- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.421
Derine koyamadım valla canım yandı kuruyum kupkuruyum eşimli kanka is mod on durumundayız zaten bi eş olak dedim halim buFitil niye? Mantar icin mi? Mantar varsa da iliskide acıma oluyor tatlim.Gebelikte de Cok sulanmiyor olabilir,onun da etkisi vardır.Ama yapismamistir korkma :)) Biraz zorla, fitilini kullan,esın de tedavi olsun hatta,yoksa kısır döngü olur.Gecmis olsun
Demekki canım yoksa demezdi kızlar göstermez çok derler birde benimkide kız kervanına girecek belkide :) :)Bana 13+5 te devlet Dr kız dedi. Yüzükoyun du yine ama gördü demek ki. Yani ihtimal var falan demedi direkt kız dedi. Görmese emin konusmazdi herhalde
Günaydınnnn bende dun 13+5 dedim ama 14 u geçmiş haftası ama göremedikGünaydın
Yarın doktor randevum var,özledim bebeğimi acaba neler yapıyor,şu tekmeleri hissedeceğimiz zamanın gelmesi merakla bekliyorum
Yarın 13+4 olmuş olacağız, cinsiyeti sorsam mı karar veremedim,11+4 de daha erken demişti doktor ama belki artık görülüyordur,sorular kaydettim,heyecandan unutmazsam onlara bakmayı soracağım
Bende dun 6 da bugün 7 de kalktımGunaydin hamisler uylu tutmadi beni erkrnden kalktim.
Midem sırtıma vurdu nefesimi kesti pıt pıt atıyo oyy oyyy..birde bu ilişki mevzunu demiştim ya fitili koyarken bile canım ynıyo yapışmış gibi orası kızlarnapayım ben ya
Saat 9 buçuk gibi uyuyup gece 2 de kalktım , 4,5 a kadar uyuyamadım , sonra dalmışım saat 8 de uyandım artık :)Bende dun 6 da bugün 7 de kalktım
Bayadır olmuyordu.geçer o zaman sanırımİlişki uzun süre olmadıysa daralmış olabilir ben de zorlanmıştım. Fitili ıslatıp da deneyebilirsin
Ben on gibi uyudum dört gibi kalktım dahası yok gozum akıyor uyumayı deneyeceğim.Bende dun 6 da bugün 7 de kalktım
Bende 9 da uyudum ama erken kalktım wşim sınava girecekti birlikte kahvaltı yaptık bi ton iş bi var artı benim de sınavım varBen on gibi uyudum dört gibi kalktım dahası yok gozum akıyor uyumayı deneyeceğim.
Bende merak ediyorum inanılmaz 6 haziranda gidecem 3 lu test için belki gösterirSaat 9 buçuk gibi uyuyup gece 2 de kalktım , 4,5 a kadar uyuyamadım , sonra dalmışım saat 8 de uyandım artık :)
Cinsiyeti de insan merak ediyor , sağlıklı olsunlar en önemlisi o tabii ama bilsem canım kızım , canım oğlum diye sevsemŞu an içimden hem canım kızım hem de canım oğlum diye seviyorum düşünürken
Maşallah canım gözün aydın kucağınada sağlıkla al inşallah ^_^Gunaydin kizlar dun bebegimi gordum minik bir kizim olacak cok sukur Saglikli :)
Insalllah gosterir bebislerimiz valla burda kizlardan duydukca bende merak tavan yapiyo.Bende dun 6 da bugün 7 de kalktım
Ne zaman randevun yakınlardamı daha heyecanlı oluyor insan :) inşallah gösterir ^_^ mutlaka öyledir ilerleyen aylarda bel ağrısı vs yaşayacağız oda bi hazırlıkmış öyle okumuştum Bi yerdeInsalllah gosterir bebislerimiz valla burda kizlardan duydukca bende merak tavan yapiyo.
Annelige hazirlikmidir nedir eskiden olsa hayatta kalkamazdim.
Bizim 12.haftada kiz dedi 13.haftada da kiz dedi..sizin ilk ne zaman kiz ciktiCinsiyeti surekli degisen varmi..
ilkinde kız dendi
Bugun erkek ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?