2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hoşgeldin canım

Geçmiş olsun canım ,dikkat et kendine , inşallah bir şey olmayacak , yatak istirahatine uzunca zaten sorun kalmıyor

Günaydın anneler , güzel bir hafta olsun herkes için

Bugün muayene de yine rapor isteyeceğim , umarım verir ,geçen hafta vermek istememişti , vermezse aile hekiminden almayı düşünüyorum , haftaya da okula başlayacağım

benimde alt katta kaynanam üst katta biz. bazen eve geldigim de parmak uçlarımda yürüyorum yakalanmamak için sonra halime üzülüyorumm

ay bende aynıyım yaa
cumartesi sessiz sessiz çıktı yukarı balkona çıktım kendi annemi aradım biraz kasıklarımda ağrı vardı muhabbet ettik balkondan sesimi duyan kaynanam bir bağırıyor gökşenn gökşennnn geldin mi diye dedim tamam dedi içeri girid 1 dkk sonra da geldi zaten

günaydın herkese
henüz kilo almadım ama o kaşıntılar bir süredir bende de oluyor göğüste özellikle.
badem yağı ile kakao yağını karıştırıp sürüyorum.
ama koku hassasiyeti hala geçmediği için kakao yağı çok ağır kokuyor.
şimdilik gün aşırı kullanıyorum.
bebek yağı kullanılmamalı diye biliyorum ama bir araştırın isterseniz.

geçen ay muayenede başımın ara ara ağrıdığını söylediğimde dr nörolojiden konsültasyon isteriz devam ederse.
çok beklenen bişey değil migrenin yoksa demişti.sonra ağrılar geçti.
4-5 gündür akşamları ciddi baş ağrılarım oluyor.bazen boyun ağrısıyla birlikte oluyor.
hatta uyuyup uyandığımda bile devam ediyor.
tansiyonumu ölçtük normale yakın çıktı hep.
polen allerjim var o mu tetikledi bilemedim. ilaç da kullanmak istemiyorum.
başka baş ağrısı yaşayan var mı?

benim migrenim var normalde ama allaha şükür hamileliğimde hiç yaşamadım rabbim sınamasın beni migrenle bebeği düşünmeden içerim ağrı kesici çünkü yasak falan dinlemem yani, ama işyerinde sabahları biraz boyun ağrımdan kaynaklanan baş ağrım oluyor haftanın 3 günü falan kendi kendine öğlene doğru da geçiyor

Rapor vermemesi icin neden yok ki.rahatsizliginiz varsa vermek zorunda

ya bilen birileri varmı benim normalde doğum 1 kasım ama doktor 15 ile 20 si arası alırız dedi sezeryan ile benim doğum iznime 15 ağustosta çıkmam gerekiyor 8 hafta önce ama ben temmuz başında bırakacağım diyorum sizce kadın doğum doktorum 1.5 ay bana rapor verirmi çalışamaz diye iş yerimde çok mutluyum ama kilolu olduğum için tuvalete girmekde zorlanıyorum bide ofis katının çay kahve olayına da ben bakıyorum otur kalk otur kalk heba oluyorum telefonlara bak muhasebeye bak çay ver

Günaydın mus mutlu annisler bizde çok şükür bugün iyi uyandık bulanti yok bu sabah .ay az kilo alanlara yada hiç almayanlara ne ozeniyorum ben 15.Haftada yim hatta 16 ya girdik galiba tam 3 kilo almış bulunuyorum .doktorda uyardı dikkatli ol diye. Aç kaldıkca bulantım oluyor.4 saatte bir acıkıyorum. Sizlerin ogunleri nasil? Benmi cok acikiyorum?

bende 3 kg almışım ya ama göbek daha fazla duruyor sanki 5-6 aylık gibiyim aşırı yemiyorum aslında ama ne bilim alıyorum nedense inş. çok fazla almayız

Günaydın hanımlar
hafta sonu hiç dinlenemedim. cumartesi izinliydim ama üniversite arkadaşım gelmiş İzmire 7 sene aradan sonra görüştük. o 2 çocukklu 3.ye gebe ben 1. ye şükür ki hamilesin yoksa başını yerdim dedi
cumartesi akşam en yakın arkadasımızın düğünü vardı.
dün de yine başka bir nişan konsepti.
migrenim tuttu zor durdum.
hap içtim yattım şimdi biraz biraz hala ağrım var. hiç gürültüye gelemiyorum ya.

ben
senin de enseden gelen ağrı ise büyük ihtimal migrendir.
benim gebelikten önce de vardı ama hamile kaldıgımdan beri baş ağrım dinmek bilmedi.
doktor minoset içebilirsin dedi bana. 3 saat arayla günde en fazla 4 tane al dedi. çünkü bazen ataklarım 2-3 gün sürüyor.
ve iş yerinde hep bilg. başındayım.

Arkadaşlar selam,
Cumartesi doktora gittim. İlk dakka bebişim cinsiyetini gösterdi. Kız :) Birinci de kızdı, ikincide kız... Anlık şok yaşadım duyunca sonar durdukça çok sevindim. Ama sanırım herkes erkek bekliyordu :) Olsun üzülme diye teselli verdiler bana. Hiç üzülür mü insan, sağlığı sıhhati yerinde olsunda prensesimin, Allah hayırlı güzel ömürler nasip etsin, gerisi önemli değil.

hayırlı olsun canım gözünüzaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…