- 22 Haziran 2014
- 87
- 87
- 18
- 30
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.901
Kızlar bebeişlerinize hazırlıksız mı yakalandınız yoksa isteyerekmi hadi konuşalım.
ilk hamileliğimde de isteyerek çok şükür ilkinde olmuştu ama 5 haftalıkken düşük oldu. 3 ay sonra çok şükür yine oldu hemen :) rabbim bunu bağışlasın benim ve tüm herkesin evlatlarını. (amin)
Amin Canım Allah korusun hepimizi.. neden düşük olmuştu ağır falan mı kaldırmıştın? ben haftasonu hamile olduğumu unuttum ve koca tüplü televizyonu kaldırdım cumartesi günü ama kanama falan hiçbişey olmadı, bişey olmamaıştır dimi ya sonuçta 4 gün geçti
anladım cnm inşallah..aslında ağır bişey kaldırmadım çalışıyrodum işe otosbüsle gidip geliyordum doktora sordum sorun olur mu diye ama işim zaten çok stresliydi bide tutunamamış direk kanama yoluyla oldu sabah 6,30 da kalkıyordum akşam 7de çıkıyordum eve gel 7,40 dalan oluyor. inş. bu bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.
bu arada inanılmaz şişliğim var kızlarya pantolonum sıkıyor resmen
Ahh o şişlikbu arada inanılmaz şişliğim var kızlarya pantolonum sıkıyor resmen
BANA DA DEDİ ALTTAN BAKALIM DİE BENDE DEDİM İKLK ÜSTEN BAKSAK KADINDA TAMAM SONRA ALTTAN BAKARIZ OLMADI DEDİ
GEÇEN SEFERKİNDE YANİ İLKİNDE ALTTAN BAKMIŞLARDI VE ÇOK ACI ÇEKMİŞTİM HİÇ İSTEMİYORDUM ZATEN 5 AYLIK EVLİYİM YENİ YENİ ALIŞTIM DEMİŞTİM
ende 6 senelik evliyim ve vajinal ultrason hiç yaptırmamıştım inanılmaz kasıyorum kendimi ama dün mecburen yaptırdım kendi kendime telkin yaptım durdum bide normal doğum istiyorsun daha ultrason yaptıramıyorsun diye:)BENDE KİMSEYE SÖLEMEDİM SÜT İÇİYORUM MEYVE YİYORUM FARKLI BAKIYORLAR PERŞEMBE GÜNÜ KLAVYEME DOĞRU KUSTUM HEMDE 2 KEZ O ZAMAN LAVABODAKİLER ŞÜPHELENDİ MİLLET ŞÜPHELENİYOR :)
İSTANBULDAKİ KIZLAR NERELERE GİTTİNİZ DOKTORA ÖZEL SAĞLIK SİGORTA İMKANINIZ VARMI
Allah korusun canım bende geçen cumartesi halılarımı değiştirdim mutfak masamı kaldırdım falan sonra çok pişman oldum aklımdan çıktı tamamen çünkü. çok şükür bi sıkıntı olmadı.Amin Canım Allah korusun hepimizi.. neden düşük olmuştu ağır falan mı kaldırmıştın? ben haftasonu hamile olduğumu unuttum ve koca tüplü televizyonu kaldırdım cumartesi günü ama kanama falan hiçbişey olmadı, bişey olmamaıştır dimi ya sonuçta 4 gün geçti
Allah korusun dikkat edelim kendimize..sen yine de çok yorma canım kendini ağır falan hiç sakın hiç bişey kaldırma yat dinlen. benm bunda bile yine düşük riski vardı iş yerinde kahverengi leke geldi işi o an bıraktım doktora geldim dinlen dedi 15 gün boyunca yattım çok şükür şuan iyiyim ama 9 gün boyunca sürekli leke geliyordu.
BEN MEDİCAL PARK GÖZTEPE VE KADİKÖY ŞİFA GRUBU HASDTAHANELERİNİ TERCİH EDİYORUM ANADOLU YAKASINDAYIM BENDEende 6 senelik evliyim ve vajinal ultrason hiç yaptırmamıştım inanılmaz kasıyorum kendimi ama dün mecburen yaptırdım kendi kendime telkin yaptım durdum bide normal doğum istiyorsun daha ultrason yaptıramıyorsun diye:)
Allahtan benim kusmam yokta dün izin kullandım birde tek bayanım az önce şube müdürü geldi hayırdır falan diye önemli bişey değil hocam dedim perşembede tekrar randevum var ne kadar saklayacağım bilmiyorum.
bu arada bende doğma büyüme istanbulluyum ama eşimden dolayı sakaryadayım. fsm tıp merkezinde nurdan şahin yücel var doğumları çengelköy medivia ve kavacık medistate de yaptırıyor onu tavsiye ederim. avrupa yakasındada asya hastanesinin tüm doktorları doğal doğum taraftarı
Allah korusun canım bende geçen cumartesi halılarımı değiştirdim mutfak masamı kaldırdım falan sonra çok pişman oldum aklımdan çıktı tamamen çünkü. çok şükür bi sıkıntı olmadı.
Kağıda not alma fikri harikaben hep unutuyorum soracaklarını :/ yorulduysan Ağrı olabilir.bende de sürekli sol kalçamdan belime doğru Ağrı oluyor erken başladı bizim ağrılarımız
Kasıklarda hafif sancısı olan varmı?bende ağrı gibi değilde hafif sancılar oluyo ilk başlarda normalmiş ama ben huzursuz oluyorum
bende aynıyım canım sabah hepi topu 1 tane yumurta yedim oda kendimi zorlayarakdün bende de vardı canım çok yemediğime rağmen dünyayı yemiş gibi şişti karnım
haklısın canım bende yavaş yavaş başlayacağım galiba almayaAhh o şişlikBenim bütün pantolonlarım 26-27 bedendi. Üst gurubum xs-s idi birer ikişer beden Büyükleri almaya başladım bile sanırım bu şişlik kaçınılmaz arkadaşım :)
bende de ara ara hem sağ hem de solda oluyor gizemcim ama daha çok uzandığımdaKasıklarda hafif sancısı olan varmı?bende ağrı gibi değilde hafif sancılar oluyo ilk başlarda normalmiş ama ben huzursuz oluyorum
ilk bebeğimde 8 aylık evliydik ilk denediğimiz ay hamile olduğumu öğrenmiştim. ancak 2. bebeğim 5 ay bekletti biziKızlar bebeişlerinize hazırlıksız mı yakalandınız yoksa isteyerekmi hadi konuşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?