2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Vaay sen baya çalışmışsın burda ben 1,5 senedir burdayım bende genel olarak memnunum ama işte memleketime aşırı uzak

merhaba vandasınız sanırım..ben de vana yakın bitlisin ilçesindeyim doktorum benden ayrıntılı ultrason istedi burada yok vana gelmem lazım ..sizin bildiğiniz iyi bir hastane var mı orda ayrıntılı ultason yapan? özel İstanbul hastanesi varmış aradım biz yapıyoruz dedi

benim dr şehir dışında 2 saat yol gidiyoruz ama bebekler için herşeye değer...yinede sen bilirsin tabi tekrardan geçmiş olsun sanada
tabii ki bebeğim için herşeya değer ..uzaklıktan ziyade bi de ben ilaç falan kullanmak istemiyorum kendiliğinden geçsin istiyorum ama bu gece de kötü olursam giderim artık

Amin inş. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza aliriz inş.

Merhaba kızlar aranızda 16. haftayı doldurduktan sonra AFP testi için doktora gidecek var mı?Doktorum ikili testimiz iyi çıktığı için üçlü test yerine sadece bu testi yapacağını söylemişti.
AFP testi nedir? Benim Dr m ikili test temiz çıktığı için başka bir şeye gerek yok dedi.

AFP testi nedir? Benim Dr m ikili test temiz çıktığı için başka bir şeye gerek yok dedi.

Ben de internetten biraz araştırdım bebeğin sinir sistemi,beyin gelişimi ve omirilik gelişimi hakkında bilgi veren bir testmiş.Kandaki bir değere bakılıyormuş.

kızlar bacak ağrısı demişsiniz o bende de oluyor bu sıralar.
hatta dün gece uyuyamadım çok ağrıdı dizlerimden ayaklarıma kadar.
bazen de kolumda hissizlik oluyo çok rahatsız edici bir şey.

Vallahi şu an 6 aylığım derim soran olursa 3,5 aylığım desem inanmazlar.. Karnıma dokunamıyorum gerginliğinden davul gibi şişti. Çok meyve yedim bugün ondan oldu sanırım birde gündüz hamurişi yemiştim.Gaz üstüne gaz... Şu an madensuyu açtım birtane içine 2-3 damla limon sıktım. İnşallah iyi gelir.Başka tavsiyesi olan varmı bu anlık şişkinliklere

İyi aksamlar hanimlar, size yeni bulusumu tanitmak isterim. Normalde catlak onleyici olarak ilk hamileligimde lierac kullanmistim bunda da kullanmaya basladim. Gecenlerde arkadasim bana amerikadan bir krem getirdi amerikada tum gebeler bu catlak kremini kullaniyormus. Kullanmaya basladiktan sonra cildimdeki farki kesinlikle gordum yumusacik ve nemliymis gibi oluyor ve yapis yapis degil hemen emiliyor cilt tarafindan. Nette arastirdim burda da satisi var lieraca gore daha makul fiyati ve kokusu harika. Bir deneyin derim.

Eklentiler

• image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 121

Resim yamuk cikmis duzeltemedim kizlar. Ayrica ayni markanin yagi ve organik baska bir kremi ve gogus ucu bakim setide mevcut kullanan arkadasimda cok memnun kalmis bende bu sefer bunu deniycem etkilerini yazarim:)

Ben de lierac almıştım.İyise bundan alalım

Merhaba kızlar aranızda 16. haftayı doldurduktan sonra AFP testi için doktora gidecek var mı?Doktorum ikili testimiz iyi çıktığı için üçlü test yerine sadece bu testi yapacağını söylemişti.
Selam canım işte o benim çok şükür bugün sonucumuzu aldık güzel çıktı 3 lü taramada olan bi test bu afp (beyin Ve omurilik testi)kan veriyorsun bı kaç gune çıkıyor fıyatı özele gıdıyoruz biz SSK gecıyor 28 lira bısey
ıkılı testimiz temız Çıktığı için tekrar diğer testleri yapmaya gerek kalmasın dıye farklı olanı ıstıyor sadece

16 -18haftasına gelen her gebeye yapılması gereken bır testmıs

tesekur ederım cnm

kendı doktorun ne dıyosa onu yap canm decavıtı bnde kullanıyrm vıtamın o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…