- 13 Ekim 2014
- 441
- 336
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #2.161
Insallah canim hayirli olsun simdidenanne adayları günaydın herkese , bugün doktora gidiyorum inşallah kesemizi gorucez :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim hayirli olsun simdidenanne adayları günaydın herkese , bugün doktora gidiyorum inşallah kesemizi gorucez :)))
Canim kabızlık için önerdi arkadaşımız onu...:)mirac aç karnına sabah ilik ballı süt demissin faydasını soylermisin bende uygulayayım :))
Doktora gitmende fayda var canim... Geçmiş olsun .. değişik yiyip içtiğin bir şey mi olldu acaba...?Ben galiba alerji oluyorum... Sinek ısırıgı gibi kızarıp şişen ve kaşınan yerler var. göğsümün üzerindeydi sadece. Bu sabah uyandıgımda baldırımın dış kısmında da 4-5 yer gördüm. Doktora gitsem mi kendiliğinden geçermi acaba![]()
Ben et yemezdim. Hamile oldugumu öğrendiğim gün eşimle yemeğe çıkmıştık. O akşam et yedim. Ve ilk kızarıklık o gece oldu. beni uykumdan uyandırdı kaşıntı. Bugün de bacagımda çıktı işteDoktora gitmende fayda var canim... Geçmiş olsun .. değişik yiyip içtiğin bir şey mi olldu acaba...?
Doktora görünmelisin arkadaşım. Bazı durumlarda ilaç veriliyor düşük riskine karşı.günaydın hanımlar,
minnak bir derdim var: aslında internetten şöyle bir bakıverdim ama size de danışayım: benim dün başlayan ve bu sabah da devam eden kahvemsi akıntım var. kafayı çizmek üzereyim. pek önemli değil, normal diye yazmış bazı siteler ama doktora danışmadım. önümüzdeki hafta randevum var zaten. eee durumum ne benim şimdi?![]()
Hmm... olabilir canım , sen doktora git görün en iyisi , ihmale gelmez , inşaAllah geçer hemencecikBen et yemezdim. Hamile oldugumu öğrendiğim gün eşimle yemeğe çıkmıştık. O akşam et yedim. Ve ilk kızarıklık o gece oldu. beni uykumdan uyandırdı kaşıntı. Bugün de bacagımda çıktı işte![]()
kadın doğumcuma mı gitsem dermatologa mıHmm... olabilir canım , sen doktora git görün en iyisi , ihmale gelmez , inşaAllah geçer hemencecik
Doktora görünmen gerekiyor canım , hele ki devam ediyorsa büyük ihtimalle ilaç verir doktorun.. ihmal etme...günaydın hanımlar,
minnak bir derdim var: aslında internetten şöyle bir bakıverdim ama size de danışayım: benim dün başlayan ve bu sabah da devam eden kahvemsi akıntım var. kafayı çizmek üzereyim. pek önemli değil, normal diye yazmış bazı siteler ama doktora danışmadım. önümüzdeki hafta randevum var zaten. eee durumum ne benim şimdi?![]()
eğer aynı binadalarsa önce dermatologa çık , o sana tedavi için ilaç vs verecektir... sonra istersen durumu doktoruna bildirirsin...kadın doğumcuma mı gitsem dermatologa mı
Oh süper habeeer , hadi gözünüz aydıın , muthiş bir duygu o kalp atışlarını görmek...Kızlaaaaaaaarrrrr Günayddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn :) :)
Çok mutluyummm az önce doktordan gelddddiiik. Eşimde bende ilk defa gözlerimiz doldu.
Miniğimin kalp atışlarııı Allah'ım rabbim herkese tattırsın bu hissiyadı. Çok güzel bişey ilk defa böyle hissettim canım benm biriciğim gayet herşey normalmiş, 2 ay bitmek üzere dedi. :)
DArısı Sİzlerin BAŞıNa İNŞALLAAAHHHHHHHHHHH
Ohh senden de güzel haberler gelecek inşaAllahGünaydın annişler..
karın şişliği, kabızlığı olan annişler kolaylıklaaaarrrr
öneriler gayet güzel umarım herkese faydalı olur..
bir arkadaşımız sorularına cevap verilmediğini ve burdaki herkesin kendini düşündüğünü yazmış üzüldüm
kendi adıma söylüyorum sabah 8 akşam 5 çalışıyorum haftasonu ve 5 tren sonraları topikte olamıyorum bu nedenle sabahları topiğe girip önce geçmişi okuyup neler olmuş bakıp işime başlıyorum ve gün içinde ara ara yazabiliyorum..
bu nedenle her soruyu yada yazılanı göremiyorum
burdaki herkesin paylaşımları benim için özel ve önemli
güzel bir gün diliyorummm,
pıt pıtları duyan annişlerr sevincinize bende ortak olabilirim umarım
bu akşam bizimde randevumuz vaaarrrr![]()
OFFF yaDoktora görünmen gerekiyor canım , hele ki devam ediyorsa büyük ihtimalle ilaç verir doktorun.. ihmal etme...
Git , telaş yapma her şey yolundadır inşaAllah canım...OFFF ya
peki gideyim bari. teşekkür ederim![]()
aradım gel dediDoktora görünmen gerekiyor canım , hele ki devam ediyorsa büyük ihtimalle ilaç verir doktorun.. ihmal etme...
umarım öyledir. zaten diken üstündeyim, sık sık kendime telkin versem de yine de endişe etmekten kendimi kurtaramıyorum. öğlen 1 de gidicem bakalım. dua ediyorum sadece.Git , telaş yapma her şey yolundadır inşaAllah canım...