- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.461
Tesekkur ederim canim cok sagol.Dogum gunun simdiden kutlu olsun canim belki unuturum
Slm canim ise yariyormuymus.. ayy ne kullanicagimi sasirdim. Ben de sabah ve aksam karun+goguste kasinti oluyor genisledikce de olacak sanirim? Nivea bebeyagi almistim kullaniyorum 2 haftadir ama dun bi arkadas link paylasmisti sagliksiz olduguna dair. Peki bizler icin en uygunu nedir?Gelinimiz eczacı da ona hediye olarak geliyor bi nevî eşantiyon, o da bana göndermiş 2 kutu sağolsun Ankaradan
Basim agrio uykum var uyusam ya lanet olsun uyuyamiyorum
Basim agrio uykum var uyusam ya lanet olsun uyuyamiyorum
Bugun pazar diye mi kimse yazmio
Allah yardımıcıçız olsun inşallah hadi inşallah güzel haberlerle gel eandevudan sonra ^_^Normalde 16.haftada cagiriyomus doktorumuz ama o hafta semineri varmis magdur olmayin ona gore ayarlayin dedu ben de ayin 1 ile 4 arasi bi tarihte gitmeyi planliyorum.ben bel agrisi suanda bile yasiyorum fazla yuruyemiyorum cabyk yoruluyorum.
Amin insallah hep birlikte guzel haberlerimizi paylasalimAllah yardımıcıçız olsun inşallah hadi inşallah güzel haberlerle gel eandevudan sonra ^_^
AmiN insallah.sen ne kadarlik hamilesin?Merhaba herkese, ben de aranıza Katılmak istiyorum, bundan önce 3 düşüğüm olduğu için en tehlikeli Sürecin geçmesini bekleyip öyle yazmak istedim, oyüzden geciktim ama tüm sayfaları okudum. Inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...
Simdi gordum takvimini cinsiyetiniz belli oldumu?16 haftalık
Sizin cinsiyeti belli oldu mu?Simdi gordum takvimini cinsiyetiniz belli oldumu?
Gozunuz aydin.Evet Çarşamba kontrolümüz vardı, erkek olacağını öğrendik.
Daha belli degil haftaya kontrolumuz var bakalim gosterirse ogreniriz artik diye dusunuyorum.Sizin cinsiyeti belli oldu mu?
sizde hoşgeldiniz :) allah bir daha yaşatmasın inş , allah tamamına erdirsin hamileliginiziMerhaba herkese, ben de aranıza Katılmak istiyorum, bundan önce 3 düşüğüm olduğu için en tehlikeli Sürecin geçmesini bekleyip öyle yazmak istedim, oyüzden geciktim ama tüm sayfaları okudum. Inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?