- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.001
tamam canım araştırıyorum karar verirsem bildiririm muhakkakbende aynı ürünü almayı düşünüyorum netten yorumlara ve ürünlere baktım çok güzeller ama marka ve fiyat konusunda çok farklılıklar var.eğer aklın yatan bi ürün bulursan bana da bildir canım
Hayır bilmiyoruz. En son doktor büyük olasılıkla erkek dedi. Ama kesinleştirmedi. Bu doktora da çok güveniyorum aslında. Çok araştırdık ve dediğim gibi bir kaç doktor değiştirdik karar verene kadar. Bir olumsuzluk olmadığı sürece doğuma kadar onun takip etmesini istiyorum. Ama bu kadar çok değişince cinsiyet aklımız karıştı.
canim ben nub tan pek anlamiyorumda yorumlar misin rica etsem?
Eki Görüntüle 1535239
Benimde kizmis kizlar herkes oglan diyodu numa gore bile ama kizmis hala alisamadik esimle
bulursanız bana da atın elektrikli sallanan beşiktir anakucağıdır bende direkt öyle düşündüm..tamam canım araştırıyorum karar verirsem bildiririm muhakkak
bulursanız bana da atın elektrikli sallanan beşiktir anakucağıdır bende direkt öyle düşündüm..
tamam canım herkes paylaşsın o zaman bulunca birbirimize fikir olurbulursanız bana da atın elektrikli sallanan beşiktir anakucağıdır bende direkt öyle düşündüm..
Ben de seni seviyorum. Okudukça içim açıldı. İyiki burdasın :)Günaydın arkadaşlar öncelikle cumanız mübarek olsun
inşallah bebeklerimiz kendimiz ve herkes için ettiğimiz tüm hayırlı güzel dilekler kabul olur
sonra....
biraz geçmiş sayfaları da okudum. bi arkadaş demiş bebeğimi şu cinsiyet diye düşünüyordum.
düşündüğüm gibi olmayınca buruldum.
olabilir ne var ki bunda biçok kişi verip veriştirmiş.
ben de kızım olmasını çok istiyordum ilk bebek için.
hayırlısı böyleymiş erkek olacak.
tabiki ilk duası her annenin sağlıklı olması. aksini düşünmek saçma değil mi?
kim der illa istediğim cinsiyet olsun nolursa olsun diye!!!!
sonuçta içinden geçeni yazıvermiş arkadaş.eleştirilecek bu kadar üstüne gidilecek bişey görmüyorum ben.
bu kadar eleştirel yaklaşımlarımız belki hormonlarımızın pik yapmış durumda olması ama şunu unutmayalım forumda herkes hamile herkes çok hassas.
eleştireyim derken ne kadar kırıcı olduğumuzun farkına varamıyoruz bazen diye düşünüyorum.
ben empati yaptım.bana bu kadar söz yazılsa çok kırılırdım.
herkes düşüncesini yazmakta özgür sonuçta.
birileri fikirlerine katılmıyor diye ifade etmekten çekinecek duruma gelirsek o zaman paylaşımın anlamı yok.
şöyle şöyle düşünenler böyle böyle düşünenler diye gruplar kuralım.
yada en güzeli kantarın topuzunu kaçırmadan iyi şeyler telkin ederek birbirimize destek olalım.
sen nası düşünüyorsun demek yerine.bi dahaki de istediğin gibi olsun Allah gönlüne göre versin demek daha güzel bana göre.
biz de eşimle diyoruz kızı bulana kadar yaparız diye gülüşüyoruz. erkek evlat olunca sevmeyecek miyiz yani? yooo canımız o bizim tabiki çok seveceğiz. ama kız çocuklarına hayranım. sağlıklı sıhhatli bir de kızım olsun isterim nasip olursa. çocuğu olmayan yada zorluklarla olanlara haksızlık gibi bişey olamaz. ben de ilk bebeğimi kaybettim. ama alakasız konular gerçekten.
sonra insanların inançlarını şükür edip etmeyişlerini sorgulamak da hiçbirimize düşmez. bunlar hassas konulardır. her kul ile Allah arasında. kaldı ki zaten herkes inanmak mecburiyetinde de değil.
