• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sunu anliyorumki hamilelikte psikoloji cok onemli.
ay kesinlikle haklısın bacım.. sinir stres öyle etkiliyo ki insanı ve bebeği.. dün anladım ben de..

yaaa:KK17::KK17::KK17:kendini kastığın için mi acaba
büyük ihtimalle kastım diye olmuştur. çünkü mantık olarak bakınca vajinal muayenenin elle de olsa cihazla da olsa acı vermeyen bişey olması lazım. sonucta kapalı kutu değil orası. :KK22:

Amaaan yok leke olurmus yok nar suyu degerse bebekte iz olurmus yok camide elini yuzune surmeyecekmissin. Bu cami olayi annemin dedigine gore benim belimdeki dogum lekesin oyle olmus ama bence cok sacma yani. Bi aciklamasi yok ki bunun. Iki haftadir bende cilek yiyorum her pazara gittigimde aliyorum. tabiki yicez.

katılıyorum yemek bizim en doğal hakkımız söke söke yerizzzzzEn Büyük KKEn Büyük KK

aranızda normal doğum yapmak isteyen ama iç sesi bi sebep olsada sezeryan zorunluluğum olsa diyen var mı???:)))))misal benn:)
canım sezaryende bi halt yok inan bana.. sezaryenin sonuçları hem senin için hem bebeğin için kötü... :( heveslenmeyin sezaryene inan iyi bişey değil.

Aynen canim bize bizden baska destek yok. Bi de sizler foto koymustunuz dun ben de heveslendim bugun koyacaktim kiskanc giciklar moralimi bozdu. Bekar olunca hepsi bole saldiriyorlar. Aman sen evlisin hamilesin ne isin var gozuyle bakiyorlar gezmelerde toplanmalarafa filan
bosver be canim uzuldugun seye bak.
benm sacim basim,kasim gozum hepsi karisti bide disari cikamyrm iice kafa gtti ama cokta onemsemiyrm dusun ki bana gecen hastaneye gttigimde o halimde hemsireler dediki bebginiz erkek olcak heralde guzelliginiz ayni duruyor dedim siz ne sekersiniz kiz olucak:)
dicem o ki o senin cirkinliginden fln degil karsindaki insanlarin bakisindan!
gencsin,hamilesin,evlisin,isinde gucundesin e kendin diyosun karsindakiler bekar fln hiicc takmam aksine daha cok catlatrdim onlari:)
tum anneler guzeldr,deseydin kolay mi icimde can buyutyrm ben diye sizi hayal bile edemiyrm diye:KK70:

katılıyorum yemek bizim en doğal hakkımız söke söke yerizzzzzEn Büyük KKEn Büyük KK
kocam lokmalarımı sayıyo gibime geliyo ya da psikolojik olarak kendimi sıkıyorum aşırı yememek için. adamcağızın bişey dediği yok da, karatay bunağını çok dinliyo. günde 300-400 kalori fazladan almamız gerekiyor işte bi şekilde tamamlıycaz öğünleri :KK66: kilo alsam da hiç sorun değil ben kendimi ve bebeğimi seviyorum :KK49:

Ufff televizyonda oyle guzel yemekler gosterdiler ki hiih cok aciktim gorunce simdi kim yemek hazirlicaak ekmek de bitmisti ekmek almaya gitmek de istemiyom ay mumkun olsa yerimden kalkmicam valla :KK48::KK70:

Hanimlar yaa bi patavatsizlik da benim çevreden geldi.
4 5 aylik hamileyken çilekli sutu çok içtim.sonra içinde carmin denen madde var diye icmedim. Sonra çilek gördüm 2 gün ustuste aldim yedim. Yedikce de kipirdiyor.hoşuna gidiyor diye çilek yiyordum ben de..
Her tarafında leke olur o zaman dediler yahu. Annesi gül yemiş kendisinde gül varmis vs vs.
Çilek anne karninfaki bebek için zeka arttirici özelliğe sahipmiş. Var mi bi bilginiz?
ben bir cilek yedimki sorma bide agzimi yuzumu batiriyodum yerken artik nasil hevesli yediysem:))
hicte dusunmedim bi yerinde bisy olcak mi die bosver ii dusun ii olsun.benim cevremdede var oyle soyleyenler ama napim yani canm istiyor hastalik degil ya bu

canım sezaryende bi halt yok inan bana.. sezaryenin sonuçları hem senin için hem bebeğin için kötü... :KK43: heveslenmeyin sezaryene inan iyi bişey değil.
evet iyi bişey değil sezeryan hatta kendimi bildim bileli ben hep anneme çekicem inşallah normal yapıcam falan derdim ama dün gece bildiğin öyle bir korktum ki sezeryan olayım ben yeaaağğ dedim kendi kendime. çok korktum o çataldan o_O aslında doktorlar falan herkes iyiydi öyle tersleme falan olmadı ama işte korktum :eek:

Ufff televizyonda oyle guzel yemekler gosterdiler ki hiih cok aciktim gorunce simdi kim yemek hazirlicaak ekmek de bitmisti ekmek almaya gitmek de istemiyom ay mumkun olsa yerimden kalkmicam valla :KK48::KK70:
hele o trt 1 de neler yapiolar su anda gicik oldum ya:KK12:
bn en iisi acayim yine klasik muzigimi:)

bu öğlen ekmek yeme yavrukuş :kk77: onun yerine patates yap fırında ya da makarna haşla tereyağlı ye :eek:

evet iyi bişey değil sezeryan hatta kendimi bildim bileli ben hep anneme çekicem inşallah normal yapıcam falan derdim ama dün gece bildiğin öyle bir korktum ki sezeryan olayım ben yeaaağğ dedim kendi kendime. çok korktum o çataldan o_O aslında doktorlar falan herkes iyiydi öyle tersleme falan olmadı ama işte korktum :eek:
sen korkarsan bebeğin napsın o da çok korkar annesi. sen güçlü ol cesaretli ol ki bebeğin de senden öğrensin zorluklara acıya karşı nasıl duracağını ;) milyarlarca kadın doğurmuş şimdiye kadar, biz mi doğuramıycaz :KK76:

yine de yaşamışsın o duyguyu az çok neyle karşılacağını biliyosun ya benimgibi hiç bişe bilmeyen alttan muayene olmayan çatala yatmayan vs ne olurdu ama böyle bilmemek daha iyi bence

Cnm su mart nisan annelerine bakiyorum bikac gundur 37 38 den sonra daha cok stres olmuslar hele 40 i gecenler cok endiseli o kadar beklemek istemezdim bide koca aylar gecerde o son gunlervgecmek bilmez

evet ya son zamanlar bekleriz ya ha geldi ha gelecek diye hiç geçmez artık çok beklemesek bari

Back
X