2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim rahmimde perde var hem de rahmim kalp şeklinde en başından beri düşük ve erken doğum riskin var dedi. %60-70 düşer ya da erken doğum olur dedi. Progestan ve prolutonu en başından beri kullanıyorum zaten

SirriEyvan canim sayfalar Hizli ilerlemiş:) nasip yapiyoruz hatimi, belli bi zira var mi?
Birde gözünüzü Seveyim sutyen olarak ne kullanıyorsunuz, sporcu sutyeni ilk zamanlar superdi ama simdi o da rahat değil. Ayrıca sarkiyor sanki

İyi gecelerr

Bugün kasıklarımda değil ama göbek bölgemde tarif edemediğim bi ağrı oluyor ara sıra, özellikle eğilip doğrulurken farkettim,
sanki geriliyor gibi sızlıyor gibi... Tuhaf yani. Daha önce hiç olmamıştı.
İğne vurunuyorum göbekten, onun acısı sandım ama oda değil sanırım. Bide bugün bi iki kere minik kasılmalarımda oldu.

Endişe etmedim ilk başlarda ama şimdi kafama taktım, sizce önemli midir

ufff hic bisi anlamadim
Canim simdi senin 132 gunun kalmis ya, 30a boldum 4 bucuk aylik hamilesin ayni zmnda 4 bucuk ayin kalmis, toplamda 9 ay yapiyor. 11gun bu aydan, 30 gun mart, 30 gun nisan, 30 gun mayis, ve tahmini dogum tarihine gore 28 gunde hazirandan kalinca ortalama 4bucuk ayin kalmis oluyor :)))

Mrb kizlaaaar bende varimmm yeni gördüm bu sayfayi.bende haziran da anne olmayi bekleyenlerdenim.kizim olucak insss....kac kilo aldiniz ben 10 a yakin aldım cok üzülüyorum 53 le hamile kaldım. Doktorum hic takmiyi zaten zayıf hamile kalmissin diyo

Hoşgeldin canım. Ben de 7-8 kilo aldım merak etme yalnız değilsin Bebişler iyi olsun da veririz inşallah o kiloları.

gunaydın kızlar bebişler nasıl .Dun bı tanıdıgı gordum yenı dogum yapmıstı ,baya korkuttu benı bunlar ıyı gunlerın gezıyorsun falan.Son aylarda suyuna falan cok dıkkat et falan fılan dedı.Bı de o da benım gıbı ılk aylarını yatarak gecırmıs ,ne kadar ıyı beslendımse yıne de bebegım 2.200 cıvarında oldu cok zayıftı dogunca dedı.Korktum valla akıntım da fazla gıbı gıdıp gıdıp duruyorum dunden lavobaya akıntı mı sumu dıye

herkese karlı bir tokat sabahından günaydın hanımlarrrbiz kahvaltımızı yaptık karnımızı doyurdukşimdi biraz da klasik müzik dinlicez

Canım söylenenleri takmamaya çalış, stres yapıp bebeğinide etkileme, güzel düşünki güzel olsun. İnşallah zamanında sağlıcakla alırız hepimiz kucağımıza yavrularımızı. Hem benim ilk oğlum düşük kilolu doğdu ama daha yarı kırkında görmen lazımdı tanıyamazdın, düşük kilolu bebekler daha çabuk toparlıyo derlerdi bizde tecrübe etmiş olduk. Çok şükür sağlıklıydı oğlum, bebeklerimiz sağlıklı doğsunda bence kilosunu fazla takma kafana. Güzel düşün güzel olsun inşallah

Kızlar dün akşam biraz sinirlerim bozuldu takmamaya çalıştım çok fazla ama insanın bütün keyfi kaçıyor ve içine huzursuzluk çöküyor.
Komşum geldi akşam oğluyla, dinlenme aşamasındayım ya kendi hamileliğinin çok rahat geçtiğinden benim gibi geçirmediğinden bahsetti. Eksikleri alıyomusun bence alma bekle erken doğum riskin var sonra elinde kalır gibi konuştu. Rabbimin dediği olur dedim ama canım sıkıldı bu duruma. Ben hergün stres yapmayım düşünmeyim olumsuz bişey diye bebek kıyafeti eşyası bakarak, aldıklarıma bakarak motive ediyorum kendimi sonra bazı düşüncesiz insanlar çıkıp tüm hayallerini alt üst ediyor insanın. Ellerine ne geçiyor anlamıyorum o sözleri söyleyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…