- 31 Mart 2015
- 142
- 140
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #46.161
Kızlar merhaba .. 2-3 saattir geçmeyen bel ağrım var, bebişim de hareketli ama doğumla ilgisi olabilir mi ki bu ağrıların? Doktora gitmeli miyim bilemiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah canım almıştır sağlıklı olsun da gerçi benim ki biraz zayıftı bakalım yarın nst için gidicem kilo almış mi geçen. Hafta 9 gün önce 2 470 di erkek benim ki de ama Baya bir acıdi hiç böyle acı. HissetmemHissetmemistim ömer Asaf oğlumun adı bu arada![]()
İyi geceler kuzularım. Bende yine uyku yok uyusam iyiydi .
Adas sayılırlar manalari gibi hayırlı evlat olurlar Inşallah bakAlım bir.hhaftada dedin gibi olmuş mi bende merak ediyorumAlmıstır kiloyu annesi 2800 falan olmuştur belki geçmiştir maşşallah adıyla yaşasın minik paşa benimkm oģluşumun adı da ömer siraç olacak olacak teyzesi siraç oek duyulmamış ama anlamı güzel oeygamber efendimiz için kullanılmış bi sıfat nur ışık saçan anlamında bide amme suresinde geçiyo :)
Birde benim hastahane çok uzak 2. Saat ya evde Yada arabada doğuracağım eşim bile dalga geçiyor veteriner olunca korkan ben hallederim diye daha çok geriliyorum![]()
Kızlar ben mayıs annesiydim ama bebeğim hala gelmedi hala bekliyorum
Benden size tavsiye 38. Haftalardan bebişleri beklemeye başlamayın bende çok hevesliydim o yuzden sonbi kaç haftam işkence gibi şuan![]()
Hareket iyidir.benim de çok hareketli doktoruma söyledim.çok güzel dedi.Kızlaar uyuyamiyirum bebekm hareket etmesi hızlandı ve o hareket ettikçe canım acıyor bu konu da bilgisi olan var mı baya da acıyor hareket le sancının bahlantisi var mı ki doğuran arkadaşlar
Çatloyor olabilir misin canım.benim ilk çatlağım öyle oldu sonra çizgi yaptı.Kızlar ya acil bişe soracam göbeğimin her yerinde kırmızı kırmızı bişeler çıktı durmadan kaşınıyo ya kızamık olmuşum gibi aynı her yeri benek benek oldu bilgisi olan var mı
Benim de hareketliydi ama normal dun ohlum bir şeyler yaptı ama.ne yaptı anlamadim çok. Büyük hareketler yaptı doğuruyorm sandım canım. Kadar acidi ki şimdi iyi şükür azaldı.Hareket iyidir.benim de çok hareketli doktoruma söyledim.çok güzel dedi.
günaydın. tebrik ederim kuzularına kavuşacaksın yakındaMerhaba arkadaşlar, bu hafta doğumum var miniklerim suyum çok azaldığı için bir ay erken geliyor. Karar veremediğim konuyu size sormak istiyorum. Bebeklerim için süslü hastane çıkışı hazırlattım. Bu kıyafetler doğar doğmaz mı giydirilsin yanıma öyle gelsin yoksa hastaneden çıkmadan önce mi? Kararsız kaldım.. Tabi dua edin küvöze gerek kalmasın inşallah![]()
Bence süslü takimlari evde giydirmelisin misafir falan gelince. Dogumdan sonra kirlenecek hemen. Yazik .Merhaba arkadaşlar, bu hafta doğumum var miniklerim suyum çok azaldığı için bir ay erken geliyor. Karar veremediğim konuyu size sormak istiyorum. Bebeklerim için süslü hastane çıkışı hazırlattım. Bu kıyafetler doğar doğmaz mı giydirilsin yanıma öyle gelsin yoksa hastaneden çıkmadan önce mi? Kararsız kaldım.. Tabi dua edin küvöze gerek kalmasın inşallah![]()
günaydın. tebrik ederim kuzularına kavuşacaksın yakındailk giydirdikleri kan oluyomuş pisleniyomuş. o yüzden ucuz takımlardan giydirmek gerekliymiş. siz sezaryen olacaksınız sanırım o yüzden zamanınız olur hastanede. daha sonra giydirseniz daha iyi olur bence.
Çok teşekkür ederim. Hastaneye verilecek bohçaya normal takım koymuştum değiştirmeyim o zaman, değiştirmeyeyim o zaman :) bugün ciğer geliştiricim yapılacak. Heyecan dorukta. Allah sizi de zamanında hayırlısıyla kavuştursun bebekleklerinizle inşallah.Bence süslü takimlari evde giydirmelisin misafir falan gelince. Dogumdan sonra kirlenecek hemen. Yazik .