2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
günaydınnn kızlar sonunda beklenen oldu sanırım jest işe yaradı bu gece eşim yatağına döndü ve bana sarılarak uyudu :) bunun öncesinde bi çok şey tartıştık yine çok ağladım ama hiç bişey tek taraflı değilmiş bunuda anladım 2mizde hatalar yapmışız ben onu çok ihmal etmişim adam bi döküldü pir döküldü Allah tan düzelttik ama şükürler olsun umarım bidaha böyle bişey yaşanmaz.

MONNA doktordan çok sekreterin savsaklaması olabilir.
ben de geçen sene smear testi için doktor izin alamıyorsan gelme telefon aç bilgi veririm demişti. Çok sivri zekalı sekreteri hep meşgule verdi ya da doktor müsait değil dedi.
en son bir fırça bastım doktora verdi doktor da kusura bakmayın bilgim dahilinde değildi dedi. bu tarz birşey de olabilir.
tutumları çok yanlış ama

kızlar ben yaptırmadım ikili test veya başka bi testleri doktorum net olmadığını bazı testlerin yanıltacağını söyledi onun için hiç gerek yok

Eki Görüntüle 1535862
kızlar bu ürün nasıl sizce?
özellikle çanta için düşünüyorum içindeki ürünlerde artısı olacak benim için

ben bunu ilk bebişimde kullanmıştım çanta falan kullanışlı oluyo ama şampuan ve bebe yağını ben pek beğenmedim ıslak mendili de poposunda pişik yaptı tabi 4 yıl oldu belki bişeylerini değiştirmiş olabilirler

canım senn adına cok sevindim Allahım bi daha yaşatmaz böyle sıkıntılı günleri

Bende hamile kiyafeti almayi beklerken normal kiyafetlerim bol gelneye basladi.bilmeyenler rejim yaptigimi saniyor☺hakkimizda boylesi hayirliymis demekki.esim bana sen bu istahla hamilelikte 80 kg olursun demisti simdi 56 kg mim

bak aslında gönül almak ne kolay
kalp kırmak ne acı
ne mutlu size

Çok sevindim canım yaa. Biliyordum düzeleceğini :) inşallah bir daha bozulmaz hiç araniz.

unibaby nin tüm ürünlerinden aldım bebeğim için.bu ürünü çantası için düşünmüştüm bakalım zaman ne gösterecek fikirler devamlı değişiyo

Doktorunu aramadın mı ? Hatta ben aramadım doktor arayıp bilgi verdi.Sen arayıp en güzeli doktorundan öğren canım.

Aradım da öğleden sonra aramami söylediler. Ama ben stresten duramadim. Burda anlayan arkadaşlar var belki içimi rahatlatirlar bir nebze dedim. Yoksa öğle vakti gelmeyecek

kızlar ben yaptırmadım ikili test veya başka bi testleri doktorum net olmadığını bazı testlerin yanıltacağını söyledi onun için hiç gerek yok
BizDe sadece ense kalinligina baktirdik.ikili test yaptirmadik sonucta bir problem cikarsa caresi yyok.bebegi de aldirmicamiza gore ne gerek var

tchibo da da vardı
ama nivea nasıldır bilemedim.
bende uni baby alsam mı diyorum kararsızım.
tecrübeleri anneler bilgi versinler bizlere.

Kizlar ben ilk bebegimde mustela ve sebamed kullandim. Hala da kizima sebamed kullaniyordum. Son derece memnunum ikisinden birini tercih edin derim. Pisik kremi desitin mor olan da cok iyi. Simdi benim kiz 3 yasinda saclari cok uzun ve kivircik cabuk dolasiyor bubchenin kremli cocuk sampuanini da kullanmaya basladik ondan da memnunum.

tchibo da da vardı
ama nivea nasıldır bilemedim.
bende uni baby alsam mı diyorum kararsızım.
tecrübeleri anneler bilgi versinler bizlere.
ürün olarak unibaby aldım bende ama onun set çantası pek hoşuma gitmedi.bide böyle set olarak çoğu markanın var tecrübeleri beklemek lazım

Aradım da öğleden sonra aramami söylediler. Ama ben stresten duramadim. Burda anlayan arkadaşlar var belki içimi rahatlatirlar bir nebze dedim. Yoksa öğle vakti gelmeyecek

canım aklına kötü olumsuz seyler getirme rabbimin hediyesi bu sana meleğin sağlıklı sıhhatli hayırlı bi sekilde gelir kucağına inşallah

Bende erkek annesi bekleyen bir anne adayı olarak şuana kadar duyduklarımı söylemek istiyorum;

1) Annem: Hadi ya tühhh! Olsun napalım
2) Babaannem: Olsun erkek de evlat, o da sevilir.
3) En yakın arkadaşım: Doktor kesin erkek dememiştir başta üzülmeyesin diye ?!?
4) İş arkadaşım: Sana da bir kız evlat yakışırdı ama idare edicen artık.
5)Başka bir arkadaşım: Surat allak bullak bir şekilde ciddi misin???

Gerçekten bende sıkıldım ben her saniye oğluşum oğluşum diye gezindikçe insanlardan hep böyle değişik yorumlar geliyor..artık yeter

unibaby nin tüm ürünlerinden aldım bebeğim için.bu ürünü çantası için düşünmüştüm bakalım zaman ne gösterecek fikirler devamlı değişiyo

çanta da sırt çantası daha kullanışlı ve pratik oluyor buda kullanışlı ama sadece çantası içinde alma derim bence bi sırt çantalarını düşünmeni öneririm çünkü bebeği alıyosun kucağına çanta omuzdan düşüyo her yere arabasını götüremiyosun yalnız olduğun zaman bi sürü yük bitane anakucağı kanguru bide sırt çantası bittiiii çok iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…