- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.381
`amin canim gozun aydinMerhaba kızlar. Allahın izniyle %90 ihtimalle bi kızımız olacak. :)
Doktorum bugün kemiklerine baktı. Herşey normal şükür. Beslenmeye artık dikkat edicez dedi. Şeker patates un yok. Haftada 2 gün kırmızı 2 gün beyaz et. Her gün bir bardak süt. Ben previt vitamin kullanıyordum birde demire başladık şimdi. Rahim ağzı uzunlığumu ölçtü 51 mm. Dedi. 30 mm den az olmamalıymış. Ayrıca afp testi istedi. Bu test normalde 3 lü testin içinde yapılıyormuş ama biz 3 lüyü değil sadece bunu yapıcaz. Zorunlu bir testmiş. Omurgada bir açıklık olup olmadığına filan bakılıyormuş. Yine doğumsal anomali için yapılıyor yani.
Kalbim duracak gibiydi bugün. Benim küçük sevgilim yine aklımı başımdan aldı.
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Gozunuz aydin☺rahim agzi uzunlugunu alttan uktrasonla mi olcuyor.Merhaba kızlar. Allahın izniyle %90 ihtimalle bi kızımız olacak. :)
Doktorum bugün kemiklerine baktı. Herşey normal şükür. Beslenmeye artık dikkat edicez dedi. Şeker patates un yok. Haftada 2 gün kırmızı 2 gün beyaz et. Her gün bir bardak süt. Ben previt vitamin kullanıyordum birde demire başladık şimdi. Rahim ağzı uzunlığumu ölçtü 51 mm. Dedi. 30 mm den az olmamalıymış. Ayrıca afp testi istedi. Bu test normalde 3 lü testin içinde yapılıyormuş ama biz 3 lüyü değil sadece bunu yapıcaz. Zorunlu bir testmiş. Omurgada bir açıklık olup olmadığına filan bakılıyormuş. Yine doğumsal anomali için yapılıyor yani.
Canim bebek daha minicik cok yer degistirir.6.Yada 7.ayda bunu soylemis oksa tamam artik cok yer degistirmiyor ama simdi telaslanmak icin erken bence Sen icini ferah tutKızlar merhaba ben pazartesi doktora gitmiştim oğlum baya hareketliydi ama doktor plasenta da cok yer OLMASINA ramen Bebeğin sıkışık olan yerde duruyor dedi karnına hic darbe almaman lazım dedi tam yemek Yediği kesenin Altın'da duruyormuş bu yüzden de hareketlerini daha geç hissedersin dedi şimdi ise Kafayı taktım bir tanıdığım da bugun komşusunun bebeğinin doğumda bacakları yamuk çıkmış bebek içerde sıkışık kalmış hareketsiz kalmış şimdi gelde Düşünme hafta sonu oldıgu ıcın doktoru da aramadım Aklım takıldı
Doktora soyledim paraben yoksa icinde sorun yok kullan dedi ama tekrar sorucamferrace ,sana dr'un bu kremi hamileyken kullanabileceğini soyledi mi? Ben de gunes kremi olarak solenta pregna kullanıyorum,leke kremi kullanıp kullanamayacagimi sordum.Hamileyken kullanmayacaksın dedi.Gec kalmadan bırak ya da Dr'a bir sor istersen tatlim.
Canim doktorlar alanin da uzman kisiler kadar bilmez.ben bu konuda uzman birine sordumDoktora soyledim paraben yoksa icinde sorun yok kullan dedi ama tekrar sorucam
al bendende okadar hep ve ayni sey bu haftadan sonra duzelirr bence sadece umut boyle gitcez tam gazYaw bu nasil is acsam kotuyum toksam yine kotuyum nezaman duzelicem ben beeee
Benim bebe gibi seninkide. 2.5 hafta yüzükoyun yattı. Şimdi ne alemde bilmiyorum. Babası kilikli2 hafta önce bıraktığım yerde bıraktığım pozisyonda duruyordu bana çekmiş totosu ağırcinsiyeti göremedik maalesef kığırdattığı tek şey elleriydi ^_^
Gözün aydın canım benim.Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.kaç haftalıktı bebişin?Merhaba kızlar. Allahın izniyle %90 ihtimalle bi kızımız olacak. :)
gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah bebişler:) bir şey soracam ben bu rahim ağzı nasıl ölçülüyor herhangi bir aletle mi karından ultasonlamı yoksa vajinal ulatrason mu ?Merhaba kızlar. Allahın izniyle %90 ihtimalle bi kızımız olacak. :)
Canim bende aktara sorarak aldim.bana badem yağı, kakao yağı, kayısı yağı ve zeytin yağı karışımı verdi.2 haftadır sürüyorum karnımaCanim zeytinyağı suren de duydum.Badem ve kakao yağı.Aktarlardan bakacağım ben de
Aynı durumdayımm ve şuan midem çok kötü başımda dönüyor inanilmaz halsizimmmm..Yaw bu nasil is acsam kotuyum toksam yine kotuyum nezaman duzelicem ben beeee
al bendende okadar hep ve ayni sey bu haftadan sonra duzelirr bence sadece umut boyle
Cok bunaldim midem hep kotu acken bulanio tokken sisio yine cikarmak istiyorumkime desem olacak okadar anne olacaksin anne olmak kolaymi saniosun bid bid bid konusuolarda kimse elini sirtima koyup merak etme gecicek diye teselli etmio iyice bunalima girdim aglaya aglaya icim cikti...
Bu halsizligin ustune esler ilgi bekler is bekler dirdir eder cok canim sikilio arkadasim bildigin gibi degilAynı durumdayımm ve şuan midem çok kötü başımda dönüyor inanilmaz halsizimmmm..
Bilmezmiyim aynen erkekler hiç anlayisli olmuyorlarBu halsizligin ustune esler ilgi bekler is bekler dirdir eder cok canim sikilio arkadasim bildigin gibi degil
Ahh ahh bendeIyi aksamlar gebedaşlarım
Ben artık tekme yemek istiyorum yaa
Benim bebe gibi seninkide. 2.5 hafta yüzükoyun yattı. Şimdi ne alemde bilmiyorum. Babası kilikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?