- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.981
Tesekkur ederim canim rahatladimmEvet canım ayrıntılı ultrason yapacak. Rutin bir uygulama korkmana gerek yok.
Canım 18 ile 22 haftalar arası ayrıntılı ultrason yapılıyor, korkmana gerek yokKizzlarr biz kan hapina basladik artik kullananlar varmi ..yan etkileri varmi merak ediyorumm..birde doktor 1 ay sonra yani 21 .hafta da gel dedi..15 dk surucek bir ultrason muayenesi yspicani soyledi kahvalti yap meyve suyu ic cikolata ye gel dedi. Cok onemli bir muayene bu dedi..acikcasi korktum birazz bu yapicagi muayene ayrintili ulrrasonmu acaba heyecandan sormayi unuttumm
Merhaba ben vanda lokman hekime gidiyorum ikili testimide lokman hekimde yaptırdım ama bence istanbul hastanesi daha iyi ve teknolojik olarak sanki daha iyidir. Vanda yaptıracaksanız bence istanbul hastanesinde yaptırın
Hiç böyle bir şeyden haberim yoktu,nasıl ölçülüyor bu ? Karından ultrasonla mı ?Arkadaslar ben de aralik annesiyim. 2012 de de 8 aralikti dogum 14 kasimda doğdu:) muhtemelen yine kasim annesi olurum. bir konuda size hatirlatma yapmak istedim. rahim agzi yetmezliği. çok önemli. cunku önceden ben bu yuzden 25 haftalik dogum yaptim ve 4 gun yasadi oglum. lutfen rahim agzi uzunlugunu olcturun. cunku dr ler onceden kaybi olmadan pek olcmuyor. 2.5 cm alti tehlikeli. tedavisi progestan ve rahim agzina dikis. su an bende dikis var. iyi geceler...
Ben de hiç duymamıştım bunu , doktor 3 lü ve 4 lü teste gerek yok , direkt detaylı ultrasona gir demişti :/Bu test 3 lü tarama da yapılan testlerden bırı 2 li tarama ıyı çıkanlara ek olarak bu yapılsa yeterlı oluyor 3 lunun Dıger testlerıne gerek kalmıyor yanı
Hepimize lazım bundan :))))eşim 2 gün önce angeltalk diye bi cihaz hediye almışsüper bi alet bebek kalp sesi dinleme cihazı.aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama düşünen varsa bi zararı yokmuş tavsiye ederim
Artik düşük riskimiz baya azaldı sanırım. Gece rahat uykuya dolacak rahatlatıcı müzik falan dinlesen uyumadan. Belkide bu durumu düşünüp korktuğun için rüya goruyo sun. Ne bileyim aklıma müzik geldi bişey bildigimden değil yoksaGünaydın bu saatte gene dikildim ayağa kanamalı rüya gormektende bıktım yine acillere koşuyordum Allahım buyulsın..uyanır uyanmaz tuvalete fırladı ..uyuyakaldığımdan fitilide kullanmmışım bugün başlarım artık.
Müzik dinleyecek halim olmuyor ki eşim gececi bu hafta tv karşısında koltukta uyuyorum az buçuk tedirgin oluyorum o yokken on yıl yalnız nasıl yaşamışım diyorum evlenince resetlendi oncem sanırımArtik düşük riskimiz baya azaldı sanırım. Gece rahat uykuya dolacak rahatlatıcı müzik falan dinlesen uyumadan. Belkide bu durumu düşünüp korktuğun için rüya goruyo sun. Ne bileyim aklıma müzik geldi bişey bildigimden değil yoksa
Ben de erkenden uyandım , sonra yine uyudum :) Bu rüyaları ben başta çok görüyordum , artık azaldı , biraz da evhamdan oluyorGünaydın bu saatte gene dikildim ayağa kanamalı rüya gormektende bıktım yine acillere koşuyordum Allahım buyulsın..uyanır uyanmaz tuvalete fırladı ..uyuyakaldığımdan fitilide kullanmmışım bugün başlarım artık.
Dikkat ettikten sonra sorun yok canım , ben de hep bağışıklığım vardır sanırken olmadığını görünce o gün için şok yaşamıştım , sonra büyütülecek bir şey olmadığına karar verdimToxoplazma ya bagisikligim yokmuş ve ben defalarca dışarda yemek yedimYaptırmayan varsa bence testini yaptirsin son yıllarda artış göstermiş hastalık çünkü. Gerçi gebelikte görülme oranı yüzde 1 ama risk almamak lazım.
rüyayla amel edilmez neden şok oldun bu dönemde bol bol gerekli gereksiz rüya görecez anlaşılan bende bir benzerini geçen hafta görmüştüm..Günaydın anneler çok garip bişey oldu benim kızım olacak biliyorsunuz ama bir rüya gördüm ki bir oğlan çocuğunu emziriyorum bebek değil artık 1 yaşında falan uyandım şok oldum
Evet bravo iste bu
Ben Cok sıkıldım su yorumları okumaktan."Tabiiki de hayırlısı olsun amaaa...yok kocam yok, ailesi, yok etraf " ....Ya Kiz cocuğu evlat degil mi???Hangi yy'da yasıyorsunuz siz ???Bu isler siparişle mi oluyor hem?!!Tamam inşallah gönlünüzden gecen olsun da burda boyle bu sekilde belirtmek biraz fazla olmuyor mu?!! Bunun 3.bir seçeneği mi var?? Kiz bekleyen de erkek bekleyen de anneler her zamanki gibi olacaktır.Ve burda da var , İnsanlar hevesleniyor,surda birşeyler paylaşmak icin giriyoruz ondan sonra yok 2. kızı olacakmis da burulmus biraz.Ayıp olmuyor mu burda kiz evladi bekleyenlere? Bebegini kaybedenlere? Sıkıntılı bir surec yasayip dua beklediğini söyleyenlere ????Benim de henüz net olmamakla birlikte KIZIM olacakmis.VE ÇOK SEVİNDİM.Oglum olsaydı da Cok sevinirdim.2.sini bekliyor olsaydim ve 2.sinin de KİZ olacagini ogrenseydim de cok mutlu olurdum.Acikcasi Oyle seyler oluyor ve duyuyoruz ki sagliklisini hayırlısını dilemekten başka bir sey gelmedi benim içimden.Sizin de evladınız sağlikliysa ve buna gercekten şükretmeniz gerekirken "tamam ama Kiz olduğunu duyunca buruldum" ne demek ya...Siz gercekten şükrediyor mu oluyorsunuz simdi??
kendı doktorun ne dıyosa onu yap canm decavıtı bnde kullanıyrm vıtamın o
kızlar aklıma geldi şimdi benim kızımın bebekliği çok zor geçmişti çok ağlaktı hiç susmazdı kolik sancısı vardı malesef sürekli biri ana kucağında sallıyordu yoksa hemen ağlamaya başlıyodu o zamanlar elektrikli ana kucakları pek yaygın deildi yada benim dikkatimi çekmemişti ama şimdi elektrikli sallanabilen bi anakucağı almaya niyetliyim allahın izniyle. kullanan yada çevreden duyan arkadaşlar varmı hangi markayı tavsiye edebilirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?