ücretleri aylık düşününce çok yüksek
ben önceleri özel hastaneye takılıyordum am baktım paramla rezil oluyorum bundan sonraki kontrollleri devlet hastanesinde yaptıracam detaylı ultrasonu radyoloji uzmanına yaptırdım bende mardinde yaşıyorum buradada doktor sıkıntısı var kime güveneceğimi bilmiyorum ama özele para yedirmektense devlet hastanelerinden faydalanmaya çalışın

Canim bebisler cok dayanıklı sen sakin ol. Hersey cok guzel olacak insallah

ben de bu çarşamba günü yaptıracagim canım. insallah bişey çıkmayacak. bebeklerimiz orada çok güvendeler! :)
erkek canım.
seninki?

benimde erkekim olacak :)
bende önümüzdeki pazartesi için randevu alabildim.
allahım her anneyi ve bebeğini korusun..

Benim azcık içimi rahatlatın kızlar yaaaa
Kızım 4 gündür kıpır kıpırken bugün tık yok, bi iki kere belli belirsiz hissettim o kadar, gece de pek düzgün uyuyamadım zaten.
İçimi bi telaş sardı ne etsem bilemedim
Normal midir? 2 kayıp yaşadığımdan olsa gerek çok telaş yaptım durup dururken...

cnm bebekler için yarı ortapedik öneriyorlar. ben öyle alıcam

cnm arkasını dönmüştür o yüzden hissetmiyosun akşama kadar hissedersin telaş yapma aynısı bana da oluyor bazen

Kızlar Merhaba,
Hafta sonu iki gün tatil olmak ne kadar güzel bir şeymiş .4 yıllık su an buradaki, çalışma hayatım da ilk defa cumartesi pazar izin kullandım. Tabi bu değişikliğin karşılığı tabi bizden çıktı.Çalışma bakanın zoru la olduğu için zam yapılmadı bu sene
Olsun buna da şükür ...
Bu arada ,E bebekden bende 160 TL den 115 Tl ye düşmüş olan ana kucağını aldım yorumlarını okudum gayet iyidi kızlar Hepsi Buradadan da Bebek küveti kovası filesi 39.90 Tl di ondan aldım yorumları güzeldi .onun dışında hepsi buradan Medifine markası temassız ateş ölçer aldım.Yorumları ve bir arkadaşım kullanıyor çok da menmum
Linkleri aşağıda kızlar...

http://www.hepsiburada.com/liste/sh...banyo&categoryId=302592&SKU=AILEESKA3BANYO-MV

http://www.hepsiburada.com/liste/me...massiz&categoryId=303172&SKU=AILEMDFNTEMASSIZ

http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031

haklısın canım ben de ilk gebelik kontrollerimi ve doğumumu devlet hast. yaptım çok da memnun kaldım..ama ayrıntılı ve ikili tarama testi burdaki devlet hast. yapılmıyor malesef

Ben bebekler için pamuk yatak tercih edilmeli diye okumuştum canım bi kaç yerde, bide pamuk yatağı araştır istersen.

Merhaba anneler artik dayanamadim basimdaki ishal belasina dahiliyeciye gittim.mikrobik ishal mis.:-(
İlaç da vermek istemiyorum dedi.Pers cumaya kadar takip edicez.bitek reflor kullancaz oda tam fayda etmiyor sanki.
Gitmisken bide kendi Dr na goruneyim dedim kacgunun zoru melegimi etkiledimi diye.coksukur gayet iyiymis.511 gr olmusuz:)
Bu hafta da tetanoz asimiz ve seker yuklememiz var.Dr ma danistim seker yuklemesni yaptrmami söyledi fakat ishalin geçmeden yaptırma dedi.

kızlar ben izleyemedim anlatın biraz nelerden bahsettiler..
Canım bebeğe ek gıdaya geçişte meyve püreleri verildiğinde bebek meyvenin tadını çok beğendiğini sebzeleri yemek istemiyomuş. Ayrıca vereceğimiz gıdayı püre yaptığımızda bi tabaklık gıda oranı ezildiği için yarım tabağa düştüğünden çok fazla kalori almış olduğundan obezite ye ortam hazırlamış olunur bilgisini öğrendim. Sarılık olan bebeğe şekerli su verme inancı yanlış dedi doktor, anne sütü almalı bol bolki altını kirleterek sarılığı atabilsinler dedi. Hazır kavanoz sebze püreleri için üzerinde organik yazanları tercih edin dedi. Ayrıca biberon konusunda cam biberon tercih edilmeli daha sağlıklı dedi. Yeni doğan ölümlerinde yüz üstü yatırılmış ve çok kalın giydirilmiş bebeklerde risk yüksek dedi. Yalancı emziğin yeni doğan ölüm oranını azalttığını söyledi. Kolik bebekleri tutuş şeklini gösterdi. İki memeyi aynı emmeyen çocuklarda genelde bir memeye diğer memede duruş pozisyon farklılığından dolayı bu sorunun yaşandığını anlattılar. Valla aklımda kalanlar bunlar. İnşallah işine yarar seninde canım.

cnm arkasını dönmüştür o yüzden hissetmiyosun akşama kadar hissedersin telaş yapma aynısı bana da oluyor bazen

Ahh canım inşallah öyledir düşünmemeye calışıyorum ama olmuyor, inşallah yine kıpır kıpır hissetemeye baslarım hemen...

İnşallah en kısa zamanda atlatırsın canım. Çok geçmiş olsun. Bu arada miniğinede maşallah annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…