- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.361
Aynen canım ya hayatımda yemediğim kadar meyve yiyorum yazmamda sakınca yoktur heralde çünkü ucuzladı ve heryerde var.yeşil eriği tuza batırıp batırıp yiyorum.diğerlerinide baya bi yiyorum ama akşam karnım o kadar şişoyoki ve sertleşiyo.sabaha bakıyorum okadar değil.meyvelerdenmi şişiyoruz acaba
canım bu ürünü kullanıyorum ama şimdi senin yazınla karşılaştırdım aklım karıştı sence kulanmıyayımmı eczacı önerdi ya bunu...
Ben solante pregna kullaniyorum.kivami yogun amaCanım teşekkür ederiz bizide bilgilendirdiğin için.bende geçen muayenede kendi doktoruma güneş kremini kullanabilirmiyim diye soracaktım ama unuttum heyecandandoktor bi tanıdığım var ona sordum o kullanma dedi.sen güneş kreminin adını yazabilirmisin.kendi doktoruma 10 gün sonra gidicem gösterip sorayım
Aynen canim cok cekti bi meyveden isim vermiym ama burda yok:-( bende kim turkiye giderse ondan getirmesini istiyorum...Yurtdışında yaşayan arkadaşlar bulamiyorlar her meyveden. O yüzden isim yazmasak iyi olur aslında.
Merhaba canım bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum bizimde ense kalinligi 4.4 mm çıktı ben Prof gidiyorum direk cvs yaptı. Sonuç bekliyorum on sonuç salı günü belli olacak inşallah benimde temiz çıkar . Hayirlisi demekten ve dua etmekten başka şansım yok. Bide bişey sorulan cvs yapıldıktan sonra karnin kaç gün ağrıdı benim arada sancı gibi bişeyler giriyor bide igne nin yeri ağrıyormerhaba kızlar.. uzun zamandır giremiyordum.. bizim ikili testimiz yapılmadı, yapılamadı.. çünkü bebeğin ense kalınlığı çok fazla çıktı yani öyle fazla ki 4 buçuk çıktı.. bambaşka şeyler duymayı hayal ederek gittiğimiz o günkü randevudan gözyaşları içerisinde ayrıldım.. ertesi gün sabah cvs denen işlem yapıldı, yani karından iğneyle girilip plasentadan parça alınması.. o an bile ağlıyordum, fiziksel acıdan değil ama.. kelimelerle anlatması mümkün olmayan çok zor günler geçirdim, sadece duayla ayakta durabildim.. Allah'ın izniyle ön sonuç temiz çıktı, geri kalanlar da henüz çıkmadı inşallah o da temiz çıkar.. velhasıl diyeceğim o ki; hiçbir şey sizin ve bebeğinizin sağlığından önemli değil, bebeğiniz ve gebeliğinizle ilgili bir problem yaşamadıysanız lütfen bunun kıymetini bilin ve şükredin, farkında olun.. hiçbir şey için can sıkmaya değmez yani, en önemli şey sağlıkmış; gerisi boşmuş...
Aynen canim cok cekti bi meyveden isim vermiym ama burda yok:-( bende kim turkiye giderse ondan getirmesini istiyorum...
