- 18 Mayıs 2015
- 248
- 93
- 13
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.481
Galiba .Bugun pazar diye mi kimse yazmio
Allah gönlünüze göre versin, tabi Herşeyden önemlisi sağlıklı olması. Bize doktor söylemese bizim aklımıza gelmezdi sormak cinsiyetini heralde, o kadar stresli gidiyorum ki kontrollere.Daha belli degil haftaya kontrolumuz var bakalim gosterirse ogreniriz artik diye dusunuyorum.
Âmin inşallah hepimizinkinisizde hoşgeldiniz :) allah bir daha yaşatmasın inş , allah tamamına erdirsin hamileliginizi
Bizim gelinimiz kantoron yağı ile saf halde bulunan katı kakoo yağının karıştırılıp kullanılmasını tavsiye ediyor, bu kremler hediye:) olmasa almazdım çünkü 100 küsur liraya yazık ya, bizim burada herkesin evinde vardır kantoron yağı.... Kantoron otunun zeytinyağında bekletilmesiyle elde ediliyor iç dış yaralara fln da çok iyi geliyor...Slm canim ise yariyormuymus.. ayy ne kullanicagimi sasirdim. Ben de sabah ve aksam karun+goguste kasinti oluyor genisledikce de olacak sanirim? Nivea bebeyagi almistim kullaniyorum 2 haftadir ama dun bi arkadas link paylasmisti sagliksiz olduguna dair. Peki bizler icin en uygunu nedir?
Aminn hoşgeldinizMerhaba herkese, ben de aranıza Katılmak istiyorum, bundan önce 3 düşüğüm olduğu için en tehlikeli Sürecin geçmesini bekleyip öyle yazmak istedim, oyüzden geciktim ama tüm sayfaları okudum. Inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...
Çok geçmiş olsun. 15 gün ne ki. Anneniz de yaninizdaydi sanırım sansslisiniz. Gelsin geçsin en kisa surede insallahİyi akşamlar herkese dün akşam yine kanamam oldu hastanede geçirdim geceyi bu kez de iğne yapıldı Dr özellikle hiç yataktan çıkmayacaksın dedi hayırlısı artık eşim de yarın iş gezisine çıkıyor 15 gün yok nasıl geçecek bu günler bilmiyorum
Çok geçmiş olsun tekrardan.yanında inşallah birisi vardır.duygusal oluyor insan eşi olsun ister ama çok çabuk geçer inşallah zamanİyi akşamlar herkese dün akşam yine kanamam oldu hastanede geçirdim geceyi bu kez de iğne yapıldı Dr özellikle hiç yataktan çıkmayacaksın dedi hayırlısı artık eşim de yarın iş gezisine çıkıyor 15 gün yok nasıl geçecek bu günler bilmiyorum
Vereceği ama kucağına uygun bir araba alıp adaptörüyle kullanabilirsiniz :)Merhaba kizlar nasilsiniz?
Tecrubeli olan anneler ya da bilgisi olan anneler yazabilir mi soruma cevap
Bir arkadasim ana kucagi almayin isterseniz bizdekini veririz dedi kizi 1 yasinda ama kirmizi siyahli ogluma da kulanabilirim.
Ben travel sistem bebek arabasi dusunuyordum.
Madem ana kucagi var cift yonlu baston bebek arabasi mi alsam diyorum ama ilk 1 yasa dek travelde ana kucagi takiliyor ya. Bu tarz arabalar yeni doganlara uygun mu? Bilginiz var mi? Ana kucaksiz bebek arabalari yeni doganlara kullanilir mi tesekkurler
Çok geçmiş olsun , bol bol dua edin , en iyi ilac.İyi akşamlar herkese dün akşam yine kanamam oldu hastanede geçirdim geceyi bu kez de iğne yapıldı Dr özellikle hiç yataktan çıkmayacaksın dedi hayırlısı artık eşim de yarın iş gezisine çıkıyor 15 gün yok nasıl geçecek bu günler bilmiyorum
İnşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza, amin.Merhaba herkese, ben de aranıza Katılmak istiyorum, bundan önce 3 düşüğüm olduğu için en tehlikeli Sürecin geçmesini bekleyip öyle yazmak istedim, oyüzden geciktim ama tüm sayfaları okudum. Inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...
Cok gecmis olsun.Atlatacaksiniz inşallah.Daha onceden bir sorun yoktu dimi? Gecen hafta rahatsizlanmistiniz yanlış hatırlamıyorsam? Hic sorun yokken 14.haftanizda mı başladı kanamanız?İyi akşamlar herkese dün akşam yine kanamam oldu hastanede geçirdim geceyi bu kez de iğne yapıldı Dr özellikle hiç yataktan çıkmayacaksın dedi hayırlısı artık eşim de yarın iş gezisine çıkıyor 15 gün yok nasıl geçecek bu günler bilmiyorum
İnsanların göbek sanıp metrobuste yer vermediği göbebe
Benim de kızım olcak; Bade, Ela, derin, Defne, Dersu, Nehir.. İlk aklıma gelenler :)selam kızlarrr kızıma isim arıyorum yardiminiza tesekkurler:)
Tesekkurler canımBade
Benim de kızım olcak; Bade, Ela, derin, Defne, Dersu, Nehir.. İlk aklıma gelenler :)
Benim zaten gobegimde tuyler vardi sanki daha cok artti gibi ,peki gobekteki killari nasil alacagizCanim badem yagi tuylenme yapti mi peki? Ben daha baslamadim catlak kremine
Ceylin,Ada,Su,Irmak,Zeynep...selam kızlarrr kızıma isim arıyorum yardiminiza tesekkurler:)
Ben badem yagi tuylenme yapiyor diye biliyorum ondan sordum.birde hamilelikte tuylenme daha cok artiyor...hamilelikte bence en iyisi epilasyon .tuy dokuculer zararli.ama gobegine bir sey yapma bence daha cok cikarBenim zaten gobegimde tuyler vardi sanki daha cok artti gibi ,peki gobekteki killari nasil alacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?