- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.961
Lierac ın fiyati nedir acaba?Ben de lierac almıştım.İyise bundan alalım
lierac bir tüp yetmis miydi onceki hamileliginde?İyi aksamlar hanimlar, size yeni bulusumu tanitmak isterim. Normalde catlak onleyici olarak ilk hamileligimde lierac kullanmistim bunda da kullanmaya basladim. Gecenlerde arkadasim bana amerikadan bir krem getirdi amerikada tum gebeler bu catlak kremini kullaniyormus. Kullanmaya basladiktan sonra cildimdeki farki kesinlikle gordum yumusacik ve nemliymis gibi oluyor ve yapis yapis degil hemen emiliyor cilt tarafindan. Nette arastirdim burda da satisi var lieraca gore daha makul fiyati ve kokusu harika. Bir deneyin derim.
Selam canım işte o benim çok şükür bugün sonucumuzu aldık güzel çıktı 3 lü taramada olan bi test bu afp (beyin Ve omurilik testi)kan veriyorsun bı kaç gune çıkıyor fıyatı özele gıdıyoruz biz SSK gecıyor 28 lira bısey
ıkılı testimiz temız Çıktığı için tekrar diğer testleri yapmaya gerek kalmasın dıye farklı olanı ıstıyor sadece
16 -18haftasına gelen her gebeye yapılması gereken bır testmıs
Üzerindeki etiket fiyatı 85 Tl .Esim her zaman alışveriş yaptıgı eczaneden aldığı icin indirimli almıştır muhtemelen.Lierac ın fiyati nedir acaba?
Ben ilk kez sizden duyuyorum bu testi canim.2'li testi iyi çıkanlara da yapılıyor mu?Gözün aydın canım ben de yarın yaptıracağım bu testi.İnşallah biz de iyi sonuç alırız.
Ayyy süper bir hediye olmuş.fiyatını söyledimi?aslında çok iyi bazen endişe ediyoruz ya hemen dinler rahatlarız.eşim 2 gün önce angeltalk diye bi cihaz hediye almışsüper bi alet bebek kalp sesi dinleme cihazı.aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama düşünen varsa bi zararı yokmuş tavsiye ederim
Merhaba ben vanda lokman hekime gidiyorum ikili testimide lokman hekimde yaptırdım ama bence istanbul hastanesi daha iyi ve teknolojik olarak sanki daha iyidir. Vanda yaptıracaksanız bence istanbul hastanesinde yaptırınmerhaba vandasınız sanırım..ben de vana yakın bitlisin ilçesindeyim doktorum benden ayrıntılı ultrason istedi burada yok vana gelmem lazım ..sizin bildiğiniz iyi bir hastane var mı orda ayrıntılı ultason yapan? özel İstanbul hastanesi varmış aradım biz yapıyoruz dedi
Bu test 3 lü tarama da yapılan testlerden bırı 2 li tarama ıyı çıkanlara ek olarak bu yapılsa yeterlı oluyor 3 lunun Dıger testlerıne gerek kalmıyor yanıBen ilk kez sizden duyuyorum bu testi canim.2'li testi iyi çıkanlara da yapılıyor mu?
Teşekkür ederim :) 12.haftamda 2'li test yapildi.Dr.bundan bahsetmedi bana,ama belki de henüz erken diyedir.Haftaya gideceğiz bakalım belki ister o daBu test 3 lü tarama da yapılan testlerden bırı 2 li tarama ıyı çıkanlara ek olarak bu yapılsa yeterlı oluyor 3 lunun Dıger testlerıne gerek kalmıyor yanı
slm bende kasım annesi olucam inşallah. bir oğlum var 2 yaşında tüp bebekle oldu şimdiki bebiş normal yolla geldi kasımda doğum gözüküyor bende buradayım bundan sonra e tabi kabul ederseniz...
Hoşgeldin aramıza canim :) Hayat mucizelerle dolu dimislm bende kasım annesi olucam inşallah. bir oğlum var 2 yaşında tüp bebekle oldu şimdiki bebiş normal yolla geldi kasımda doğum gözüküyor bende buradayım bundan sonra e tabi kabul ederseniz...
ne zaman ölçülmesi gerekiyor?Arkadaslar ben de aralik annesiyim. 2012 de de 8 aralikti dogum 14 kasimda doğdu:) muhtemelen yine kasim annesi olurum. bir konuda size hatirlatma yapmak istedim. rahim agzi yetmezliği. çok önemli. cunku önceden ben bu yuzden 25 haftalik dogum yaptim ve 4 gun yasadi oglum. lutfen rahim agzi uzunlugunu olcturun. cunku dr ler onceden kaybi olmadan pek olcmuyor. 2.5 cm alti tehlikeli. tedavisi progestan ve rahim agzina dikis. su an bende dikis var. iyi geceler...
Kan hapından korkma tek yan etkisi simsiyah ve kotu kokulu tuvaletin olacak:sKizzlarr biz kan hapina basladik artik kullananlar varmi ..yan etkileri varmi merak ediyorumm..birde doktor 1 ay sonra yani 21 .hafta da gel dedi..15 dk surucek bir ultrason muayenesi yspicani soyledi kahvalti yap meyve suyu ic cikolata ye gel dedi. Cok onemli bir muayene bu dedi..acikcasi korktum birazz bu yapicagi muayene ayrintili ulrrasonmu acaba heyecandan sormayi unuttumm
Kan
Kan hapından korkma tek yan etkisi simsiyah ve kotu kokulu tuvaletin olacak:s
Eşim fiyatını söylemedi ama netten baktığımda göre 100 civarında. Gece yatmadan önce dinleyip yatıyoruz öyle güzel oluyor. Bebecik daha küçük olduğundan yerini bulamıyoruz hemen. Kayıt özelliğide varAyyy süper bir hediye olmuş.fiyatını söyledimi?aslında çok iyi bazen endişe ediyoruz ya hemen dinler rahatlarız.
Kizzlarr biz kan hapina basladik artik kullananlar varmi ..yan etkileri varmi merak ediyorumm..birde doktor 1 ay sonra yani 21 .hafta da gel dedi..15 dk surucek bir ultrason muayenesi yspicani soyledi kahvalti yap meyve suyu ic cikolata ye gel dedi. Cok onemli bir muayene bu dedi..acikcasi korktum birazz bu yapicagi muayene ayrintili ulrrasonmu acaba heyecandan sormayi unuttumm
L
lierac bir tüp yetmis miydi onceki hamileliginde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?