2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Yurtdışında yaşayan arkadaşlar bulamiyorlar her meyveden. O yüzden isim yazmasak iyi olur aslında.

canım bu ürünü kullanıyorum ama şimdi senin yazınla karşılaştırdım aklım karıştı sence kulanmıyayımmı eczacı önerdi ya bunu...

Galiba urunun resmini ekledin canim ama gorunmuyor. Icerigini bir internetten kontrol et istersen tamamen bitkisel bir seyse ornegin Burts Bees'in bebe yagi gibi %100 dogalsa zararli degil. Ama catlaklari onlemede ne kadar yararli olur onu bilemiyorum.

[QUOTEbulantilarimpost: 41086047, member: 252888"]Bulantıları olan arkadaşlardan özür dileyerek,benim gibi meyve yemeyi abartanlar var mı bilmiyorum yeşilelma portakal ile başlayıp erik, çilek, kirazın dibine vurdum, tatlıdan bundan dolayı mı tiksindim bilmiyorum ama buna rağmen 15.haftamda hala uyuşuk ve tembelim, bütün gün yatabilirim, eve çeki düzen vermem lazım, hala yürüyüşlere başlayamadım[/QUOTE]
Benim bulantilarim devam ediyor ama meyve yemeye calisiyorum yine de.ama meyvelerin tadi yok daha zamani gelmedigin den.hormonlu diye cok yememeye calisiyorum ama yaz gelsin hepsinin tadina bakmak istiyrm ☺

Ben solante pregna kullaniyorum.kivami yogun ama

Merhaba canım bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum bizimde ense kalinligi 4.4 mm çıktı ben Prof gidiyorum direk cvs yaptı. Sonuç bekliyorum on sonuç salı günü belli olacak inşallah benimde temiz çıkar . Hayirlisi demekten ve dua etmekten başka şansım yok. Bide bişey sorulan cvs yapıldıktan sonra karnin kaç gün ağrıdı benim arada sancı gibi bişeyler giriyor bide igne nin yeri ağrıyor

İnşallah temiz çıkar sonuçlar. Allah yardımcınız olsun.

Kızlar netten tahlil sonucuma baktım bir yorumlarmısınız bazılarında yaş riski, down riski falan ayrıntılı yazıyor ama benimki öyle değil.Bu mu yani iki tane şeye mi bakılıyor

Allah yardimciniz olsun inşallah hicbir şey çıkmayacak.

Canim bundan bişey anlamazsin. Netten bakinca sadece bu degerler çıkıyor ama bunun istatistik belirten birde tablosu oluyor onu kagit halinde veriyorlar.doktorunu ara sor bence.hayirli sonuç alman dileğiyle

Bende yuzumde ki lekeler icin solente pigmenta kullaniyorum aklinizda olsun hamilelikte yuzumuzde lekeler olusacak sonucta ki insallah olmaz...
Ben onu hamilelikten once kullaniyordum.sana kullanmamani oneririm hamilelikte leke tedavisi degil yeni leke olusumunu onlemek asil olan.leke kremleri zararli.pregna hamilelere ozel uretilmis bir krem

İnsallah bebegin saglikli cikar.benimde bir arkadasimin bebeginin ense kalinligi sizinki gibi vikti ama amniyosentez yaptirmadi.ayrintili ultrasonda bebek saglikli cikmis

Bende yuzumde ki lekeler icin solente pigmenta kullaniyorum aklinizda olsun hamilelikte yuzumuzde lekeler olusacak sonucta ki insallah olmaz...
Ben onu hamilelikten once kullaniyordum.sana kullanmamani oneririm hamilelikte leke tedavisi degil yeni leke olusumunu onlemek asil olan.leke kremleri zararli.pregna hamilelere ozel uretilmis bir krem
ferrace ,sana dr'un bu kremi hamileyken kullanabileceğini soyledi mi? Ben de gunes kremi olarak solenta pregna kullanıyorum,leke kremi kullanıp kullanamayacagimi sordum.Hamileyken kullanmayacaksın dedi.Gec kalmadan bırak ya da Dr'a bir sor istersen tatlim.

Merhaba kızlar. Allahın izniyle %90 ihtimalle bi kızımız olacak. :)
Doktorum bugün kemiklerine baktı. Herşey normal şükür. Beslenmeye artık dikkat edicez dedi. Şeker patates un yok. Haftada 2 gün kırmızı 2 gün beyaz et. Her gün bir bardak süt. Ben previt vitamin kullanıyordum birde demire başladık şimdi. Rahim ağzı uzunlığumu ölçtü 51 mm. Dedi. 30 mm den az olmamalıymış. Ayrıca afp testi istedi. Bu test normalde 3 lü testin içinde yapılıyormuş ama biz 3 lüyü değil sadece bunu yapıcaz. Zorunlu bir testmiş. Omurgada bir açıklık olup olmadığına filan bakılıyormuş. Yine doğumsal anomali için yapılıyor yani.

Kalbim duracak gibiydi bugün. Benim küçük sevgilim yine aklımı başımdan aldı.

Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Gözün aydin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…