2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar, karyolanın içine nasıl bir bebek yatağı almalı? siz ne almayı düşünüyorsunuz?
visko alma diyen var, yün diyen var, bir sürü şey yazıyor internette.

benim kayınvalidem yünden yaptı yatak, yorgan, yastık çok şekerler :) bende galatasaray nevresim aldım taç dan :)

Selam canim :)
masallahhhhh 85 parça kiyafet naptin sen yaa ama kizindan kalanlarda var çogunlukla sanirim

hahahahahah ekşın filmi demek Allah sonumuzu hayir etsin garip rüyalar görünüyormus sahidende

Bitanesin sen yazdiklarin çok yararli ögrendigimiz iyi oldu

Geçmiş olsun dikket et kendine

canim iki gun kipir kipirdi bu 3 4 gundurde varlığını hissediyorum ama kiprasma yok arkaya dogru hareket ettigini hissediyorum. Sanirim karnima poposu donuk:) ilk bu sabah hissettim uzun aradan sonra pittt yedim bitane. Cok hostu. Telas yapma bugunler böyle normalmisss

cnm Allahin izniyle kurtuluosub bi sekilde her drda yapmayiversin sana msjda gondermistim zaten hangi drlarin yapabilecigini sen zor birsezeryan evet agri sizi max 1 ay benim 3.gunum agrim var tabiki ama su yasadigin stresten cok daha iyidir bebek 35+1 de kuveZde ama sadece kilo alsin diye koymuslar 2200dogdu 2500de vercekler hic bir ptoblemide yok Rabbime sukurler olsun Rabbim darda kalanların en buyuk yardimcisidir

85 beyaz parçanın içinde eldivenler de var herhalde canım.

Annem kendi evinde yıkadı:)

Evet %80 i kızımdan kalmalar, yesyeni pırıl pırıl.

85 beyaz parçanın içinde eldivenler de var herhalde canım.

Annem kendi evinde yıkadı:)

Evet %80 i kızımdan kalmalar, yesyeni pırıl pırıl.

iyi olmus evide daha musaitmis annenin :) güle güle kirletin simdiden

ben çamasir kurutma makinasi almak istiyorum seri üretim gibi yikayip yikayip kurutmak istiyorum aninda ki isim cabuk bitsin.. hemde ilerde de kullanisli olur ozellikle kışın ortasinda :)

Evde ona yer yok inan. :)

Onun için kullanışlı mı hiç araştırmadım.

Yerin müsaitse neden olmasın.

Bu arada sarımsak yiyince de anne karnındaki bebeklerin hareketlerinin azaldığını duymuştum kızlar.

geçmiş olsun canım, çok şükür ki bebeğin sağlıklı :)
bende az evvel tetanoz aşısının ilk evresini oldum, bir ay sonra ikincisini olacak mışım.

Ne mutlu faydam dokunduysa canım

Kızlar bu perşembe şeker yüklemesi için devlet hastanesine Perşembe gününe gidecekdim ama müdürüm kar var gitme dedi önümüzdeki hafta alayim dedim randevu ilk saatlerin hepsi dolu Yarın ama booş yarın için aldım randevu tam o zman 23+6 oluyoruz sorun olur mu diye kendi doktorumu aradım olmaz dedi Devletide aradım oda olmaz dedi.İnşallah sorun çıkmaz çünkü Bizim ki en son birazda geriden gidiyordu.Hem aşıya gidecem htahlil hemde kendi doktorum gidece inşallah her eşy yolunda gider kızlar dua edin ..Benim gibi giden varmı?23+6

ayy cnm valla ne güzel özetlemişsin..allah razı olsun..bir sürü şeyi öğrenmiş oldum sayende..yararlı bir programmış hakkaten..püre değil de blendirdan geçirilen çorbaların hiç bir besleyici özelliği olmadığı daha önce duymuştum..ben hazır kavanoz sebze püreleri ne kadar organik yazarsa yazsın kullanma taraftarı değilim açıkçası..çok tşk ederim aktarımın için..

benim kayınvalidem yünden yaptı yatak, yorgan, yastık çok şekerler :) bende galatasaray nevresim aldım taç dan :)

cnm bende şimdi baktım taç ta çok güzel ürünler var bende alıcam gs uyku setınden. artı havluları falan da güzeldir başlıklı gs havlu alıcam yanında :)

Her sabah tahin pekmez yumurta peynir sut hepsini tuketiyorum ama anlamadm gtti :/
cnm aynı anda peynir süt- tahin pekmez birlikte tüketirsen bir faydası yok..peynir ve süt pekmezdeki demiri yok ediyor çünkü..ikisinin arasında en az yarım saat bırakmaya çalış..pekmez yiyip c vitamini alırsan demir alımını artırmış olursun..

Mrb güzel annişler, napıosunuz nasılsınız? Ben alışveriş yapmaya başladım sonunda bir başladım pir başladım, gördüğüm herşeyi almak istiyorum :) bide 22. Haftadayız ama hala güçlü bi tekme yemedim, hala pıtpıt safhadındayız, tembel mi ne :) zaten son kontrolde doktor sol elini göremedim başının altında yatıyo

visko tamamen vücut şeklini aldığı için normal insanlara bile önerilmiyor tabi ki tercih meselesi ama visko almayı aklımdan bile geçirmedim hiç ortopedik değilmiş gibi geliyor bana
valla cnm hayatım boyunca visko yatakta ettiğim rahatı hiçbir yatakta edemedim..eşimle evlendikten sonra aldığımız yatak rahat ortopedik olmaısna rağmen, visko yatağın yerini hiçbir şey tutmuyor..ama çocuk için ne iyidir onu doktorla bir konuşmak lazım...

Cok onemli bilgi verdigin icin tesekkur ederim :))

Mrb kızlar nasılsınız hava buz yağmurlu berbat anliycaniz ye iç yat havası :) allah çalışanlara kolaylık versin en azından hamileyken evde olmak gibisi yok bgnleri çok ariycaz sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…