2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bende ozellikle sbah ve gece oluyor. Boyle karnmin sag tarafinda toplanma oluyor . Ben ah kizimin kafasi diye seviyordum baslarda ama artik rahatszlik vermeye basladi gunde 3 4 kez oluyor yarn dkra sorcam.. byle bsy yasayan var mi?????

Canım o kasılma.
Bende de oluyordu arada, doktoruma sordum, kasılma olduğunu söyledi.
Ara ara olması normalmiş rahim kendini hazırlıyormuş.
Ama çok sayıda ve düzenli aralıklarla oluyorsa ve ağrıda eslik ediyorsa mutlaka gel demişti...
Magnezyum-kalsiyum tableti vermişti, sende mutlaka doktoruna danış canım...

Aaa ben yarin 25.haftaya giriyorum 6.ayim bitecek ozaman sanırım:) saol canim

20 -21 haftalar bittiginde 5 ay bitmistir diyor ozaman 6 .ayin icindemi olmus oluyorum :/

Canım benim de rahmim kalp şeklinde ve rahimde perde var. Benim de oluyor kasılmalar günde 6-7 defa falan. Magnezyum ve proluton iğne kullanıyorum. Doktorun mutlaka magnezyum verir söylediğinde
Ay korktm valla alttan muayene eder mi ? Bde bunlar doguma hazirlk kasilmalari degil mi yani erken dogum belirtisii mi ? Cunku o ilaclarin bazen gereksiz kllanimi ciddi yan etkilere sebep oluyormus

Ay korktm valla alttan muayene eder mi ? Bde bunlar doguma hazirlk kasilmalari degil mi yani erken dogum belirtisii mi ? Cunku o ilaclarin bazen gereksiz kllanimi ciddi yan etkilere sebep oluyormus
Alttan muayene eder mi bilmiyorum. Bende erken doğum riski yüksek olduğundan alttan bakamıyor canım. Bu kasılmalar erken doğumu tetikleyebilirmiş canım.Ama senin az oluyor sanırım sıklaşırsa problem yaratıyor

Bende o sislik olan yere biraz bastiriyorum parmagima sert bisey degiyor sonra kayboluyor nedir acaba o ?

Kasilmaymis canm. Bende kizimin kafasi ddiye seviyordum hatta oyle olmadigi zaman ya nye olmuyyor diyordm meger kasilmayms. Yarn sirf bunun icin randevu aldm bakalim insallah ilaca gerek kalmaz. Bi bebegimi kaybettm 7 8 haftalikken karnimda ölmustu. Erken dogum olmasin bde bundada valla artik isyan edicem

kızlar, yatakları araştırdım biraz.
visko önermiyor uzmanlar genelde, bebeğin kemik yapısı henüz sertleşmediği için, vucüt şeklini alıyormuş. yetişkinler için visko yatak anladığım kadarıyla.
yün de önermiyorlar, bakteri üremesi, temizliği uygun değilmiş.
lateks var, çok pahalı.
sünger de bebeğin vucut seklini alıyormuş, uygun değilmiş.
yarı ortopedik ya da soft ortopedik, antibakteriyel, pamuk yada bambo yüzey, elyaf dolgu öneriliyor.

benim 4 aya girdigim zaman dusuk tehlikem olmustu kabizlik yuzunden cok ikiniiyordm kahverengi akintim oldu yatak istirati ve progestan kullandm gecti. Oyle bi tehlikem oldu diye bakmaz belki. Baktirmak istemyorm cunku bde oyle onemli bsy degilsede bu yuzden bebegm zarar gorurse cok kotu olurm. Senin erken dogum tehtidi teshisini nasil koydu? Usg ile mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…