2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Arkadaslar ben de aralik annesiyim. 2012 de de 8 aralikti dogum 14 kasimda doğdu:) muhtemelen yine kasim annesi olurum. bir konuda size hatirlatma yapmak istedim. rahim agzi yetmezliği. çok önemli. cunku önceden ben bu yuzden 25 haftalik dogum yaptim ve 4 gun yasadi oglum. lutfen rahim agzi uzunlugunu olcturun. cunku dr ler onceden kaybi olmadan pek olcmuyor. 2.5 cm alti tehlikeli. tedavisi progestan ve rahim agzina dikis. su an bende dikis var. iyi geceler...

L
lierac bir tüp yetmis miydi onceki hamileliginde?

Gözün aydın canım ben de yarın yaptıracağım bu testi.İnşallah biz de iyi sonuç alırız.

eşim 2 gün önce angeltalk diye bi cihaz hediye almış süper bi alet bebek kalp sesi dinleme cihazı.aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama düşünen varsa bi zararı yokmuş tavsiye ederim
Ayyy süper bir hediye olmuş.fiyatını söyledimi?aslında çok iyi bazen endişe ediyoruz ya hemen dinler rahatlarız.

Merhaba ben vanda lokman hekime gidiyorum ikili testimide lokman hekimde yaptırdım ama bence istanbul hastanesi daha iyi ve teknolojik olarak sanki daha iyidir. Vanda yaptıracaksanız bence istanbul hastanesinde yaptırın

Ben ilk kez sizden duyuyorum bu testi canim.2'li testi iyi çıkanlara da yapılıyor mu?
Bu test 3 lü tarama da yapılan testlerden bırı 2 li tarama ıyı çıkanlara ek olarak bu yapılsa yeterlı oluyor 3 lunun Dıger testlerıne gerek kalmıyor yanı

Bu test 3 lü tarama da yapılan testlerden bırı 2 li tarama ıyı çıkanlara ek olarak bu yapılsa yeterlı oluyor 3 lunun Dıger testlerıne gerek kalmıyor yanı
Teşekkür ederim :) 12.haftamda 2'li test yapildi.Dr.bundan bahsetmedi bana,ama belki de henüz erken diyedir.Haftaya gideceğiz bakalım belki ister o da

ne zaman ölçülmesi gerekiyor?

Kizzlarr biz kan hapina basladik artik kullananlar varmi ..yan etkileri varmi merak ediyorumm..birde doktor 1 ay sonra yani 21 .hafta da gel dedi..15 dk surucek bir ultrason muayenesi yspicani soyledi kahvalti yap meyve suyu ic cikolata ye gel dedi. Cok onemli bir muayene bu dedi..acikcasi korktum birazz bu yapicagi muayene ayrintili ulrrasonmu acaba heyecandan sormayi unuttumm

Kan Kan hapından korkma tek yan etkisi simsiyah ve kotu kokulu tuvaletin olacak:s

Ayyy süper bir hediye olmuş.fiyatını söyledimi?aslında çok iyi bazen endişe ediyoruz ya hemen dinler rahatlarız.
Eşim fiyatını söylemedi ama netten baktığımda göre 100 civarında. Gece yatmadan önce dinleyip yatıyoruz öyle güzel oluyor. Bebecik daha küçük olduğundan yerini bulamıyoruz hemen. Kayıt özelliğide var

Evet canım ayrıntılı ultrason yapacak. Rutin bir uygulama korkmana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…