Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Bundan sonra ayda 2 kg en az alırsın zaten dedi doktor benim hayatim hep korkarak yemekle geçti kilodan hamilelikte de öyle malesef ama veririm ya😂 o yüzden doktor abartma sadece dedi
Kesinlikle verirsin, veririz. Ben de sporu yürüyüşü ihmal ettiğim için üzülüyorum, amann diyorum sonra ne yapayım içimden gelmiyo, kendimi salmaya çalışıyorum😂

MelikeV MelikeV
Merhaba doğum iznine 32+0 dami
yoksa 32. Haftayı tamamlayınca mı çıkılıyor yani 32+6 damı?

Aynı şekilde zorunlu doğum izni 37de mi başlar yoksa 37+6 da mi?

Son düzenleme:
MelikeV MelikeV
Merhaba doğum iznine 32+0 dami
yoksa 32. Haftayı tamamlayınca mı çıkılıyor yani 32+6 damı?

Aynı şekilde zorunlu doğum izni 37de mi başlar yoksa 37+0 da mi?
Ben cevaplayım 32+0 da 😄 bunda hatta ilk 31+0 da okul açılıyor o zaman rapor alacağım 32+0 da ise doktor onaylı izin belgemi alıp vereceğim.

selam millet ilk hamileliğimde 25 kilo aldım duba gibi olmuştum. doğumdan sonra çok kısa bir sürede hepsini hatta fazlasını verdim. doğum sonrası çok koşuşturmalı oluyor veriyorsunuz yani sıkmayın canınızı

sadece son haftalarda hareket etmekte zorlanıyor insan. onun dışında bir problem yok🩷

Ya ben 37de çıkarim diyordum ama sanirim biraz riskli şu an gebelik🥲

Doğumdan sonra ücretsiz izin mi alacaksiniz
Evet ücretsiz izn alacağım. Haziran ayının son haftaları kalıyor tabi 8+16 yaparlarsa sıkıntı olmayacak ama yapmazlarsa raporla kapatıp Eylül'de ücretsiz izne ayrılcağım inşallah. Bakacak kimsem yok çünkü. Annem veya kayınvalidem olsa yakınımda otursalar süt izni ile devam ederdim ama bakalım hayırlısı.

Evet ücretsiz izn alacağım. Haziran ayının son haftaları kalıyor tabi 8+16 yaparlarsa sıkıntı olmayacak ama yapmazlarsa raporla kapatıp Eylül'de ücretsiz izne ayrılcağım inşallah. Bakacak kimsem yok çünkü. Annem veya kayınvalidem olsa yakınımda otursalar süt izni ile devam ederdim ama bakalım hayırlısı.
İnşallah sağlıkla gelsin de. Ben de 32 de ayrılırsam raporla kapatabilirim demi🥹 1 buçuk ay falan kaliyor çünkü

Kızlar uzatma gelirse doğum sonrasına mı gelecek.8+16 diyorsunuz. Doğumdan 8 haftadan önce çıkamayacak mıyız acaba biz riskliler erken çıkardık birazcık. İkiz benim bir de zaten gebelik sürem 40 hafta gözükmüyor max 36-37 falan gözüküyor.

MelikeV MelikeV Y Yolcu4069

Bir de benim 32. Hafta yarıyıla denk geliyor yani zaten tatilken 1 hafta iznim boşa gidiyor ben 32de çalışabilir raporu alıp
33te tekrar izne ayrılırsam ne olur🤭😂
O zaman kesinlikle çalışabilir raporu alıp yarı yıl bitince başlatmak çok daha mantıklı. 😅
32 den sonra istediğiniz zaman doktora gidip izin başlatılıyor bir süre sınırı yok onda.

Back
X