2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
evet altlı üstlü bina 5 katlı 6 daire var 2. katta onlar 3. de biz oturuyoruz her kardeşe bir daire var da evlenip oturacak kimse yok bütün daireler boş iz hariç
benimde alt katta kaynanam üst katta biz. bazen eve geldigim de parmak uçlarımda yürüyorum yakalanmamak için sonra halime üzülüyorumm

bu durum cok sinirlerimi bozuyor eşimde abarttıgımı düşünüyor herkes fikrini söylüyormuş onlara fikrini soran olmadı ki yani bide göbegimi benim canım oğlum diye sevmek nedir

Günaydın güzel anneler ikili testimin sonucu çıkmış sizce nasıl bişey varmıEki Görüntüle 1536771

Ikisinde de sorun yok kızlar anladığım kadarıyla

günaydın

ben bugün bebeğimi gördüm çok şükür rabbime 7 cm olmuş batan popoya birde erkeğe benziyor dedi sağlıklıymış çok şükür çok mutlu oldum eşim videoya çekti artık bakar bakar dururum videoda bende gördüm sanki pipiyi ama emin değiliz tabi hayırlı sağlıklı olsun önemli değil cinsiyeti 8 yıllık hasretim yavrum sana

saol canım dr.ada ulaşamıyorum meraktan çatlayacam ya
Yok yok endişe etme kendi sonuclarima da baktim.yas riski biraz düşük benimkine göre kac yasindasin.ama oda normal sınırları içinde. zaten o cok önemli degil.digerleride gayet güzel
Canım doktor normal demişti bu aylarda sırt ağrısı bel ağrısı normalmiş.
Sağol canimm bugün birden bel ağrısı başladı da hafiften.

Hayırlı olsun canım

neler yasamis sin öyle.okurken gözlerim doldu.Allah iyi insanlarla karşılaştırsin.zaten hemşirelere gicigim vat iyice sinir oldum.

saol canım 35 yaşındayım ben dr.uma ulaştım şimdi iyi dedi sonuç 16. haftada 4lü test yapıcaz dedi

Aa ayse berra da guzelmis seceneklere ekleyelim☺benim de 3 tane kizim olsa sesim cikmaz hepsi kiz olabilir ama evde 3 erkek dusunemiyrm.1 tane abim var babamla surekli munakasa halinde.ayni evde 1 den fazla erkek sorun yaratiyor sanki ama her seyin hayirlisi herseyden once

Burcunu merak ettim, cevremdeki klasik ikizler erkeği özelliklerini gördüm sanki ya da...

Ayşe Begüm de güzel bence.

Canimm gozunuz aydin saglikla da kucağına al ve büyüt inşallah.

coktandir yazamiorm misafirlikteydik canlarr neler olms burda boyle :))15+0 oldk bugun dun doktora gittim kuzum 14 cm 110 gram dedi doktor yine erkege benzetti hayirlisi olsn dedim bi kizim vardi zaten bide oglusum olur ama esim israrla kizimz olck dio bakalm kimin dedgi cikcak :)))

Evet ama beni korkutan sırtımın ağrısı değil benim gerinmem :) Çünkü sırt ağrısı normal göğüsler göbüşler büyüdü ağırlık arttı sırtımıza daha çok yük biniyor dik oturmak ağırlığı dengeli vermek lazım sırta şimdi anlıyorum hamileler niye elleri belde hafif geriye doğru yürüyormuş öyle yapınca rahat ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…