- 7 Mayıs 2011
- 502
- 264
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #3.521
Insallah canim hepimizin hakkinda hqyirlisi olsun insallah hep birlikte guzel bir 9ay geciririz :))
amin inşallah 9 ay sorunsuz geçer . Şu anda inanılmaz heyecanlıyım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim hepimizin hakkinda hqyirlisi olsun insallah hep birlikte guzel bir 9ay geciririz :))
Babası gibi inatçı olacak o haldesenınki de ser verip sır vermiyor desene :)
Gobegim kasinmaya başladı benim kremlere badem yaglarina baslamak lazim.sizdede kasinti varmi gobuş kismi nda
Amin inşallah saglik sihhatle kavusursuz yavrunuza.UOTE="dyg_34, post: 37630193, member: 292189"]merhabalar arkadaşlar bende aranıza geldim burayı artık daha sık takip edeceğim bebeğimi öğreneli bir hafta oldu 7. haftanın içinde görünsem de aslında şuanda 6. haftadayım bir hafta geriden geliyorum :) şimdilik bir sorun yok. inşallah rabbim bir sıkıntı vermez![]()
Ben badem yagive kakao yagi karışımı kulandim cnm gerci o donem cok kaliteyaglar kremler kullanan arkadaşlardan catlayanda olmustu.kimide genetik diyor catlak olayi enteresan bisey aman kaşıntı gecsin onada raziyim badem yagi ve kakao yagi rahatlatiyor beni bugün aldiriyimda başlıyimSirriEyvakakaoost: 37631065 .!.:İyi o zaman... bakalım bende nasıl olacak...kaşınma başlayınca korktum... sen ilk hamileliğinde ne sürdün peki ? :)
Benimki çıktı azcıcık...zayıf olduğum için herhaldeBenimde kasiniyor tatli tatli, mümkün oldugunca avuç içiyle kasiyin, tirnaklarla çizmemek lazim :)
göbekte büyüme yok simdilik ama yinede kasiniyor![]()
Bende 9.haftaya girdiğimde başladı...hafiften çıktı ve kaşınıyor , sabah akşam zeytinyağı özlü krem kullanmaya başladım.. müsait bir zamanda da badem yağı alacağım nasipse :)
ben zayıf olduğum için herhalde erken çıktı karnım diyordum sende mi öylesin :)
Evet kesinlille cok tatli kasiniyo.tatlikedtırnst: 37631286 .!.:Benimde kasiniyor tatli tatli, mümkün oldugunca avuç içiyle kasiyin, tirnaklarla çizmemek lazim :)
göbekte büyüme yok simdilik ama yinede kasiniyor![]()
hehe zayıf olunca pörtledi bende göbek , kocam da fark etti , bizim bebiş büyümüş dediKuzum bende kasiniyorum ama normaldede hafif göbegim oldugu için daha çikmadi bana göre
aksamlari sisiyor sabahlari iniyor bide bi garip
heh diyorum aksam sisince bu sefer cikiyor gibi diyorum ama yok sabah fos
Badem yagi ve bebek kremi sürüyorum simdilik.. Doktorum hiç sürmesende olur demisti, çatlayacak olan vucut her türlü çatlarmis ama bol su içmek vucudu içten nemlendirirmis![]()
Badem Yağı kıllanma yapıyor diyorlarKuzum bende kasiniyorum ama normaldede hafif göbegim oldugu için daha çikmadi bana göre
aksamlari sisiyor sabahlari iniyor bide bi garip
heh diyorum aksam sisince bu sefer cikiyor gibi diyorum ama yok sabah fos
Badem yagi ve bebek kremi sürüyorum simdilik.. Doktorum hiç sürmesende olur demisti, çatlayacak olan vucut her türlü çatlarmis ama bol su içmek vucudu içten nemlendirirmis![]()
Günde 2 litre su için hanimlar.
Catlaklar için, kendi vücudumuz için, böbreklerimiz için bol su içmek çok faydali![]()
Cnm halk arasinda oyke de diyolar tam terside diyolar.bulanti ara ara bende oluyo hergun degil. kasik agrisida oluyo bebekler buyurken agri normal sonucta ilk zamanlar bel agrim coktu o kesildi . Ama halsizlik var ilk uc ay geçince biraz rahatlicaz insallah .
benimki de sağda hehoo hadi bakalımkızlar bence de ekşi tatlı bi belirti değil .
birde forumda bişi okudum bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet belirlenme diye birşey var.
genelde tutmuş.
ultrason goruntusne direk baktığımızda bebek sağdaysa kız soldaysa erkek diyorlar.
benım bebiş sağda tamamen.
ama 6-7-8 haftalarda bekılıyormuş. sonrası geç olyormuş diyorlar.
işte o benim günde 2.5 ile 3 lt muhakkak içerim suya aşıkım :)
Badem Yağı kıllanma yapıyor diyorlarbende yoğun nemlendirici sürüp derinin içine de işlemesi lazım diye izledim uzman tv de :) excipial lipo bunu cildime doktorum önermişti
![]()
zaten önceden alışık olmasak mümkün olmuyor eskiden yaptığım diyetler sağolsun. hem bol su içmeme sebep oldu hemde şeker kullanmama :) şimdi fındıkımın işine yarayacak :)ne güzel bende 2 litremi içerim mutlaka senelerdir![]()