2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar ben kaçıncı ayimdayim biri bana net olarak söyleyebilir bi anlamadım gitti şu hesaplamayi
Canim bende ozellikle biri sordugunda ne dicegimi bilemiyordum kafam cok karisiyordu maglum hafta bazinda cogu kisi anlamiyor ozellikle kac aylik die soruyorlar bende 9 ay dan kalan ayimi cikariyorum sonucu soyluyorum yani ben 1 haziranda dogurcam kismetse subatin ortasindayiz bu durumda 5 bucuk aylik oluyorum 3 bucuk ayim kaldi hatta haftaya c.tesi 100den geriye sayicam 100ude 30a bolersem kalan ayim 3 ay 10 gun oluyor sende istersen bu sekilde hesapla :)

Yeni nesil bizlerin eseri olacak kizlar. Erkek bebek sunu giyer, kiz bebek sunu kliselerini dayatanlardan olmayalim.

Biliyorum pek ilginizi cekmeyecek ama toplumsal cinsiyet kavramina magdur olmayin.

benim de oğlum olacak.
onu toplumsal cinsiyet rollerine göre yetiştirmeyeceğim insallah. paşam, aslanım diye sevmeyeceğim. kadınlara değer vermesini, insana değer vermesini öğreteceğim.
her türlü ev işini yapacak, yapmayı görev bilecek.
ve daha bir sürü şey!
#özgecan

Bir dilci için zor bir hesapmis evet. Benim 3 ay 18 günüm var ozaman daha 6 ay bitmemiş hep 6 aylık diyordum :)

ufff hic bisi anlamadim

trt dekı su hamılelık programı ne zamn kızlar saat kacta bnde ızlemek ıstıyorum

Ay canim ne guzel hesaplar yapiyosun sen oyleeeee

Ya bendede bukac defa olmuştu ama agri yoktu. Bi taraf taa gibi oldu hattaa eaim de eliyle hissettii bebek aandik biz. Kasilma demekki. Allah allaahhhhh

Canım emin ol o hareket ediyordur ama sen hissetmiyorsundur.

Çikolata ye, sırt üstü yat birde öyle dene.

Canim benim kizim da ultrasonda hep sirtini donuyor bize. Cok nazli kuzucugum. Senin kizinda sirtini donuyordur belki. Bazen benimki de hareketli bazen cok hareketsiz. Sirtustu yatip dizlerini hafif kirarsan daha iyi hissedebilirsin

Az önce hissettirdi peş peşe, ohhh çektim bi, nasıl özlemişim meğer
Sonra düşündüm, doğumdan sonra da özlerim karnımda ki hareketlerini diye, duygulandım

Kızlar ben kaçıncı ayimdayim biri bana net olarak söyleyebilir bi anlamadım gitti şu hesaplamayi

Biri banada kaç aylık oldugumu soylermi

Ben bu hesabı doktorumdan öğrendim, ona göre diyorum artık mesela suan 5 ayım bitti 6.aya girdim diyorum

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde –> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

(Alıntıdır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…