2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Telaş etme canım uyuyordur ya da arkası donuktur gorursun tepişmeye başlar yakında :)

Halen bekliyorum arada miik minik hisseder gibi oluyorum ama emin değilim..
İnşallahh dediğiniz gibidir sağolunn canlar

Halen bekliyorum arada miik minik hisseder gibi oluyorum ama emin değilim..
İnşallahh dediğiniz gibidir sağolunn canlar

Canım emin ol o hareket ediyordur ama sen hissetmiyorsundur.

Çikolata ye, sırt üstü yat birde öyle dene.

annemde ayni yapar; bende hem petek izi olmasin hemde sicakliktan hepsi faydalansin diye camasir telini yaklastiririm kaloriferlere

annemde ayni yapar; bende hem petek izi olmasin hemde sicakliktan hepsi faydalansin diye camasir telini yaklastiririm kaloriferlere

Hemen hemen herşeyi ütülediğim için izleri fazla kafama takmıyorum. Askıda sanki evde çok yer kaplıyor gibi geliyor. Öyle böyle idare ediyoruz işte.

Kiz ne yaptın :):)
Hamak , beşik ve puset yeterli bence birde anakucagini ne yapacaksin :)
Zaten arabada pusette yatar kızın , evde gündüz hamakta gcece beşikte..:-

canım bnde ole dusundumde esım de sehırler arası yolculugu cok yaparız anakucagı araba koltugu nıyetıne kullanırız dedı valla kararsız kaldım o ole dıyınce yetmıcek gıbı gelıo hersey

Ultrasonografi bebeğinizin kilosunu +/- %12.5'lik hata payıyla oldukça başarılı bir şekilde değerlendirebilmektedir. Ancak siz elbette bebeğinizin boyunu da merak ediyorsunuz. Halbuki ultrasonografi cihazları boy ölçümü yapamazlar ve bebeğin kemik ölçümü (uyluk kemiği=FL) normal olduğu sürece boyu da normaldir. Şimdi size büyük ihtimalle (yabancı siteler de dahil) başka hiç bir sitede bulamayacağınız bir formül vereceğiz: Size verilen ve üzerinde ultrasonografi ölçümlerinin olduğu kağıtta yazan FL (uyluk kemiği) değerini 7 rakamı ile çarpın ve bebeğinizin şu andaki boyunu +/- %5 hata payıyla hesaplayın. Bu formül 24. haftadan itibaren geçerlidir.Örnek:
FL: 51 mm.
51mmX7= 357mm= 36 santimetre
Iyi aksamlar kizlar bebegin boyunu T tombul cilek merak ediyormus boyle hesaplaniyor canim benim dr um da fl olcumunun normal oldugunu soyledi sende de normalse merak etme,7 ye carpma da 24. haftadan sonra gecerlidir kizlar :)

kızlar ilk defa uzayan bi akıntım geldi 5,5 aydır. şefaf renk. yumurtlama akıntısı gibi çok şaşırdım görünce. sizden geldimi hiç böyle?

Ben oğlum 9 aylıkken 1 buçuk yaş eşofmanları alıyordum canım, bebeklerin kışınki eksiklerini doğunca kışa yakın alın bence sonra elinizde kalmasın.

Kızlar ben oğluşum için bu takımı sipariş vermiştim ama rengini açıklamada okumamıştım narçiçeği yazıyo, ben görseldeki kırmızı diye aldım sizce oğluşuma giydirebilecek miyim ki bu takımı? Daha elime ulaşmadı.

bence cok tatli gayet tabii giydirebilirsin bence.bu arada bende bakim bir butik bebeye:)

niye giydiremiyesinki
Bnde ogluma bole renkler alicam erkek bebekler illa mavi giyer dusuncesine karsiyim isteyen istedigi rengi giyerde giydirirde . Bnce hos takim

niye giydiremiyesinki
Bnde ogluma bole renkler alicam erkek bebekler illa mavi giyer dusuncesine karsiyim isteyen istedigi rengi giyerde giydirirde . Bnce hos takim
Çok haklısın canım aslında bende büyük oğluma pembe triko kazaklar, gömlekler giydiriyorum bi an niye böyle bi düşünceye kapıldıysam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…