2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Daha belli degil haftaya kontrolumuz var bakalim gosterirse ogreniriz artik diye dusunuyorum.
Allah gönlünüze göre versin, tabi Herşeyden önemlisi sağlıklı olması. Bize doktor söylemese bizim aklımıza gelmezdi sormak cinsiyetini heralde, o kadar stresli gidiyorum ki kontrollere.

Bizim gelinimiz kantoron yağı ile saf halde bulunan katı kakoo yağının karıştırılıp kullanılmasını tavsiye ediyor, bu kremler hediye:) olmasa almazdım çünkü 100 küsur liraya yazık ya, bizim burada herkesin evinde vardır kantoron yağı.... Kantoron otunun zeytinyağında bekletilmesiyle elde ediliyor iç dış yaralara fln da çok iyi geliyor...

İyi akşamlar herkese dün akşam yine kanamam oldu hastanede geçirdim geceyi bu kez de iğne yapıldı Dr özellikle hiç yataktan çıkmayacaksın dedi hayırlısı artık eşim de yarın iş gezisine çıkıyor 15 gün yok nasıl geçecek bu günler bilmiyorum

Aminn hoşgeldiniz

Çok geçmiş olsun. 15 gün ne ki. Anneniz de yaninizdaydi sanırım sansslisiniz. Gelsin geçsin en kisa surede insallah

Çok geçmiş olsun tekrardan.yanında inşallah birisi vardır.duygusal oluyor insan eşi olsun ister ama çok çabuk geçer inşallah zaman

Vereceği ama kucağına uygun bir araba alıp adaptörüyle kullanabilirsiniz :)

Çok geçmiş olsun , bol bol dua edin , en iyi ilac.

İnşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza, amin.

Cok gecmis olsun.Atlatacaksiniz inşallah.Daha onceden bir sorun yoktu dimi? Gecen hafta rahatsizlanmistiniz yanlış hatırlamıyorsam? Hic sorun yokken 14.haftanizda mı başladı kanamanız?

Benim zaten gobegimde tuyler vardi sanki daha cok artti gibi ,peki gobekteki killari nasil alacagiz
Ben badem yagi tuylenme yapiyor diye biliyorum ondan sordum.birde hamilelikte tuylenme daha cok artiyor...hamilelikte bence en iyisi epilasyon .tuy dokuculer zararli.ama gobegine bir sey yapma bence daha cok cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…