2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar morhipoda bebeginiz icin diye indirim bolumu var en sonda. Bebek arabasi ana kucaklari falan. Ilgilenenlereee::)

Halen bekliyorum arada miik minik hisseder gibi oluyorum ama emin değilim..
İnşallahh dediğiniz gibidir sağolunn canlar
Canim benim kizim da ultrasonda hep sirtini donuyor bize. Cok nazli kuzucugum. Senin kizinda sirtini donuyordur belki. Bazen benimki de hareketli bazen cok hareketsiz. Sirtustu yatip dizlerini hafif kirarsan daha iyi hissedebilirsin

Kizlar bende ozellikle sbah ve gece oluyor. Boyle karnmin sag tarafinda toplanma oluyor . Ben ah kizimin kafasi diye seviyordum baslarda ama artik rahatszlik vermeye basladi gunde 3 4 kez oluyor yarn dkra sorcam.. byle bsy yasayan var mi?????

Kizlar bende ozellikle sbah ve gece oluyor. Boyle karnmin sag tarafinda toplanma oluyor . Ben ah kizimin kafasi diye seviyordum baslarda ama artik rahatszlik vermeye basladi gunde 3 4 kez oluyor yarn dkra sorcam.. byle bsy yasayan var mi?????
Canım bende öyle sanıyodum ama doktorumdan öğrendimki onlar kasılmaymış. O toplanma sırasında hafif adet sancısı girip gidiyo gibi oluyo yada nefes düzeni bozuluyor insanın. Çok sık olursa muhakkak doktora söylenmeli.

Sık degil ama bende bugun netten arastirdm kasilma oldugunu ogrendm. Bde bnm rahmimde sekil bozklugu kvar. Kalp sekliinde gibi erken dogum habercisi olur mu kasilmalar dye korkuyrm. Herkeste olur mu bu haftalarda. Bnm 16. Haftadan beri oluyo ama o zamanlar 2 gunde bi kere falan olurdu

Bde bende hic agri olmuyo oyle toplandgi zaman. Sadece tek bi taraf sistigi icin karnim geriiliiyo o rahatsizlik veriyor

Canım benim de rahmim kalp şeklinde ve rahimde perde var. Benim de oluyor kasılmalar günde 6-7 defa falan. Magnezyum ve proluton iğne kullanıyorum. Doktorun mutlaka magnezyum verir söylediğinde

Canım benim de rahmim kalp şeklinde ve rahimde perde var. Benim de oluyor kasılmalar günde 6-7 defa falan. Magnezyum ve proluton iğne kullanıyorum. Doktorun mutlaka magnezyum verir söylediğinde
Benimde bazen sislik olan yere parmagimla bastiriyorum elime bisey geliyor sonra kayiyor kayboluyor omuymus kasilma ne oldgnuda anlamyrm :/

Canım bende de çok önce senin haftalarında başladı 20. Haftadan sonra sıklaşmıştı. Doktoruma gidip söylediğimde bana proluton iğne, progestan ve magnezyum verdi yaklaşık 3 haftayı geçkindir kullanıyorum epey işe yaradı. Sen genede ihmal etme doktoruna söyle kafan rahat olur en azından

Benimde bazen sislik olan yere parmagimla bastiriyorum elime bisey geliyor sonra kayiyor kayboluyor omuymus kasilma ne oldgnuda anlamyrm :/
Evet canım. Ben de en başta bebğin hareketi zannediyordum. Doktor bebeği öyle hissedemezsin daha o rahmindir dedi. Bi tarafa toplanıyor sertleşiyor geriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…