- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #1.761
kızlar aranızda akıntı problemi olan var mı benden sulu akıntı geliyor da![]()
Bende şuan yok canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sincan lokman hekim berbat bi sezeryan ve sonrası yasadımSelam.
Lokman Hekim Hastanesinin hangi şubesine gittin canım.
Ben ilk doğumumu Etlik Şubesi Elif hanımda gerçekleştirdim. mükemmel ötesi bir doktor. Hatta öyle sevilen ve öyle yoğun bir doktor ki ilk muayene için randevu almak bile çok zor.
Arkadaşlar hangi şehirlerdesiniz paylaşalım mı?Bebeklerimizin muhtrmel doğum tarihi olan çizelgede şehirlerimizde yer alsa aslında süper olurdu
Sincan lokman hekim berbat bi sezeryan ve sonrası yasadım
bende akıntı problemi var ama sulu değil canımkızlar aranızda akıntı problemi olan var mı benden sulu akıntı geliyor da![]()
kesinlikle öyle tamamen kısmet meselesi. benim oğlumda iri ve başı büyük görünüyordu ultrasona göre kontrole gittiğimde nst de sancı vardı ultrasonda yanılttığı için beklemek istemedi doktorlar ve sezeryana alındım malesef. ultrasonda 4.400 görünen bebek 3.800 doğdu ve başıda normal sınırlardaydı. vardır bundada bir hayır dedik o zaman.Evet herşey kısmet. Siz oluruna bırakın rabbim en hayırlısını nasip eder zaten.
Sizin oğlunuzda erken doğmuş, bende son haftada tansiyon problemi çıktı, 35. haftada takibe girdim ki 35+6 da doğdu.
bende akıntı problemi var ama sulu değil canım
kesinlikle öyle tamamen kısmet meselesi. benim oğlumda iri ve başı büyük görünüyordu ultrasona göre kontrole gittiğimde nst de sancı vardı ultrasonda yanılttığı için beklemek istemedi doktorlar ve sezeryana alındım malesef. ultrasonda 4.400 görünen bebek 3.800 doğdu ve başıda normal sınırlardaydı. vardır bundada bir hayır dedik o zaman.
bende de geçen hafta yoğundu ama bu hafta normal. çok dert etme bence.Bende şuan yok canım.![]()
sürekli değilde ara ara ıslaklık hissi oluyorNASIL SENİN AKINTI ISLAKLIK HİSSİ Mİ OLUYO SÜREKLİ
sürekli değilde ara ara ıslaklık hissi oluyor
sürekli değilde ara ara ıslaklık hissi oluyor
cnm bence normal.... hormanlar tam gaz çalışıyor :) akıntı olması iyi zaten...sürekli değilde ara ara ıslaklık hissi oluyor
Bende de sulu akıntı oluyor koyu sarı renkte.Normal mi acaba diye dr a soracaktım ama unuttum.Bir dahaki kontrolümüzü de taa 20 kasıma verdi.Ben progestan kullanıyorum ama onun etkisi olabilir sanırım.
kesinlikle öyle tamamen kısmet meselesi. benim oğlumda iri ve başı büyük görünüyordu ultrasona göre kontrole gittiğimde nst de sancı vardı ultrasonda yanılttığı için beklemek istemedi doktorlar ve sezeryana alındım malesef. ultrasonda 4.400 görünen bebek 3.800 doğdu ve başıda normal sınırlardaydı. vardır bundada bir hayır dedik o zaman.
canımmm bura da buluşacağız inşallah.. Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirir de nasip olursa 28 haziran inşallahhhhbende progestan kullanıyorum canım ama ilk hamileliğimde de kullandım böyle olmamıştı ama
canımmm bura da buluşacağız inşallah.. Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirir de nasip olursa 28 haziran inşallahhhh