2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Arkadaslar karindaki catlaklari onlemek icin bir aydir. Badem yagi kullaniyorum siz kullaniyor musunuz ,benim yan taraflarimda hafif catlamalar olmustu o yuzden hemen kullanmaya basladim.

Bizim 12.haftada kiz dedi 13.haftada da kiz dedi..sizin ilk ne zaman kiz cikti
Merhaba canım senin doktor 12. haftada neye dayanarak kız demişki ben kendi doktoruma sorduğumda o haftalarda organlar daha tam gelişimlerini tamamlamadıkları için belli olmaz demişti allah gönlüne göre versin canım

Arkadaslar karindaki catlaklari onlemek icin bir aydir. Badem yagi kullaniyorum siz kullaniyor musunuz ,benim yan taraflarimda hafif catlamalar olmustu o yuzden hemen kullanmaya basladim.
Canim badem yagi tuylenme yapti mi peki? Ben daha baslamadim catlak kremine

Bizim 4 boyutli ultrasonla bakti herseyi belliydi ama ben cinsiyeti anlamadim o sira.%90 dedi...biz 13haftalikken gittik yine kiz dedi.bebegin gelisimi de ileriydi bilmiyorum etkisi var mi onun ama.doktor herkese 12.haftada soyluyor.bizim baska bir arkadasa ayni doktor 12.haftada erkek demis erkek Sonucu degismedi bakalim bizim nsl olcak

Skm 4 boyurly ultrason dediginiz nasil yani renkli falanmi gosteriyo yoksa bildigimiz gibi siyah beyazmi

Canim,nub kemiğine gore bir tahminde bulunuyor drlar da :) burda kızlar da yapıyordu ya bir ara nub'a gore Genelde dogru oluyor tahminleri ama tabii bu 16.hafta gibi daha net oluyor.

Ne zaman randevun yakınlardamı daha heyecanlı oluyor insan :) inşallah gösterir ^_^ mutlaka öyledir ilerleyen aylarda bel ağrısı vs yaşayacağız oda bi hazırlıkmış öyle okumuştum Bi yerde
Normalde 16.haftada cagiriyomus doktorumuz ama o hafta semineri varmis magdur olmayin ona gore ayarlayin dedu ben de ayin 1 ile 4 arasi bi tarihte gitmeyi planliyorum.ben bel agrisi suanda bile yasiyorum fazla yuruyemiyorum cabyk yoruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…