- 23 Mayıs 2013
- 379
- 322
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.021
Eki Görüntüle 1535862
kızlar bu ürün nasıl sizce?
özellikle çanta için düşünüyorum içindeki ürünlerde artısı olacak benim için
günaydınnn kızlar sonunda beklenen oldu sanırım jest işe yaradı bu gece eşim yatağına döndü ve bana sarılarak uyudu :) bunun öncesinde bi çok şey tartıştık yine çok ağladım ama hiç bişey tek taraflı değilmiş bunuda anladım 2mizde hatalar yapmışız ben onu çok ihmal etmişim adam bi döküldü pir döküldü Allah tan düzelttik ama şükürler olsun umarım bidaha böyle bişey yaşanmaz.
tchibo da da vardıEki Görüntüle 1535862
kızlar bu ürün nasıl sizce?
özellikle çanta için düşünüyorum içindeki ürünlerde artısı olacak benim için
günaydınnn kızlar sonunda beklenen oldu sanırım jest işe yaradı bu gece eşim yatağına döndü ve bana sarılarak uyudu :) bunun öncesinde bi çok şey tartıştık yine çok ağladım ama hiç bişey tek taraflı değilmiş bunuda anladım 2mizde hatalar yapmışız ben onu çok ihmal etmişim adam bi döküldü pir döküldü Allah tan düzelttik ama şükürler olsun umarım bidaha böyle bişey yaşanmaz.
Eki Görüntüle 1535844
Arkadaşlar ikili test sonucum anlayan biri cevaplarsa çok sevinirim. Çok merak ediyorum. İnşallah iyidir
ben bunu ilk bebişimde kullanmıştım çanta falan kullanışlı oluyo ama şampuan ve bebe yağını ben pek beğenmedim ıslak mendili de poposunda pişik yaptı tabi 4 yıl oldu belki bişeylerini değiştirmiş olabilirler
Çok sevindim canım yaa. Biliyordum düzeleceğini :) inşallah bir daha bozulmaz hiç araniz.
Doktorunu aramadın mı ? Hatta ben aramadım doktor arayıp bilgi verdi.Sen arayıp en güzeli doktorundan öğren canım.
bak aslında gönül almak ne kolay
kalp kırmak ne acı
ne mutlu size
BizDe sadece ense kalinligina baktirdik.ikili test yaptirmadik sonucta bir problem cikarsa caresi yyok.bebegi de aldirmicamiza gore ne gerek varkızlar ben yaptırmadım ikili test veya başka bi testleri doktorum net olmadığını bazı testlerin yanıltacağını söyledi onun için hiç gerek yok
tchibo da da vardı
ama nivea nasıldır bilemedim.
bende uni baby alsam mı diyorum kararsızım.
tecrübeleri anneler bilgi versinler bizlere.
ürün olarak unibaby aldım bende ama onun set çantası pek hoşuma gitmedi.bide böyle set olarak çoğu markanın var tecrübeleri beklemek lazımtchibo da da vardı
ama nivea nasıldır bilemedim.
bende uni baby alsam mı diyorum kararsızım.
tecrübeleri anneler bilgi versinler bizlere.
Aradım da öğleden sonra aramami söylediler. Ama ben stresten duramadim. Burda anlayan arkadaşlar var belki içimi rahatlatirlar bir nebze dedim. Yoksa öğle vakti gelmeyecek
Evet bravo iste bu
Ben Cok sıkıldım su yorumları okumaktan."Tabiiki de hayırlısı olsun amaaa...yok kocam yok, ailesi, yok etraf " ....Ya Kiz cocuğu evlat degil mi???Hangi yy'da yasıyorsunuz siz ???Bu isler siparişle mi oluyor hem?!!Tamam inşallah gönlünüzden gecen olsun da burda boyle bu sekilde belirtmek biraz fazla olmuyor mu?!! Bunun 3.bir seçeneği mi var?? Kiz bekleyen de erkek bekleyen de anneler her zamanki gibi olacaktır.Ve burda da var , İnsanlar hevesleniyor,surda birşeyler paylaşmak icin giriyoruz ondan sonra yok 2. kızı olacakmis da burulmus biraz.Ayıp olmuyor mu burda kiz evladi bekleyenlere? Bebegini kaybedenlere? Sıkıntılı bir surec yasayip dua beklediğini söyleyenlere ????Benim de henüz net olmamakla birlikte KIZIM olacakmis.VE ÇOK SEVİNDİM.Oglum olsaydı da Cok sevinirdim.2.sini bekliyor olsaydim ve 2.sinin de KİZ olacagini ogrenseydim de cok mutlu olurdum.Acikcasi Oyle seyler oluyor ve duyuyoruz ki sagliklisini hayırlısını dilemekten başka bir sey gelmedi benim içimden.Sizin de evladınız sağlikliysa ve buna gercekten şükretmeniz gerekirken "tamam ama Kiz olduğunu duyunca buruldum" ne demek ya...Siz gercekten şükrediyor mu oluyorsunuz simdi??
unibaby nin tüm ürünlerinden aldım bebeğim için.bu ürünü çantası için düşünmüştüm bakalım zaman ne gösterecek fikirler devamlı değişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?