2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

Eklentiler

• IMG_20150530_222955.webp
    IMG_20150530_222955.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20150530_223003.webp
    IMG_20150530_223003.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20150530_223044.webp
    IMG_20150530_223044.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 36
Nasıl bu gögus ucu canım eşim almıs aventin kelebek gogus ucu diye geciyo cok buyuktu ama onu da tutmadı bnm kızım. Senn aldıgın hangisinden

Cnm bana sormadin ama evet kelebek uc. Bbuyuk olduna bakma aliyolar agizlarina biraz zor oluyor daha kuvvetli cekmeleri gerekiyor ama bebek vakumladikca gogus ucun o aparata sikistimi gerisi kolay alisacak mrk etme. Ben uc gun ugrastim gohsum tas kesildi simdi ha onla vermisim ha normal vermisim cok cok cekiyo

dr bana oo göbek rahim dedi. 40 günde toparlar ovala dedi. 40 gün sarma da ileride rahim sarkması idrar kaçırma vs oluyor dedi. ilk zamanki kdr dril ama hala göbek bolca var bende de.

dr bana oo göbek rahim dedi. 40 günde toparlar ovala dedi. 40 gün sarma da ileride rahim sarkması idrar kaçırma vs oluyor dedi. ilk zamanki kdr dril ama hala göbek bolca var bende de.
Sende mi sezeryan oldun? 20 gun sonra sarsak erken mi yani

bnmki gaz sancısı olunca meme fln görmüyor. oturarakta değil ayakta gaz çıkarıp dolanınca susuyor.
bu arada 21 günlük oldu tv ye bakıyor die tv açmak istemiyorum.
oy maşallah büyüdü de tv mi izliyo aslancık :) canım denemediğimiz şey kalmadı, 3 ümüzün elinde dolandı durdu, yağ île masajda yaptık, sadece göğsümse sustu, yanıma yatırdım en son napim dayanamadım :(

Sarmak iyi degil demekki bende uzuluyordum bugun 24. Gun. Sonra mi saralim yani faydasi olcakmi cnm. Ovalamk gerekiyor yaniii. Sezeryan degilmj.

Hametan kullanma demisti. Dogumdan sonra hemsire werdi bi tane krem o bitti, simdi lansinoh kullanyrm oda bitmek uzere ama gun gectikce yara aciliyo .DoktrA msj attim bakalim ne dicek, cok aci cekiyorum:KK42:
İlk oğlumda benimde yara olmuştu kanamıştı.bir süre sonra kendiliğinden geçiyor ama biraz sabretmek lazım.yapmadığım şey kalmamıştı.bu sefer hamileyken krem sürdüm nemlensin yumuşasın diye allaha şükür hafif acıdı ama yara olmadı bu defa.dediğim gibi çok acı veriyor biliyorum ama sabretmekten başka çare yok.bir süre sonra 1 aya kadar kendiliğinden düzelecektir.

Mrb anneler anca fırsat buldum girmeye çok şükür göbeğimiz düştü rahatladık alkol le bakımını yapıuorum inşallah doğru yapıyorumdur bide kızlar bizim ev aşırı sıcak uzun kollu patikli alt giydirmiyorum askılı çıtçıtlıyla kalıyo öğlenleri ćok terliyo kafası 16 günlük olduk bugün erken mi sizce sizler nasıl giydiriyosunuz

Mrb anneler anca fırsat buldum girmeye çok şükür göbeğimiz düştü rahatladık alkol le bakımını yapıuorum inşallah doğru yapıyorumdur bide kızlar bizim ev aşırı sıcak uzun kollu patikli alt giydirmiyorum askılı çıtçıtlıyla kalıyo öğlenleri ćok terliyo kafası 16 günlük olduk bugün erken mi sizce sizler nasıl giydiriyosunuz

Benimki 7 gunluk sadece citcitli badi var bacaksiz. Bide corap. Cok terliyoruz ikimizde emme asamasinda

İlk oğlumda benimde yara olmuştu kanamıştı.bir süre sonra kendiliğinden geçiyor ama biraz sabretmek lazım.yapmadığım şey kalmamıştı.bu sefer hamileyken krem sürdüm nemlensin yumuşasın diye allaha şükür hafif acıdı ama yara olmadı bu defa.dediğim gibi çok acı veriyor biliyorum ama sabretmekten başka çare yok.bir süre sonra 1 aya kadar kendiliğinden düzelecektir.
selamlar, hepinizin evlatlarına Allah hayırlı uzun ömürler versin darısı bizim başımıza inşallah, benimde göğüslerim iki aydır çok tahriş oluyor sıcaklardan sanırım, ince beden giyemiyorum göğüs uçlarım belli olduğu için, süngerlinin içinde terleyip tahriş oluyor, ben de doğumdan sonraki göğüs uçlarında çatlama yaralanma sorunundan dolayı şimdiden düşünüyorum, bizzat kendi ablamda gördüm çok acı çekiyordu ızdıraplıydı, ben badem yağını aldım fayda etmedi, hemen çekti tenim, evde küçük yağlı arko krem klasik sürüyorum çok faydası oluyor, deriyi kurutup döküyor yeniliyor hergün sürünce yumuşatıyor faydasını görüyorum yani, merak ettiğim o normal krem olduğundan içindeki kimyasal maddeler cilde zararlı mıdır, sizin kullandığınız göğüs kremlerinden mi kullanayım.

kelebekcik34 kelebekcik34 canım ben 27 gun sonra cozumu buldum ne kremler ne kürler kullandım olmadı en sonunda her emzırmeden sonra yıkadım hıc bısey surmedım ve sırt ustu yattım afrıkalı kadınlar gıbı actım goguslerımı yattım ole uyudugum bıle oldu tek cozum gunasırı banyo ve havalandırmak surecı acayıp hızlndırıyor bı dene lutfen acısı dayanılmaz aglıyordum gece gunduz sukur kalmadı o kadr

Back
X