2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gelinimiz eczacı da ona hediye olarak geliyor bi nevî eşantiyon, o da bana göndermiş 2 kutu sağolsun Ankaradan
Slm canim ise yariyormuymus.. ayy ne kullanicagimi sasirdim. Ben de sabah ve aksam karun+goguste kasinti oluyor genisledikce de olacak sanirim? Nivea bebeyagi almistim kullaniyorum 2 haftadir ama dun bi arkadas link paylasmisti sagliksiz olduguna dair. Peki bizler icin en uygunu nedir?

Merhaba kizlar nasilsiniz?
Tecrubeli olan anneler ya da bilgisi olan anneler yazabilir mi soruma cevap
Bir arkadasim ana kucagi almayin isterseniz bizdekini veririz dedi kizi 1 yasinda ama kirmizi siyahli ogluma da kulanabilirim.
Ben travel sistem bebek arabasi dusunuyordum.
Madem ana kucagi var cift yonlu baston bebek arabasi mi alsam diyorum ama ilk 1 yasa dek travelde ana kucagi takiliyor ya. Bu tarz arabalar yeni doganlara uygun mu? Bilginiz var mi? Ana kucaksiz bebek arabalari yeni doganlara kullanilir mi tesekkurler

Normalde 16.haftada cagiriyomus doktorumuz ama o hafta semineri varmis magdur olmayin ona gore ayarlayin dedu ben de ayin 1 ile 4 arasi bi tarihte gitmeyi planliyorum.ben bel agrisi suanda bile yasiyorum fazla yuruyemiyorum cabyk yoruluyorum.
Allah yardımıcıçız olsun inşallah hadi inşallah güzel haberlerle gel eandevudan sonra ^_^

AmiN insallah.sen ne kadarlik hamilesin?

sizde hoşgeldiniz :) allah bir daha yaşatmasın inş , allah tamamına erdirsin hamileliginizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…