- 26 Şubat 2015
- 251
- 186
- 73
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.321
benimde alt katta kaynanam üst katta biz. bazen eve geldigim de parmak uçlarımda yürüyorum yakalanmamak için sonra halime üzülüyorummevet altlı üstlü bina 5 katlı 6 daire var 2. katta onlar 3. de biz oturuyoruz her kardeşe bir daire var da evlenip oturacak kimse yok bütün daireler boş iz hariç
bu durum cok sinirlerimi bozuyor eşimde abarttıgımı düşünüyor herkes fikrini söylüyormuş onlara fikrini soran olmadı ki yani bide göbegimi benim canım oğlum diye sevmek nedirBızım dıdının dıdısı teyzelere noluyosa bızım adımıza ıstıhareye fılan yatmışlar ama gorememıs neymiş ama kız hıssedıyorlarmıs
Bı halası aramış ben gördüm hadı hayırlı olsun kızınız oluyor demıs
Sonuç ise oğlumuz oluyor nasıpse
Cınsiyetı söyledıgımızde herkes ben bildim bak gördün mu ben hıssettımlere gırdı bu kez de
amannn böyle iste hıc bıtmıycekler
Günaydın güzel anneler ikili testimin sonucu çıkmış sizce nasıl bişey varmıEki Görüntüle 1536771
günaydın hanımlar benimde ikili sonucum çıkmış hastane e-labaratuvardan baktım şimdi yorumlayabilirmisiniz kalbim duracak heyecandan
Test Sonuç MoM
PAPP-A 499.6 ng/mL 0.37
T- hCG 114.0 IU/ml 1.36
NT 1.50 mm 0.82
NB Mevcut
Risk Degerlendirmesi (dogumda)
Risk Sınır deger
Down Sendromu 1:808 1:250
Sadece Yas 1:383
Trisomi 18/13 1:17400 1:101
saol canım dr.ada ulaşamıyorum meraktan çatlayacam yaIkisinde de sorun yok kızlar anladığım kadarıyla
Günaydın kizlarr
Bu haftalarda bel ağrısı ve hafif karin ağrılari normaldi dimi
Yok yok endişe etme kendi sonuclarima da baktim.yas riski biraz düşük benimkine göre kac yasindasin.ama oda normal sınırları içinde. zaten o cok önemli degil.digerleride gayet güzelsaol canım dr.ada ulaşamıyorum meraktan çatlayacam ya
Sağol canimm bugün birden bel ağrısı başladı da hafiften.Canım doktor normal demişti bu aylarda sırt ağrısı bel ağrısı normalmiş.
Hayırlı olsun canımgünaydın
ben bugün bebeğimi gördüm çok şükür rabbime 7 cm olmuş batan popoya birde erkeğe benziyor dedi sağlıklıymış çok şükür çok mutlu oldum eşim videoya çekti artık bakar bakar dururum videoda bende gördüm sanki pipiyi ama emin değiliz tabi hayırlı sağlıklı olsun önemli değil cinsiyeti 8 yıllık hasretim yavrum sana
sağol canım hep güzel haberler sonrası bebeklerimize vakti zamanında sağlıkla hayırla kavuşalım inşallahHayırlı olsun canım
neler yasamis sin öyle.okurken gözlerim doldu.Allah iyi insanlarla karşılaştırsin.zaten hemşirelere gicigim vat iyice sinir oldum.canım moralini bozmak istemiyorum ama söylemeden de geçemiyeceğim öncelikle hayırlı olsun kuzuyu sağlıcakla doğur atmma velakin ankara tıp diyince 8 yıllık yaralarım depreşiyor...kontrollerde başta her şey 10 numara idi taki doğuma kadar... doğum haftası beni hastaneye aldılar bende ne sancı var ne suyum geldi drlar 40. haftan diye tutturdu drlara anlatıyorum hocam ben adet göreceğim hafta evlendim, evlendiğim hafta da gebe kalmışım ama en son adetimi 1 ay önce gördüm yani daha en az 1 ayım var diyorum ikna edemedim. eşime de gücüm yetmiyor dr ne dediyse onu yapak die tutturdu neyse bana verdiler hormonları doğum başlasın die doğumhaneye aldılar. su kesemi hoca patlattı başladım doğum gerçekleşsin ama içeriye ne eşimi ne kv yi kimseyi almıyorlar birde biri girdi bir firça bir azar ...herşey güllük gülüstanlık iken bir anda kabus oldu hemşireler desen ayrı bela, hastabakıcılar desen girip çıkıp yatağını düzelt lan ben sancıdan geberiyorum karı tutmuş yatağını düzelt! sancıdan tuvalete gideceğim kimse yardım etmiyor wc odanın karşısında oraya kadar kendim gittim geldim... bir lavman yapmadılar zırt bırt wc ye gidiyorum iki gün 3 dk arayla sunni sancı verdiler dr gelip azarlıyor kıpıdama diye... velhasılı 2 günün sonunda rahim açıldı doğum gerçekleşti ama köpek dr doğurtamayacak korkusuyla sandalyenin üstüne çktı karnıma bir bastırdı ahhh dememle yatağa yapışmam bir oldu bebeğim doğdu ama sırt kasım yırtıldı ve 4 yıl ağrılar içinde kıvrandım ilk ay bebeğimi emzirmek için doğrulamadım çevremde kim varsa yardım ediyordu öyle doğruluyordum.ayrıca resmen kasapların mezbahası var ya aynen öyle bir doğumhaneleri var buzzz gibi ve yer resmen kara betondu yerde leğen duvar yarı sıvalı boyalı hayatım boyunca nutamayacağım ..bebeğimi üşütmüşler doğumdan sonra bize geldiğinde zaten 2 kg dı küveze almadılar ve bu hatalarını tam 8 yıldır çekiyorum kızım sık sık akciğer hastalığı geçiriyor ... diyeceğim hoca iyi olsa hastane personeli hastane personeli iyisi rast gelse fiziki şartları... iyi diyebileceğim hiç bir şeyi yok ...keşke hacettepeye başvursaydın ...zekai tahirin hemşiresi personeli de iyidir bak ...benim hocaların adı emre ve tuncay hocaydı ama bir yabancı bayan hoca geldi sonradan çok iyi davrandı adı rona idi galiba...ne diyim Allah yardımcın olsun herşeyden önce
saol canım 35 yaşındayım ben dr.uma ulaştım şimdi iyi dedi sonuç 16. haftada 4lü test yapıcaz dediYok yok endişe etme kendi sonuclarima da baktim.yas riski biraz düşük benimkine göre kac yasindasin.ama oda normal sınırları içinde. zaten o cok önemli degil.digerleride gayet güzel
Sağol canimm bugün birden bel ağrısı başladı da hafiften.
