2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Derine koyamadım valla canım yandı kuruyum kupkuruyum eşimli kanka is mod on durumundayız zaten bi eş olak dedim halim bu

Günaydın
Yarın doktor randevum var,özledim bebeğimi acaba neler yapıyor,şu tekmeleri hissedeceğimiz zamanın gelmesi merakla bekliyorum
Yarın 13+4 olmuş olacağız, cinsiyeti sorsam mı karar veremedim,11+4 de daha erken demişti doktor ama belki artık görülüyordur,sorular kaydettim,heyecandan unutmazsam onlara bakmayı soracağım

Günaydınnnn bende dun 13+5 dedim ama 14 u geçmiş haftası ama göremedik pozisyonu uygun değildi ama dr gorebilirdik dedi eğer gosterseydi

Midem sırtıma vurdu nefesimi kesti pıt pıt atıyo oyy oyyy..birde bu ilişki mevzunu demiştim ya fitili koyarken bile canım ynıyo yapışmış gibi orası kızlarnapayım ben ya

İlişki uzun süre olmadıysa daralmış olabilir ben de zorlanmıştım. Fitili ıslatıp da deneyebilirsin

Bende dun 6 da bugün 7 de kalktım
Saat 9 buçuk gibi uyuyup gece 2 de kalktım , 4,5 a kadar uyuyamadım , sonra dalmışım saat 8 de uyandım artık :)

Cinsiyeti de insan merak ediyor , sağlıklı olsunlar en önemlisi o tabii ama bilsem canım kızım , canım oğlum diye sevsem Şu an içimden hem canım kızım hem de canım oğlum diye seviyorum düşünürken

Bende merak ediyorum inanılmaz 6 haziranda gidecem 3 lu test için belki gösterir

Insalllah gosterir bebislerimiz valla burda kizlardan duydukca bende merak tavan yapiyo.

Annelige hazirlikmidir nedir eskiden olsa hayatta kalkamazdim.
Ne zaman randevun yakınlardamı daha heyecanlı oluyor insan :) inşallah gösterir ^_^ mutlaka öyledir ilerleyen aylarda bel ağrısı vs yaşayacağız oda bi hazırlıkmış öyle okumuştum Bi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…