2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam.

Lokman Hekim Hastanesinin hangi şubesine gittin canım.

Ben ilk doğumumu Etlik Şubesi Elif hanımda gerçekleştirdim. mükemmel ötesi bir doktor. Hatta öyle sevilen ve öyle yoğun bir doktor ki ilk muayene için randevu almak bile çok zor.
Sincan lokman hekim berbat bi sezeryan ve sonrası yasadım

kızlar aranızda akıntı problemi olan var mı benden sulu akıntı geliyor da o_O
bende akıntı problemi var ama sulu değil canım
Evet herşey kısmet. Siz oluruna bırakın rabbim en hayırlısını nasip eder zaten.

Sizin oğlunuzda erken doğmuş, bende son haftada tansiyon problemi çıktı, 35. haftada takibe girdim ki 35+6 da doğdu.
kesinlikle öyle tamamen kısmet meselesi. benim oğlumda iri ve başı büyük görünüyordu ultrasona göre kontrole gittiğimde nst de sancı vardı ultrasonda yanılttığı için beklemek istemedi doktorlar ve sezeryana alındım malesef. ultrasonda 4.400 görünen bebek 3.800 doğdu ve başıda normal sınırlardaydı. vardır bundada bir hayır dedik o zaman.

kesinlikle öyle tamamen kısmet meselesi. benim oğlumda iri ve başı büyük görünüyordu ultrasona göre kontrole gittiğimde nst de sancı vardı ultrasonda yanılttığı için beklemek istemedi doktorlar ve sezeryana alındım malesef. ultrasonda 4.400 görünen bebek 3.800 doğdu ve başıda normal sınırlardaydı. vardır bundada bir hayır dedik o zaman.

NASIL SENİN AKINTI ISLAKLIK HİSSİ Mİ OLUYO SÜREKLİ

Bende de sulu akıntı oluyor koyu sarı renkte.Normal mi acaba diye dr a soracaktım ama unuttum.Bir dahaki kontrolümüzü de taa 20 kasıma verdi.Ben progestan kullanıyorum ama onun etkisi olabilir sanırım.

Cok kafama takıldı saglık Ocağına gıtsem ordaki alet ıle 7. Haftada kalp duyulur mu acaba içimde hem korku var hemde hiç hamile değilmişim gibi

Bende de sulu akıntı oluyor koyu sarı renkte.Normal mi acaba diye dr a soracaktım ama unuttum.Bir dahaki kontrolümüzü de taa 20 kasıma verdi.Ben progestan kullanıyorum ama onun etkisi olabilir sanırım.

bende progestan kullanıyorum canım ama ilk hamileliğimde de kullandım böyle olmamıştı ama

doktorla görüştüm arkadaşlar tam değerleri söylemedi ama kistler için renkli ultrason istedi cuma günü çektirip getirirsin dedi beta sonuçlarına görede hamilelik var perşembe günü kontrole gel keseyide görebiliriz dedi ama cuma günü ikisine birden randevu alacağım. işin kötü tarafı değerler nasıl bilmiyorum hastanenin online sonuç ekranı çalışmıyor:(

Yani riske atmamak en iyisi.

Benim doktorum ölçümlere göre hareket ediyoruz, yanılma payı çok fazla, sonuçta tartıya koyup tartma imkanımız yok demişti.

2.300 gram demişti kızıma, 2 saat sonra doğduğunda 2.310 gram doğmuştu. İyi tutturmuş ama. :KK46:

sanırım bu doktorun ultrason aletine göre mi ultrason bilgisine göre mi değişiyor bilemedim :KK57::KK57:
ben 2012 haziran annesiyim..38+5 te sezeryan doğum yaptım.. oğlum için 4200 demişti eğer 40 haftayı beklersek 6 kiloyu bulur bu nedenle riske atamayız demişti. maşallah kilosu 4210 boyu 57 cm olarak dünyaya geldi paşacıkımm bekleseydik ki riskli kiloya girdiği için tehlikeli olabilirdi ikimiz içinde o_Oo_Oo_O yani doktor gayet değerlerde gerçeğe yakın bilgiler verdi..

Back
X