2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar merhaba ben pazartesi doktora gitmiştim oğlum baya hareketliydi ama doktor plasenta da cok yer OLMASINA ramen Bebeğin sıkışık olan yerde duruyor dedi karnına hic darbe almaman lazım dedi tam yemek Yediği kesenin Altın'da duruyormuş bu yüzden de hareketlerini daha geç hissedersin dedi şimdi ise Kafayı taktım bir tanıdığım da bugun komşusunun bebeğinin doğumda bacakları yamuk çıkmış bebek içerde sıkışık kalmış hareketsiz kalmış şimdi gelde Düşünme hafta sonu oldıgu ıcın doktoru da aramadım Aklım takıldı

`amin canim gozun aydin

Gozunuz aydin☺rahim agzi uzunlugunu alttan uktrasonla mi olcuyor.

Canim bebek daha minicik cok yer degistirir.6.Yada 7.ayda bunu soylemis oksa tamam artik cok yer degistirmiyor ama simdi telaslanmak icin erken bence Sen icini ferah tut

Doktora soyledim paraben yoksa icinde sorun yok kullan dedi ama tekrar sorucam

Gözün aydın canım benim.Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.kaç haftalıktı bebişin?

gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah bebişler:) bir şey soracam ben bu rahim ağzı nasıl ölçülüyor herhangi bir aletle mi karından ultasonlamı yoksa vajinal ulatrason mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…