2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
MErhaba annişler biz dün dr.muza gittik 2 kili testi yaptırmak için kanımızı verdik 1 hafta sonra sonuçları alabilimişiz ...
doktoruma bir kaç şeyler sordum ve cevaplarını aldım sizde merak edenler varsa paylaşmak istedim...
denize girebilirmiyim dedim tabiki ama sürekli kuru kalman gerekiyor bikinini değiştirmelisin dedi...
güneş kremi önerdi her gün sürmen gerekir dedi gebelik güneş lekelenmesi olabilirmiş bende dermotolaji onaylı yüz ve vucud kremi aldım ismini hatırlamıyorum ama bir ara yazarım.
akıntılarım çok dedim normal dedi
rahimde bazen ağrı normal dedi rahim büyüyor ve kan oraya daha çok ponpalanıyor damarlar genişliyor dedi.
balıktan tiksindim yiyemiyorum dedim ceviz badem ıspanak ve semiz otu yiyorsan onlardan alınması gereken omegayı alıyorsun şimdilik balık takviyesi yapmamıza gerek yok dedi...
kasık ağrısı normal dedi
çatlak kremi göbek için dedim çok ürün var birisini tavsiye edemem bütçene göre bak dedi... Eczaneye sordum bir krem 90tl ile 200 tl arası kremler var dedi almadım çok pahalı geldi bende cansın bebe yağı önerdi eczacı onu aldım.
Kan şekerimi parmaktan alıyordum korkulacak bir şey yok dedi şimdilik ama gine ölçmeye devam et dedi...
folik asit hapımı artık kes dedi salık ocağının verdiği bir hap vardı decavit diye onu içebilirsin dedi.
tehlikesi olmayan gebeliklerde ( yani ben bu kişilerdenim) oturup kalkmak temizlik yapmak yüzmek yürümek hiç bir engel değildir dedi... hepinizi öptüm sağlıklı güzel gebişler...

Gayet iyi , sorun yok :)

Bulantıları olan arkadaşlardan özür dileyerek,benim gibi meyve yemeyi abartanlar var mı bilmiyorum yeşilelma portakal ile başlayıp erik, çilek, kirazın dibine vurdum, tatlıdan bundan dolayı mı tiksindim bilmiyorum ama buna rağmen 15.haftamda hala uyuşuk ve tembelim, bütün gün yatabilirim, eve çeki düzen vermem lazım, hala yürüyüşlere başlayamadım

Be

İnşallah bir an önce güzel haberler alırsın test sonucu ile ilgili. Bu hafta kontrolüm var umarım bana da denize girme konusunda izin çıkar. Artık yazlığa gitmek istiyorum:)

Bir konuda uyarmak istedim seni. Bebe yağı aldığını yazmışsın. Hangi marka aldın bilmiyorum içeriğine bakmak lazım ama bana doktorum kesinlikle önermedi. Bebe yağının bilinen zararları var. Şu linkte detaylı bulabilirsin.

http://klasikyoga.com/bebek-yaginin-zararlari/

Riske girmeye gerek yok o yüzden bence ne bebeğine ne de kendine kullanma.

Meyva yerken özellikle az alıyorum eve..Yoksa bir oturuşta dibini buluyorum. Kiraz, erik, kayısı, çilek, karpuz...yani karnım şişiyor ama halen gözüm tabakta kalıyor. Meyvada zararlı şeker sonuçta.Ama diğer tatlı çeşitlerini hiç yemiyorum.Tek yediğim tatlı şey meyva.

Kızlar lierac 200ml büyük boy çatlak kremini 155tl ye aldım. Küçüğü 85liraydı. Bana uygun geldi mecbur aldım artık. Kaşınıyorum yavaştan çatlama sinyali bunlar hep internette daha uygunu bulamadım

Bu Cok faydalı bir bilgi.Canim Cok teşekkür ederim bizimle paylaştığın icin.Ben lierac almıştım ama pahalı diye ben de alternatif düşünüyordum.Bebe yağını da Cok duyuyordum.Sagol arkadasım

Ben de küçüğünü almıştım Cok pahalı ama yaa

eee ben dalinin bebe yağını kullanıyorum kullanmiyimmi şimdi

Canım teşekkür ederiz bizide bilgilendirdiğin için.bende geçen muayenede kendi doktoruma güneş kremini kullanabilirmiyim diye soracaktım ama unuttum heyecandandoktor bi tanıdığım var ona sordum o kullanma dedi.sen güneş kreminin adını yazabilirmisin.kendi doktoruma 10 gün sonra gidicem gösterip sorayım

Aynen canım ya hayatımda yemediğim kadar meyve yiyorum yazmamda sakınca yoktur heralde çünkü ucuzladı ve heryerde var.yeşil eriği tuza batırıp batırıp yiyorum.diğerlerinide baya bi yiyorum ama akşam karnım o kadar şişoyoki ve sertleşiyo.sabaha bakıyorum okadar değil.meyvelerdenmi şişiyoruz acaba

Canım krem evde ismine bakar yazarım sana...

Bende senin gibiyim o kadar meyve yiyorum ki yemek saatinde bile meyve yemek istiyorum.tatlı ile aram başladığımizdan beri olmadı

Canim ben dermotolog'a gittim hamile oldugumu ve leke sorunum olduğunu söyledim bana Solante pregna diye bir krem verdi,yüzüme onu kullanıyorum

canım bu ürünü kullanıyorum ama şimdi senin yazınla karşılaştırdım aklım karıştı sence kulanmıyayımmı eczacı önerdi ya bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…