- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.781
erken gelmeye karar vermezlerse insBende aynen birseyler aldim ama nisan sonu Mayıs basi gibi kapsamli bir alışveriş yapariz
Canim ultrasona göre mi 35haftalikti yoksa sata gore mi? Bende erken dogum korkusu yasiyorum daaaaCanım benim kızım tansiyona bağlı olarak normal doğumla 35+6 da doğdu.
1 saat oksijen vereceğiz dediler 15 dk. sonra canavar gibi bu dediler ve gitirdiler.
Çok şükür hiç sorun yaşamadık, üstelik erken doğacağı bilinmediği için ciğer geliştirici iğne vs. de vurunmamıştım.
Sende sıkma canını, Allahın izni ile sağlıkla kucağına alırsın inş.
2,310 gram 47 cm. idi.
ben önceleri özel hastaneye takılıyordum am baktım paramla rezil oluyorum bundan sonraki kontrollleri devlet hastanesinde yaptıracam detaylı ultrasonu radyoloji uzmanına yaptırdım bende mardinde yaşıyorum buradada doktor sıkıntısı var kime güveneceğimi bilmiyorum ama özele para yedirmektense devlet hastanelerinden faydalanmaya çalışınhaklısın iyi bilen bir dra gitmek lazım ama ben çanakkalede yaşıyorum burada dr sıkıntısı var gerçekten..bir iki tane iyi dr var onların da muayene ücretleri aylık düşününce çok yüksek
Canim bebisler cok dayanıklı sen sakin ol. Hersey cok guzel olacak insallahCnm merak ettim...
Kizin 35+6 dogdugunda gunu tam miydi onde miydi kuveze koydular mi?
Surekli kafamda bu donuyor...
Erken ve zor bir sezeryan... her hastane ve drun yapabilecegi bir sezeryan degilmis vs vs vs...
Normalde cok metanetliyim ama gebelik duygusalligi aglamaya basladim bugun yine... kızıyorum kendime bi yandan noluyor sana diye bi yandan yaslarim akiyor...
Gelirse de nasip ...daha erken ya...erken gelmeye karar vermezlerse ins
ben de bu çarşamba günü yaptıracagim canım. insallah bişey çıkmayacak. bebeklerimiz orada çok güvendeler! :)
erkek canım.
seninki?
Evet .Gelirse de nasip ...daha erken ya...
Canim ultrasona göre mi 35haftalikti yoksa sata gore mi? Bende erken dogum korkusu yasiyorum daaaa
ne almak gerekir canım peki? sen ne düşünüyorsun? valla kafam karıştı iyice.
birkaç kişi de visko alma dediler. yün yatakların da hijenik olmasına güvenemiyorum, hem de ortapedik değil.
yaylı alma diyen var
ne alacagız?
Benim azcık içimi rahatlatın kızlar yaaaa
Kızım 4 gündür kıpır kıpırken bugün tık yok, bi iki kere belli belirsiz hissettim o kadar, gece de pek düzgün uyuyamadım zaten.
İçimi bi telaş sardı ne etsem bilemedim
Normal midir? 2 kayıp yaşadığımdan olsa gerek çok telaş yaptım durup dururken...
haklısın canım ben de ilk gebelik kontrollerimi ve doğumumu devlet hast. yaptım çok da memnun kaldım..ama ayrıntılı ve ikili tarama testi burdaki devlet hast. yapılmıyor malesefben önceleri özel hastaneye takılıyordum am baktım paramla rezil oluyorum bundan sonraki kontrollleri devlet hastanesinde yaptıracam detaylı ultrasonu radyoloji uzmanına yaptırdım bende mardinde yaşıyorum buradada doktor sıkıntısı var kime güveneceğimi bilmiyorum ama özele para yedirmektense devlet hastanelerinden faydalanmaya çalışın
Ben bebekler için pamuk yatak tercih edilmeli diye okumuştum canım bi kaç yerde, bide pamuk yatağı araştır istersen.ne almak gerekir canım peki? sen ne düşünüyorsun? valla kafam karıştı iyice.
birkaç kişi de visko alma dediler. yün yatakların da hijenik olmasına güvenemiyorum, hem de ortapedik değil.
yaylı alma diyen var
ne alacagız?
Canım bebeğe ek gıdaya geçişte meyve püreleri verildiğinde bebek meyvenin tadını çok beğendiğini sebzeleri yemek istemiyomuş. Ayrıca vereceğimiz gıdayı püre yaptığımızda bi tabaklık gıda oranı ezildiği için yarım tabağa düştüğünden çok fazla kalori almış olduğundan obezite ye ortam hazırlamış olunur bilgisini öğrendim. Sarılık olan bebeğe şekerli su verme inancı yanlış dedi doktor, anne sütü almalı bol bolki altını kirleterek sarılığı atabilsinler dedi. Hazır kavanoz sebze püreleri için üzerinde organik yazanları tercih edin dedi. Ayrıca biberon konusunda cam biberon tercih edilmeli daha sağlıklı dedi. Yeni doğan ölümlerinde yüz üstü yatırılmış ve çok kalın giydirilmiş bebeklerde risk yüksek dedi. Yalancı emziğin yeni doğan ölüm oranını azalttığını söyledi. Kolik bebekleri tutuş şeklini gösterdi. İki memeyi aynı emmeyen çocuklarda genelde bir memeye diğer memede duruş pozisyon farklılığından dolayı bu sorunun yaşandığını anlattılar. Valla aklımda kalanlar bunlar. İnşallah işine yarar seninde canım.kızlar ben izleyemedim anlatın biraz nelerden bahsettiler..
cnm arkasını dönmüştür o yüzden hissetmiyosun akşama kadar hissedersin telaş yapma aynısı bana da oluyor bazen
İnşallah en kısa zamanda atlatırsın canım. Çok geçmiş olsun. Bu arada miniğinede maşallah annesi.Merhaba anneler artik dayanamadim basimdaki ishal belasina dahiliyeciye gittim.mikrobik ishal mis.:-(
İlaç da vermek istemiyorum dedi.Pers cumaya kadar takip edicez.bitek reflor kullancaz oda tam fayda etmiyor sanki.
Gitmisken bide kendi Dr na goruneyim dedim kacgunun zoru melegimi etkiledimi diye.coksukur gayet iyiymis.511 gr olmusuz:)
Bu hafta da tetanoz asimiz ve seker yuklememiz var.Dr ma danistim seker yuklemesni yaptrmami söyledi fakat ishalin geçmeden yaptırma dedi.
İnşallah en kısa zamanda atlatırsın canım. Çok geçmiş olsun. Bu arada miniğinede maşallah annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?