- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.441
20.hafta civarındaKızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı haftalarda oluyor?
Cok iyi.Ne almıştın canim,neyin hediyesi olarak geldi?
Merhaba canım senin doktor 12. haftada neye dayanarak kız demişki ben kendi doktoruma sorduğumda o haftalarda organlar daha tam gelişimlerini tamamlamadıkları için belli olmaz demişti allah gönlüne göre versin canımBizim 12.haftada kiz dedi 13.haftada da kiz dedi..sizin ilk ne zaman kiz cikti
Aa kac haftalikken kiz demisti ve neye gore dedi ?Cinsiyeti surekli degisen varmi..
ilkinde kız dendi
Bugun erkek ??
Canim badem yagi tuylenme yapti mi peki? Ben daha baslamadim catlak kremineArkadaslar karindaki catlaklari onlemek icin bir aydir. Badem yagi kullaniyorum siz kullaniyor musunuz ,benim yan taraflarimda hafif catlamalar olmustu o yuzden hemen kullanmaya basladim.
Bizim 4 boyutli ultrasonla bakti herseyi belliydi ama ben cinsiyeti anlamadim o sira.%90 dedi...biz 13haftalikken gittik yine kiz dedi.bebegin gelisimi de ileriydi bilmiyorum etkisi var mi onun ama.doktor herkese 12.haftada soyluyor.bizim baska bir arkadasa ayni doktor 12.haftada erkek demis erkek Sonucu degismedi bakalim bizim nsl olcakMerhaba canım senin doktor 12. haftada neye dayanarak kız demişki ben kendi doktoruma sorduğumda o haftalarda organlar daha tam gelişimlerini tamamlamadıkları için belli olmaz demişti allah gönlüne göre versin canım
Skm 4 boyurly ultrason dediginiz nasil yani renkli falanmi gosteriyo yoksa bildigimiz gibi siyah beyazmiBizim 4 boyutli ultrasonla bakti herseyi belliydi ama ben cinsiyeti anlamadim o sira.%90 dedi...biz 13haftalikken gittik yine kiz dedi.bebegin gelisimi de ileriydi bilmiyorum etkisi var mi onun ama.doktor herkese 12.haftada soyluyor.bizim baska bir arkadasa ayni doktor 12.haftada erkek demis erkek Sonucu degismedi bakalim bizim nsl olcak
slm yazacaktim afedersiniz . Birde cinsiyeti direk gordumu sizde dr daSkm 4 boyurly ultrason dediginiz nasil yani renkli falanmi gosteriyo yoksa bildigimiz gibi siyah beyazmi
Canim,nub kemiğine gore bir tahminde bulunuyor drlar da :) burda kızlar da yapıyordu ya bir ara nub'a goreMerhaba canım senin doktor 12. haftada neye dayanarak kız demişki ben kendi doktoruma sorduğumda o haftalarda organlar daha tam gelişimlerini tamamlamadıkları için belli olmaz demişti allah gönlüne göre versin canım
tatlı badem yağı değil miArkadaslar karindaki catlaklari onlemek icin bir aydir. Badem yagi kullaniyorum siz kullaniyor musunuz ,benim yan taraflarimda hafif catlamalar olmustu o yuzden hemen kullanmaya basladim.
Gelinimiz eczacı da ona hediye olarak geliyor bi nevî eşantiyon, o da bana göndermiş 2 kutu sağolsun AnkaradanCok iyi.Ne almıştın canim,neyin hediyesi olarak geldi?
Kimse bana hediye almadi simdiye kadar hic sevenim yokmusGelinimiz eczacı da ona hediye olarak geliyor bi nevî eşantiyon, o da bana göndermiş 2 kutu sağolsun Ankaradan
Renkli ultrason.en gelismis ultrason suan da.Skm 4 boyurly ultrason dediginiz nasil yani renkli falanmi gosteriyo yoksa bildigimiz gibi siyah beyazmi
Normalde 16.haftada cagiriyomus doktorumuz ama o hafta semineri varmis magdur olmayin ona gore ayarlayin dedu ben de ayin 1 ile 4 arasi bi tarihte gitmeyi planliyorum.ben bel agrisi suanda bile yasiyorum fazla yuruyemiyorum cabyk yoruluyorum.Ne zaman randevun yakınlardamı daha heyecanlı oluyor insan :) inşallah gösterir ^_^ mutlaka öyledir ilerleyen aylarda bel ağrısı vs yaşayacağız oda bi hazırlıkmış öyle okumuştum Bi yerde
Al benden de o kdar ayin 30 dogum gunum kendime degil bebisime bisiler bekliyorum ama bakalim kimler dusunebulicekKimse bana hediye almadi simdiye kadar hic sevenim yokmus
Anladım ben 7 haftalıkkende 12 haftalıkkende aynı usg yle bakıldı sanırım 4 boyutlu falan degildi :)Renkli ultrason.en gelismis ultrason suan da.
Hayırlı olsunGunaydin kizlar dun bebegimi gordum minik bir kizim olacak cok sukur Saglikli :)
Dogum gunun simdiden kutlu olsun canim belki unuturumAl benden de o kdar ayin 30 dogum gunum kendime degil bebisime bisiler bekliyorum ama bakalim kimler dusunebulicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?