2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım ya herkesin dediklerine bakma.doktorun seni uyarmış darbe alma diye.dikkat edersin.kafaya takma.

Kizlar yaa bugun sabahtan beri rahmim mi desem yumurtaliklarim mi desem karnimin alt tarafi cok agriyo sık araliklarla batma oluyo sürekli rahim mi büyüyo acaba var mi sizlerden böyle ağrı hisseden

Yok cnm ya soğuk almadim kesinlikle cok farkli bir ağrı bu ara ara giren adet sancisi gibi..nneyse inşallah yoktur bir problem
Canım eğer adet dönemindeysen de öyle ağrılar hissedebilirsiniz. Ben iki aydır ad et dönemimde öyle ağrılar demiyorum. Yada rahim genislemesindendir

Ayy sorma bende de ayni durum var. Sinir basiyo ama herseyin hayirlisi cinsiyet onemli degil diyince susuyorlar cok sukur.

Canım eğer adet dönemindeysen de öyle ağrılar hissedebilirsiniz. Ben iki aydır ad et dönemimde öyle ağrılar demiyorum. Yada rahim genislemesindendir
Adet döneminde degilim tam ortadayim bi de benim su seklinde akintim oluyo ay doğuruyo muyum yoksa yaa:))) tobe allahim gülüyorum bi de sinirlerim bozuldu agridan

Hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Tövbe tövbe benide güldürdün. Ya bugün o akıntı bende de oldu boyle baya bi su gibiydi. Noluyoki acaba?
Şimdi onu araştırıyordum da eger cok fazla ve sık oluyosa sulu akinti amniyon sivisi olabilirmis allah korusun öyle bi şüphe varsa hemen dra başvurmak lazimmis ama bizimki normal sanırım benim avuç ici kadar bir islaklik oldu bugun 2 ya da 3 defa

Benim sabah oldu 1 kez. Onu bende okumustum ama yine dikkat edelim bakalım. Allah korusun bebislerimizi

Aaa
evet davul gibi oluyorum geceleri, hamilelikte fazla bulantım olmadı ama bu aralar tabak tabak meyve yemekten dahi midem bulanıyor :)

Gozunuz aydin☺rahim agzi uzunlugunu alttan uktrasonla mi olcuyor.

Karından canım.

Gözün aydın canım benim.Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.kaç haftalıktı bebişin?

16. Haftamdayım. Seninle bir gün var aramızda. Yoksa imzamda görün müyor mu?

gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah bebişler:) bir şey soracam ben bu rahim ağzı nasıl ölçülüyor herhangi bir aletle mi karından ultasonlamı yoksa vajinal ulatrason mu ?

Normal ultrason cihazıyla karından ölçüyor.

Canim ben dermotolog'a gittim hamile oldugumu ve leke sorunum olduğunu söyledim bana Solante pregna diye bir krem verdi,yüzüme onu kullanıyorum
Bizim gelinimiz eczacı o da hep bu kremi kullanıyor ve çok memnun olduğunu söylüyor sebamed dahil çoğu kremden daha emici ve ince olduğunu söylüyor muhteviyatını da çok beğeniyor

Midem sırtıma vurdu nefesimi kesti pıt pıt atıyo oyy oyyy..birde bu ilişki mevzunu demiştim ya fitili koyarken bile canım ynıyo yapışmış gibi orası kızlarnapayım ben ya

Fitil niye? Mantar icin mi? Mantar varsa da iliskide acıma oluyor tatlim.Gebelikte de Cok sulanmiyor olabilir,onun da etkisi vardır.Ama yapismamistir korkma :)) Biraz zorla, fitilini kullan,esın de tedavi olsun hatta,yoksa kısır döngü olur.Gecmis olsun
Midem sırtıma vurdu nefesimi kesti pıt pıt atıyo oyy oyyy..birde bu ilişki mevzunu demiştim ya fitili koyarken bile canım ynıyo yapışmış gibi orası kızlarnapayım ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…