- Konu Sahibi SirriEyvan
- #34.501
Maşallah de kiz kendine catla zatenBenim neden hala hic biyerim çatlamadi krem flanda surmedim 1 kere bile![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah de kiz kendine catla zatenBenim neden hala hic biyerim çatlamadi krem flanda surmedim 1 kere bile![]()
rutin canım ege üniversitesinde bakıldığında gördüm ben de. uşaktaki kendi doktorumun istediği rutin testlerde de yoktu.ilk defa senden duydum tatlım ya benim doktor fikse bağlamış suyuna bakıyor bebeğin eşinin durumana ve tabi bebeğin gelişimine bakıyor. ilk tahlılerinde sıkıntımı vardı senin trombositlerde ondanmı takip ediyor acaba yoksa rutin bakılmasımı gerekiyor![]()
Bende çok beğenerek aldım onu rengi çok güzel tavsiye ederim.ben senden önce doğum yaparsam yollarım sana ne demek.:)
trombosit yazıyo direk canım benim tahlillerde.ilk defa duydum canım trombosit hangi değerden anlaşılıyorki?kısaltması falan varmıki?
Kiz catlama diyecektim catla yazmism. Kaymak gibi kalsn vucudunBenim neden hala hic biyerim çatlamadi krem flanda surmedim 1 kere bile![]()
kan testlerinde yoksa bakılmamıştır canım benim.İlk kez duyuyorum acaba doktor hiç baktı mı ki ? Gözüm korktu ha :/
felaket habercsi gbi asıl bndan snra alacksın :) sanki önmzde bir yıl var. zatn hpmz 30 haftyı gçtk. 38. 39. hftlrda da doğm oldğna gre 2 ayda 50 kilo mu alcz. doğmdan snra eski hlmze dönnce neyimzle uğraşcklar bakalım.
bi kere verildi şimdilik doğuma kadar takip edilecek henüz ölçtürmedim yükselmesine bakılacak 10gün sonra.sanırım yeterli gelmiştir çünkü kendimi iyi hissediyorum o kan aldıktan sonrapeki 1 kere verildi mi yoksa sürekli verilecek mi
cnm az kilo alnca ve hamillk öncsi kilon azsa çatlmazsın zatn. bnde de henz yok çtlak. çnkü çok kilo almdım. karnm da küçk zatn. inşllh bndan snra da çtlamyız.Benim neden hala hic biyerim çatlamadi krem flanda surmedim 1 kere bile![]()
bi kere verildi şimdilik doğuma kadar takip edilecek henüz ölçtürmedim yükselmesine bakılacak 10gün sonra.sanırım yeterli gelmiştir çünkü kendimi iyi hissediyorum o kan aldıktan sonra
kan verdiğinde bakılıyosa bakılıyodur yoksa bakılmamıştır canım. benim de egede bakıldı ilkkez. uşakta hiç bakılmamıştı.trombosit hangi değrden anlşılıyor cnm, bna hç bhsetmdi drlar bundan. hp hgb ve depolara bkıyorlr.
Sicakliga bagli ben alacağım bazen 20 dakika emiyor gece o zaman belim usuyor benimhaklısın aslında kim uğraşacak her defasında düğmeyle emzirme sütyeni aldım ama atleti almadım sıcakta giyemem diye alsam mı ki
ilk defa duydum canım trombosit hangi değerden anlaşılıyorki?kısaltması falan varmıki?
trombosit yazıyo direk canım benim tahlillerde.
canm bu lflarn hpsni edenler zatn hamillk yaşamş. yani bilmedklernden değil, şerlikten abuk subuk konuşuyrlar.Ay bi de şey var. Bi yerim ağrıyo deyince, her seferinde asıl bundan sonra daha zor olacak iyi günlerin son zamanlar kötü olacak. La ne yaşadığımı ben biliyorum. Küçümsüyorlar resmen sıkıntılarımızı ya gıcık oluyorum. Hamileyi hamile anlıyor bir tek. Nokadaaarrr!!!!!![]()
hmm bende sürekli kan tahlili yaptırıyorum ama hiç bu yok tahlillerimde oyüzden merak ettim canım demekki her doktor bakmıyo bu değeretrombosit yazıyo direk canım benim tahlillerde.
bakalim annemde bu aydan snra baslarsin catlamaya dedi daha biseg belli degilKiz catlama diyecektim catla yazmism. Kaymak gibi kalsn vucudun
yok canım ilaçlarımı bıraktım şuan hiç kan ilacı içmiyorum.kanımı yükseltmiyolarmış.talesemi taşıyıcılığı da var bende oyüzdenmiştabi ilaç ta kullanıyosun dimi bu arada