daha geniş perspektiflerle bakmayı denemeliyiz dünyaya. ayrıştırmak yerine ortak noktalarda birleşmek herkesi mutlu eder çünkü.
gereksiz polemiklere girmektense birbirimizi yatıştıracak faydalı olacak konuşmalarda bulunmak daha verimli hamileleik geçirmemize yardımcı olacaktır. mesajımı üstüne alınıp polemiğe devam etmek gayesinde olan arkadaşlar olursa muhatap alıp cevap vermeyeceğimi şimdiden yazayım
hepinizi seviyorum. inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
arkadaşım ocakta doğum yaptı çocukta kolik var sallanan beşiği geç keşfetmiş keşke başında alsaydım diye sızlandı geçenlerde..Bu arada herkese günaydın
hayırlı cumalar
Rabbim dualarımızı kabul etsin.kasıklarım ve kuyruk sokumum çok ağrıyor sürekli oturmaktan sanırım. dün 10 dek çalıştım.
artık bugün kafa gidik bende.
inşallah pletansa yukarıya çıkar. dua ederseniz benim için de böyle eder misiniz
bana da elektrikli çok mantıklı geliyor . elde on saat sallayacağımızazaten uykusuz günler bizi bekler.
ben olmadı tutumluanne sitesinden temiz 2.el bakacağım bu tarz şeylere.
Bende kesin bagisikligim vardır diyodum. Bir sürü kedi besledim ve kaç kez tırnaklandim nasıl olmaz. Artık dikkatli olucak canım. Dışarda yemek yemek yokBen de erkenden uyandım , sonra yine uyudum :) Bu rüyaları ben başta çok görüyordum , artık azaldı , biraz da evhamdan oluyor
Dikkat ettikten sonra sorun yok canım , ben de hep bağışıklığım vardır sanırken olmadığını görünce o gün için şok yaşamıştım , sonra büyütülecek bir şey olmadığına karar verdim
Okuduğum kitapta şöyle diyordu : " Bu yaşa kadar geçirmemiş bir anne adayının bu yaştan sonra da geçirme olasılığı çok düşüktür ."
Bu arada 2000 li sayfalara gelmişiz :)
Kızlar bır sorunda benden gelsın
zayıf bır ınsanım uzun boyluyum ... HEr goren hanı bebek dıyo ya daha 3 aylık ne beklıolar sankı kılo almaktanmı korkuyorsun yok ye bılmem ne sınr olmaya basladım ya
Aynısı bende de var. Yıllarca yalnız yaşadım şimdi akşam tek yatmak baya zorlar beni. Hafta olmuş 16 yaa bizim bebelere daha bişey olmaz Allahın izniyleMüzik dinleyecek halim olmuyor ki eşim gececi bu hafta tv karşısında koltukta uyuyorum az buçuk tedirgin oluyorum o yokken on yıl yalnız nasıl yaşamışım diyorum evlenince resetlendi oncem sanırım
Arkadaşlar bugün moralim çok bozuldu lütfen bana bir fikir verin. Sabah 6 buçukta kasiklarimda sanciyla uyandım. Gün içinde de hafif de olsa devam etti. Ben de saat 12de dr u aradim.ben de cep numarası yok hastaneden ulastim sekreteri ne sorunu söyledim. O da dr un hastası var dedi. Yarim saat sonra tekrar aradım dogumhaneye indi dedi. Birazdan gelince ben sizi arayayim dedi numarami istedi tamam dedim. Gel derse gelirim dedim. Yok normaldir derse işimi birakip gitmeyecektim. Saat 5 oldu aramadi ben aradım sekreter dedi ki dr demiş telefondan muayene edemem sıkıntı varsa gelsin.dr un cebini istedim muayene ye gelince kendiniz alırsıniz dedi tavir hiç hoşuma gitmedi. Ordan doğru düzgün hizmet almak için o kadar para ödüyorum .arkadaşlarım ayni hastanede başka bir dr a gidiyor whatsapp dan bile soru soruyorlarmis dr.larina. sizce dr u degistirmeli miyim ? Aslında çok seviyordum tatli bi dr.du ama ilk gebeligim ve ben evham yapıyorum bile desem ilgilenmesi gerekmez miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?