Ben arttiriyor diye biliyorumKayganlastirici enfeksiyon riskini arttırır mi ki bilemedim.
Aa ayse berra da guzelmis seceneklere ekleyelim☺benim de 3 tane kizim olsa sesim cikmaz hepsi kiz olabilir ama evde 3 erkek dusunemiyrm.1 tane abim var babamla surekli munakasa halinde.ayni evde 1 den fazla erkek sorun yaratiyor sanki ama her seyin hayirlisi herseyden onceBende ayse isminin onune berra ismini cok yakistiriyorum. Ayse berra.
İsmiyle buyusun insallah yavrucaklar.
Benimde bir kizim var doktor buna da yuzde 90 kiz dedi. Soylediklerimiz olsun olsun demeye basladi. Sanki cok kotu biseymis gibi bizi teselli ediyolar:))
Ben her duamda esimde ayni sekilde hayirli olani ver deriz bizim hakkimizda hayirli olan boyleymis. Hem ben cok mutluyum iki kiz annesi olmak cok sansli bir durum:) ileriki donemlerde is yukum de hafifleyecek:)
Ucuncuyu ben zaten kiz da olsa erkekte olsa istiyorum. Ama biraz daha ileri zamanda dusunuyorum nasip olursa. onun bunun demesiyle dunyaya cocuk getirecek degiliz ucuncuyu yaparsinmis ne kadar basit bir cumle.
Burcunu merak ettim, cevremdeki klasik ikizler erkeği özelliklerini gördüm sanki ya da...Yarım kalmış mesajım...Bizim hayvan çiftliğimiz var işi bu yani...İstanbuldayız ama iki uç bölgede olunca eşim her akşam evde olamıyor. Biz bu duruma alıştık sorun yok ama eve her geldiğinde mutlaka bir şeye takıyor. Yemeği beğenmiyor, tatlı yokmu diyor..İzlediğim diziyi eleştiriyor. Bebeğe ne isim koysak diyorum heh başladı gene diyor...Yani hep bi memnuniyetsizlik var. Gece boyunca kustum kötüydüm..Sabah kalkmış kahvaltı yokmu diyor?? Ama hazırlamış olsaydım da ben yemiycem midem iyi değil diyor...Diyordaa diyorrr yani.... Ama gün geliyor eve gidiyorum sofrayı hazırlamış beni pamuklara sarıyor..Yani bir günü bir günü tutmuyor. Aynı olaya her gün farklı ..Yoruldum anlayacağın.
Ayşe Begüm de güzel bence.Aa ayse berra da guzelmis seceneklere ekleyelim☺benim de 3 tane kizim olsa sesim cikmaz hepsi kiz olabilir ama evde 3 erkek dusunemiyrm.1 tane abim var babamla surekli munakasa halinde.ayni evde 1 den fazla erkek sorun yaratiyor sanki ama her seyin hayirlisi herseyden once
Canimm gozunuz aydingünaydın
ben bugün bebeğimi gördüm çok şükür rabbime 7 cm olmuş batan popoya birde erkeğe benziyor dedi sağlıklıymış çok şükür çok mutlu oldum eşim videoya çekti artık bakar bakar dururum videoda bende gördüm sanki pipiyi ama emin değiliz tabi hayırlı sağlıklı olsun önemli değil cinsiyeti 8 yıllık hasretim yavrum sana
Burcunu merak ettim, cevremdeki klasik ikizler erkeği özelliklerini gördüm sanki ya da...
canım o sırt ağrısı dün bende de oldu kv yazlığına gittik yattığımız yatak biraz sertti ondan ağrıdığını biliyorum ama yinede inanılmaz korktum uykum kaçtı zamanında burda düşük yapan arkadaşlardan baya etkilendik sanırım.korkmamak lazım şu hamileliğimizi doya doya yaşamamız lazım tekmelerini hissetsekte bi ohhh çeksek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?