- 26 Şubat 2015
- 399
- 448
- 303
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.941
Vaay sen baya çalışmışsın burda ben 1,5 senedir burdayım bende genel olarak memnunum ama işte memleketime aşırı uzak
tabii ki bebeğim için herşeya değer ..uzaklıktan ziyade bi de ben ilaç falan kullanmak istemiyorum kendiliğinden geçsin istiyorum ama bu gece de kötü olursam giderim artıkbenim dr şehir dışında 2 saat yol gidiyoruz ama bebekler için herşeye değer...yinede sen bilirsin tabi tekrardan geçmiş olsun sanada
Amin inş. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza aliriz inş.Anladım duygu karmaşası yaşamışsınız :) banada 12 haftalıgım büyük olasılıkla kız dendi ikinci kızım gelecek sanırım saglıklı ve hayırlı evlat olsunlarda geriai boş sizde tadını cıkarın saglıklı hamilelikler inş
AFP testi nedir? Benim Dr m ikili test temiz çıktığı için başka bir şeye gerek yok dedi.Merhaba kızlar aranızda 16. haftayı doldurduktan sonra AFP testi için doktora gidecek var mı?Doktorum ikili testimiz iyi çıktığı için üçlü test yerine sadece bu testi yapacağını söylemişti.
AFP testi nedir? Benim Dr m ikili test temiz çıktığı için başka bir şeye gerek yok dedi.
Gözün aydin canim.Alisirsin.Allah başka seylere alıştırmak zorunda bırakmasın inşallah.Benimde kizmis kizlar herkes oglan diyodu numa gore bile ama kizmis hala alisamadik esimle
Saglıkla dogsun canım kesinmi dedi dr daha öncede tahminde bulundumu ? Niye alışamadınız ya çokmu iatıyordun kaçıncı bebeginBenimde kizmis kizlar herkes oglan diyodu numa gore bile ama kizmis hala alisamadik esimle
Canım net bilgim yok benimde ama öyle bişey okumustum. Ama bana mantıklı geldiAhaabak simdi olur mu olur,hic mantiksiz gelmedi bana.Ben de gebe kalmadan 2 ay once mantardan dolayı bir ilac kullandım,benimki vajinaldi esim de aynı ilacın oral versiyonunu kullandı.Acaba ????
Haklisin canim napalim haftaya bi daha gidicem duramiyorumGözün aydin canim :) Bosver birsekilde cinsiyeti netleşecek zaten.Onemli olanı ogrenmissin
İyi aksamlar hanimlar, size yeni bulusumu tanitmak isterim. Normalde catlak onleyici olarak ilk hamileligimde lierac kullanmistim bunda da kullanmaya basladim. Gecenlerde arkadasim bana amerikadan bir krem getirdi amerikada tum gebeler bu catlak kremini kullaniyormus. Kullanmaya basladiktan sonra cildimdeki farki kesinlikle gordum yumusacik ve nemliymis gibi oluyor ve yapis yapis degil hemen emiliyor cilt tarafindan. Nette arastirdim burda da satisi var lieraca gore daha makul fiyati ve kokusu harika. Bir deneyin derim.
Ben de lierac almıştım.İyise bundan alalımİyi aksamlar hanimlar, size yeni bulusumu tanitmak isterim. Normalde catlak onleyici olarak ilk hamileligimde lierac kullanmistim bunda da kullanmaya basladim. Gecenlerde arkadasim bana amerikadan bir krem getirdi amerikada tum gebeler bu catlak kremini kullaniyormus. Kullanmaya basladiktan sonra cildimdeki farki kesinlikle gordum yumusacik ve nemliymis gibi oluyor ve yapis yapis degil hemen emiliyor cilt tarafindan. Nette arastirdim burda da satisi var lieraca gore daha makul fiyati ve kokusu harika. Bir deneyin derim.
Selam canım işte o benim çok şükür bugün sonucumuzu aldık güzel çıktı 3 lü taramada olan bi test bu afp (beyin Ve omurilik testi)kan veriyorsun bı kaç gune çıkıyor fıyatı özele gıdıyoruz biz SSK gecıyor 28 lira bıseyMerhaba kızlar aranızda 16. haftayı doldurduktan sonra AFP testi için doktora gidecek var mı?Doktorum ikili testimiz iyi çıktığı için üçlü test yerine sadece bu testi yapacağını söylemişti.
Ben de lierac almıştım.İyise bundan alalım
tesekur ederım cnmBen 3 hafta önce geçirdim hatta bir kaç gün ağlamıştım.
Çarşamba enfeksiyonum çıktı cumartesi testi tekrarldım çok şükür geçmişti. Ben ilaç kullanmadım sadece 3 gün suya abandım 3.5 litre içtim günde ve geçti.
Kafanıza takmayın. Bol su için. Çamaşırlarınızı yüksek ısıd yıkayıp ütüleyin ayaklarınızı üşütmeyin, idrarınızı tutmayın, testi de tekrarlayın en kısa sürede.
3 bucuk 4 bıtıyo galıba esım dıyo bunu kım ıcıyoBen günlük 3 litreye yakın su içiyorum ,bir ara suyu azalttım ve idrar yaparken ağrılarım olmaya başladı...Bol bol su içmeyi ihmal etme cidden işe yarıyor
kendı doktorun ne dıyosa onu yap canm decavıtı bnde kullanıyrm vıtamın okızlar doktora gittikten sonra sağlık ocağınada gittim kayıt yaptırayım diye sağlık ocağındaki doktorda devit 3 damla ve decavit tablet verdi kendi doktorum sadece folic asit vermişti alsam mı eczaneden o ikisinide kullanan varmı zararı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?