- 6 Ekim 2014
- 169
- 291
- 23
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.921
Ben doktoruma bunu sordum hamilelikten dolayı olur bu tarz ağrılar dedi. Dinlenmemiz gerekiyormuş ama sürekli yatmak da olmuyor arada ev işi yapınca topallıyorum resmenevet evet işte benmde öyle oluyor sol kalçamdan belime doğru çekiyor :)
iyidir iyidir canım vesvese yapma bende dün kendimi çok üzdüm. not almakla iyi yapmışsın bende öyle yapmayı düşünüyorum.Dün akşamdan beri müthiş derecede belim ağrıyor normal miii anneler bu ?????????
mide bulantım bazen biranda duruyor 2 gün olmuyor sonra yine oluyor korkuyorum inş. iyidir bebeğim, yarın kontrolüm doktoruma soracak o kadar çok şey var ki 2 haftada biriktikağıda not aldım :)
ilk bebeğimde 8 aylık evliydik ilk denediğimiz ay hamile olduğumu öğrenmiştim. ancak 2. bebeğim 5 ay bekletti bizi
seninki yaklasik 6 haftaya tekabil ediyor
ben beklemiyodum. hatta Allah affetsin üzülmüştüm. çünkü bebeğimin geleceği için korkuyodum çok sıkışık bi döneme denk gelmişti bizim için. bi sene falan düşünmüyoduk normalde. ama işte neyse ki o saçma sapan ruh halim yarım gün bile sürmedi hemen düzelttim kendimi. Allahın bi lütfu , kendine gel , hayırlısıyla gelicek , umut olucak diye diye :)Kızlar bebeişlerinize hazırlıksız mı yakalandınız yoksa isteyerekmi hadi konuşalım.
evet canıım tahlili yaptırdığımda 6. haftaya denk geliyodu. neyse haftaya kontrolüm var. orda detaylı öğrenirim doktorumdan. inşallah herhangi bi sıkıntı çıkmaz :)
ben beklemiyodum. hatta Allah affetsin üzülmüştüm. çünkü bebeğimin geleceği için korkuyodum çok sıkışık bi döneme denk gelmişti bizim için. bi sene falan düşünmüyoduk normalde. ama işte neyse ki o saçma sapan ruh halim yarım gün bile sürmedi hemen düzelttim kendimi. Allahın bi lütfu , kendine gel , hayırlısıyla gelicek , umut olucak diye diye :)
Ben oruma bunu sordum hamilelikten dolayı olur bu tarz ağrılar dedi. Dinlenmemiz gerekiyormuş ama sürekli yatmak da olmuyor arada ev işi yapınca topallıyorum resmen
iyidir iyidir canım vesvese yapma bende dün kendimi çok üzdüm. not almakla iyi yapmışsın bende öyle yapmayı düşünüyorum.
bunu düşünme canım benim. o bebek ana rahmine düşmeden seneler önce rızkı belirleniyomuş. inancın tam olsun. sırtını Allaha yasla. rızkıyla gelir bebek. aç kalmaz açıkta kalmaz başta senin annen , kp , kv , iki ailedeki herkes o bebeğin etrafında birleşicek yalnız olmıycaksın böyle düşün. ben bu şekilde sakinleştim yoksa çok daha kötüsünü düşündüm ilk testi gördüğümde ayyy Rabbim esirgesin fikrinden bile..aynı durumdayız bende o kadar sıkışığızki napıcam bilmiyorum...
amin cnm inşallah bende haziran/2014 de yaşamıştım allah tekrar nasip etti bundan önceki tamamen dr un dikkatsizliğinden kaynaklandı şimdi gittiğim dr her önlemi alıyor artık bundan sonrası allaha kalmış sen duydun mu bebeiş kalp atışlarınıSlm cnm bende 18. haftamda kaybettım bebeğimi mart/2014 te. şimdi tekrar hamıleyım allah bu sefer inş nasip kısmet eder. aynı korkular bende de var bende 7. ayı doldurduktan sonra alırım buyuk şeyleri diyorum hep..
Allah bu sefer daim etsin cnm hayırlı uğurlu olsun bebeğin
evet çok yavaş geçiyor yarın kalp atışı için gidices bakalım resmen 15 gündür gün sayıyorumHaklisin cnm o konuda zaten suan zaman gecmiyo gibi gozuksede bi bakmisiz hayirlisi ile kucagimizdalar
aynı durumdayız bende o kadar sıkışığızki napıcam bilmiyorum...
Ne sıklıkla doktora gidiyosunuz kontrollerinizin sıklığı ne?
yok cnm 2. benimde 28 aylık bi kızım var ona rağmen dedi bana bunları ya delirdimmAllah ıslah etsin o tip insanları.. ilk gebelik heralde senin de
Cok guzel cok duygulandim.insallah bizde bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza alalim.bu ne kadar güzel bir video arkadaşlar mutlaka izleyin
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim inşallah Rabbim yüzümüze bakar melaikenin masumluğu sebebei ilebunu düşünme canım benim. o bebek ana rahmine düşmeden seneler önce rızkı belirleniyomuş. inancın tam olsun. sırtını Allaha yasla. rızkıyla gelir bebek. aç kalmaz açıkta kalmaz başta senin annen , kp , kv , iki ailedeki herkes o bebeğin etrafında birleşicek yalnız olmıycaksın böyle düşün. ben bu şekilde sakinleştim yoksa çok daha kötüsünü düşündüm ilk testi gördüğümde ayyy Rabbim esirgesin fikrinden bile..
bakar canım benim merak etme. yoksa siz ona bakamayacak olsanız size bahşeder mi hiç. ben 6 aylık evliyim. bi ay hap kullandım temmuz'da ama o hap beni mahfetti migrenimi azdırdı hormonlarımı mahfetti bıraktım kullanamadım sonraki ay adetimi beklerken hamile kaldım. korunuyoduk da.. kısmet işte. hep iyi şeyler düşün. bebeğin seni hissediyo artık. ona pozitif enerjini ver ki o da seni olumlu etkileyebilsin. :)Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim inşallah Rabbim yüzümüze bakar melaikenin masumluğu sebebei ile.. ne kadarlık evlisin
amin cnm inşallah bende haziran/2014 de yaşamıştım allah tekrar nasip etti bundan önceki tamamen dr un dikkatsizliğinden kaynaklandı şimdi gittiğim dr her önlemi alıyor artık bundan sonrası allaha kalmış sen duydun mu bebeiş kalp atışlarını
evet çok yavaş geçiyor yarın kalp atışı için gidices bakalım resmen 15 gündür gün sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?