2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
cnm geçen gün bana da oldu..alel acele doktora gittim tabiki birşey yok..biraz evhamlıyız galiba..için rahat olsun..birkaç gün birşey hissetmezsen öyle git..20 saat uyduklarını düşünürsek, pozisyon uygun değilse hissedemeyebiliriz tekmecikleri :)) bir ayetel kürsü oku bebeğine kendine üfle..rabbimiz izniyle emin ol herşey yolunda..

cnm bende şimdi baktım taç ta çok güzel ürünler var bende alıcam gs uyku setınden. artı havluları falan da güzeldir başlıklı gs havlu alıcam yanında :)

havlu da alınmalı sahi.. daha evvel bornoz almıştım henüz hamile bile değildim :)
alez de aldım, bebişim yatağı sular falan diye :)

Mrb kızlar nasılsınız hava buz yağmurlu berbat anliycaniz ye iç yat havası :) allah çalışanlara kolaylık versin en azından hamileyken evde olmak gibisi yok bgnleri çok ariycaz sanırım :)
valla tadını çıkartın cnm..evde olmayı nasıl isterdim..bebeğimle ilgili bir sürü kitap aldım okumaya vakit bulamıyorum..

Kızlar cinarimin hastane çıkışı (ilk kiyafeti) allahin izniyleEki Görüntüle 1418375 Eki Görüntüle 1418376 nasıl
oyy çok cici..güle güle giysin annesi..biz de hafta sonu taraftar tulumları aldık..eşimi en mutlu eden anlar nedense bu taraftar kıyafetlerini seçerken oldu :) (başından beri kız isteyen bir babamız vardı, bu kabulleniş ve sevinç beni çok mutlu etti) oğlumuz şimdiden yavru kartal..nevresim takımı bodyler biz hazırız bjk maçlarına :)

Cnm benim kiyamam sana ben ya...
3 gunluk lohusa halincanagrin sizin var hala bana moral vermek için ugrasiyorsun ...
Nolur hakkini helal et dua et bana benim durumumda olanlara olur mu?
Rabbime sukurler olsun bebisinde sende saglikla kurtulmussunuz...
Elhamdulillah
Ey ikrami sonsuz Rabbim sanada bebeciginede saglikla sifa versin ...

Kizlar bu arkadasimiz benim durumumda ve 35+1 ctesi gunu sezeryan oldu...
Dualarinizi eksik etmeyin insaallah...

havlu da alınmalı sahi.. daha evvel bornoz almıştım henüz hamile bile değildim :)
alez de aldım, bebişim yatağı sular falan diye :)

evet alez i bende gördüm . taç ürünleri zaten tartışılmaz çok iiler. bide nevresim takımı alıcam çok güzel desenler var disney ürünleri. çok hoşuma gitti.
saol cnm. taçtan sıkı bir alışveriş yapıcam yakında :)

Evde ona yer yok inan. :)

Onun için kullanışlı mı hiç araştırmadım.

Yerin müsaitse neden olmasın.

Su anda müsait degilde insallah tasininca olcak canim.. Eskiden beri istedigim seydir, biktim evin icinde camasir kurutmaktan. 1 oda bi salonda oturuyoruz, yatana kadar odamizda duruyor, yatarken salona gelir camasirlar.. yorucu olmaya basladi

Kullanan çogu kisi memnun bakalim insallah bende olurum..

Çamaşır sıkıntısı ev büyük olsada kışın fark etmiyor canım, bizim evde 3+1 ama maalesef bende kuruturken çok zorlanıyorum, peteklerin üstünde ızgara yapar gibi bir önünü bir arkasını kurutuyorum.

bir sürü şey var aklımda çarşıya çıkıp eli boş dönüyorum zaten soğuk gezemiyorum ki rahat rahat havalar biraz daha ısınsın en iyisi
Benimde aklımda birsürü şey var gezincede büyükmü olur bu çokmu küçük kadife alsam kışın kaç aylık almam lazım demekten doğru alıyomuyum bilmiyorum umarım kullanabileceğimiz şeyler alırız

Senden de Allah razı olsun canım burayı bu yüzden seviyorum herkes paylaşarak öğreniyor bir çok bilgiyi.

kış için alacaksanız 6-9 aylık alın kızlar, en garantisi olur.

3-6 yada 9-12 ler büyük yada küçük gelebilir.

Dün mesela 20 tl. lik eşofman altı 10 tl. ye düşmüştü üstelik kadife ve 2 li setti, yani tanesi 5 tl. ye gelecekti. 6-9 aylık aldım en garantisi. kışın tam ortasına denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…