- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.401
Bana 13+5 te devlet Dr kız dedi. Yüzükoyun du yine ama gördü demek ki. Yani ihtimal var falan demedi direkt kız dedi. Görmese emin konusmazdi herhaldesizdede baba mı ağır kanlı:) bizde ben rahatım biraz :) cinsiyetini sende goremedin o zaman öyle mi
Canım ya herkesin dediklerine bakma.doktorun seni uyarmış darbe alma diye.dikkat edersin.kafaya takma.Kızlar merhaba ben pazartesi doktora gitmiştim oğlum baya hareketliydi ama doktor plasenta da cok yer OLMASINA ramen Bebeğin sıkışık olan yerde duruyor dedi karnına hic darbe almaman lazım dedi tam yemek Yediği kesenin Altın'da duruyormuş bu yüzden de hareketlerini daha geç hissedersin dedi şimdi ise Kafayı taktım bir tanıdığım da bugun komşusunun bebeğinin doğumda bacakları yamuk çıkmış bebek içerde sıkışık kalmış hareketsiz kalmış şimdi gelde Düşünme hafta sonu oldıgu ıcın doktoru da aramadım Aklım takıldı
Benim de dün böyle ağrıdı ama soğuk almışım. Ayaklarını, belini sıcak tut.Kizlar yaa bugun sabahtan beri rahmim mi desem yumurtaliklarim mi desem karnimin alt tarafi cok agriyo sık araliklarla batma oluyo sürekli rahim mi büyüyo acaba var mi sizlerden böyle ağrı hisseden
Yok cnm ya soğuk almadim kesinlikle cok farkli bir ağrı bu ara ara giren adet sancisi gibi..nneyse inşallah yoktur bir problemBenim de dün böyle ağrıdı ama soğuk almışım. Ayaklarını, belini sıcak tut.
Canım eğer adet dönemindeysen de öyle ağrılar hissedebilirsiniz. Ben iki aydır ad et dönemimde öyle ağrılar demiyorum. Yada rahim genislemesindendirYok cnm ya soğuk almadim kesinlikle cok farkli bir ağrı bu ara ara giren adet sancisi gibi..nneyse inşallah yoktur bir problem
Ayy sorma bende de ayni durum var. Sinir basiyo ama herseyin hayirlisi cinsiyet onemli degil diyince susuyorlar cok sukur.cinsiyet konusunda herkes mi aynı şeyi yaşıyor yaaa.. benimde öyleee özellikleeşimin tarafı herkesin ilk cümlesi senin oğlun olacak. kimisi karnım cıkmadan karnımı sever canım oğlum güzel oğlum diye , kimisi rüyamda gördüm senin oğlun olacakk. bence senin erkek. yaa arkadaş sorduk mu . neye göre bu yorumları yapıyorsunuzzz . insan siinir oluyorrr
Adet döneminde degilim tam ortadayim bi de benim su seklinde akintim oluyo ay doğuruyo muyum yoksa yaa:))) tobe allahim gülüyorum bi de sinirlerim bozuldu agridanCanım eğer adet dönemindeysen de öyle ağrılar hissedebilirsiniz. Ben iki aydır ad et dönemimde öyle ağrılar demiyorum. Yada rahim genislemesindendir
Hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşMerhaba kızlar. Allahın izniyle %90 ihtimalle bi kızımız olacak. :)
Doktorum bugün kemiklerine baktı. Herşey normal şükür. Beslenmeye artık dikkat edicez dedi. Şeker patates un yok. Haftada 2 gün kırmızı 2 gün beyaz et. Her gün bir bardak süt. Ben previt vitamin kullanıyordum birde demire başladık şimdi. Rahim ağzı uzunlığumu ölçtü 51 mm. Dedi. 30 mm den az olmamalıymış. Ayrıca afp testi istedi. Bu test normalde 3 lü testin içinde yapılıyormuş ama biz 3 lüyü değil sadece bunu yapıcaz. Zorunlu bir testmiş. Omurgada bir açıklık olup olmadığına filan bakılıyormuş. Yine doğumsal anomali için yapılıyor yani.
Kalbim duracak gibiydi bugün. Benim küçük sevgilim yine aklımı başımdan aldı.
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Tövbe tövbeAdet döneminde degilim tam ortadayim bi de benim su seklinde akintim oluyo ay doğuruyo muyum yoksa yaa:))) tobe allahim gülüyorum bi de sinirlerim bozuldu agridan
Şimdi onu araştırıyordum da eger cok fazla ve sık oluyosa sulu akinti amniyon sivisi olabilirmis allah korusun öyle bi şüphe varsa hemen dra başvurmak lazimmis ama bizimki normal sanırım benim avuç ici kadar bir islaklik oldu bugun 2 ya da 3 defaTövbe tövbebenide güldürdün. Ya bugün o akıntı bende de oldu boyle baya bi su gibiydi. Noluyoki acaba?
Benim sabah oldu 1 kez. Onu bende okumustum ama yine dikkat edelim bakalım. Allah korusun bebislerimiziŞimdi onu araştırıyordum da eger cok fazla ve sık oluyosa sulu akinti amniyon sivisi olabilirmis allah korusun öyle bi şüphe varsa hemen dra başvurmak lazimmis ama bizimki normal sanırım benim avuç ici kadar bir islaklik oldu bugun 2 ya da 3 defa
evet davul gibi oluyorum geceleri, hamilelikte fazla bulantım olmadı ama bu aralar tabak tabak meyve yemekten dahi midem bulanıyor :)Aynen canım ya hayatımda yemediğim kadar meyve yiyorum yazmamda sakınca yoktur heralde çünkü ucuzladı ve heryerde var.yeşil eriği tuza batırıp batırıp yiyorum.diğerlerinide baya bi yiyorum ama akşam karnım o kadar şişoyoki ve sertleşiyo.sabaha bakıyorum okadar değil.meyvelerdenmi şişiyoruz acaba
Gozunuz aydin☺rahim agzi uzunlugunu alttan uktrasonla mi olcuyor.
Gözün aydın canım benim.Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.kaç haftalıktı bebişin?
gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah bebişler:) bir şey soracam ben bu rahim ağzı nasıl ölçülüyor herhangi bir aletle mi karından ultasonlamı yoksa vajinal ulatrason mu ?
Bizim gelinimiz eczacı o da hep bu kremi kullanıyor ve çok memnun olduğunu söylüyor sebamed dahil çoğu kremden daha emici ve ince olduğunu söylüyor muhteviyatını da çok beğeniyorCanim ben dermotolog'a gittim hamile oldugumu ve leke sorunum olduğunu söyledim bana Solante pregna diye bir krem verdi,yüzüme onu kullanıyorum
Midem sırtıma vurdu nefesimi kesti pıt pıt atıyo oyy oyyy..birde bu ilişki mevzunu demiştim ya fitili koyarken bile canım ynıyo yapışmış gibi orası kızlarnapayım ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?