Merhaba canım bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum bizimde ense kalinligi 4.4 mm çıktı ben Prof gidiyorum direk cvs yaptı. Sonuç bekliyorum on sonuç salı günü belli olacak inşallah benimde temiz çıkar . Hayirlisi demekten ve dua etmekten başka şansım yok. Bide bişey sorulan cvs yapıldıktan sonra karnin kaç gün ağrıdı benim arada sancı gibi bişeyler giriyor bide igne nin yeri ağrıyor
İnşallah temiz çıkar sonuçlar. Allah yardımcınız olsun.[/QUO Saol canım inşallah temiz çıkar
Bende yuzumde ki lekeler icin solente pigmenta kullaniyorum aklinizda olsun hamilelikte yuzumuzde lekeler olusacak sonucta ki insallah olmaz...Ben solante pregna kullaniyorum.kivami yogun ama
Merhaba canım bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum bizimde ense kalinligi 4.4 mm çıktı ben Prof gidiyorum direk cvs yaptı. Sonuç bekliyorum on sonuç salı günü belli olacak inşallah benimde temiz çıkar . Hayirlisi demekten ve dua etmekten başka şansım yok. Bide bişey sorulan cvs yapıldıktan sonra karnin kaç gün ağrıdı benim arada sancı gibi bişeyler giriyor bide igne nin yeri ağrıyor
Kızlar netten tahlil sonucuma baktım bir yorumlarmısınız bazılarında yaş riski, down riski falan ayrıntılı yazıyor ama benimki öyle değil.Bu mu yani iki tane şeye mi bakılıyor
Eki Görüntüle 1537101
Ben onu hamilelikten once kullaniyordum.sana kullanmamani oneririm hamilelikte leke tedavisi degil yeni leke olusumunu onlemek asil olan.leke kremleri zararli.pregna hamilelere ozel uretilmis bir kremBende yuzumde ki lekeler icin solente pigmenta kullaniyorum aklinizda olsun hamilelikte yuzumuzde lekeler olusacak sonucta ki insallah olmaz...
İnsallah bebegin saglikli cikar.benimde bir arkadasimin bebeginin ense kalinligi sizinki gibi vikti ama amniyosentez yaptirmadi.ayrintili ultrasonda bebek saglikli cikmisMerhaba canım bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum bizimde ense kalinligi 4.4 mm çıktı ben Prof gidiyorum direk cvs yaptı. Sonuç bekliyorum on sonuç salı günü belli olacak inşallah benimde temiz çıkar . Hayirlisi demekten ve dua etmekten başka şansım yok. Bide bişey sorulan cvs yapıldıktan sonra karnin kaç gün ağrıdı benim arada sancı gibi bişeyler giriyor bide igne nin yeri ağrıyor
aynen canim erik ve cagla badem yiyemedimmmmmYurtdışında yaşayan arkadaşlar bulamiyorlar her meyveden. O yüzden isim yazmasak iyi olur aslında.
Bende yuzumde ki lekeler icin solente pigmenta kullaniyorum aklinizda olsun hamilelikte yuzumuzde lekeler olusacak sonucta ki insallah olmaz...
Ben onu hamilelikten once kullaniyordum.sana kullanmamani oneririm hamilelikte leke tedavisi degil yeni leke olusumunu onlemek asil olan.leke kremleri zararli.pregna hamilelere ozel uretilmis bir krem
İnşallah canım sağlıcakla kucağıma alırımİnsallah bebegin saglikli cikar.benimde bir arkadasimin bebeginin ense kalinligi sizinki gibi vikti ama amniyosentez yaptirmadi.ayrintili ultrasonda bebek saglikli cikmis
Eşim gidecek yakinda bana doktor istirahat verdi cocuk asagidaymis her ihtimale karsi yat dedi gidemiyorum:-( esim getirir artkKiyamam ya. Türkiyeye gelme gibi bir planin varsa akrabalarina söyle dolaba atsınlar geldiğinde yersin.
Gözün aydin tatlimMerhaba kızlar. Allahın izniyle %90 ihtimalle bi kızımız olacak. :)
Doktorum bugün kemiklerine baktı. Herşey normal şükür. Beslenmeye artık dikkat edicez dedi. Şeker patates un yok. Haftada 2 gün kırmızı 2 gün beyaz et. Her gün bir bardak süt. Ben previt vitamin kullanıyordum birde demire başladık şimdi. Rahim ağzı uzunlığumu ölçtü 51 mm. Dedi. 30 mm den az olmamalıymış. Ayrıca afp testi istedi. Bu test normalde 3 lü testin içinde yapılıyormuş ama biz 3 lüyü değil sadece bunu yapıcaz. Zorunlu bir testmiş. Omurgada bir açıklık olup olmadığına filan bakılıyormuş. Yine doğumsal anomali için yapılıyor yani.
Kalbim duracak gibiydi bugün. Benim küçük sevgilim yine aklımı başımdan aldı.
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?