- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.521
Arya deniz:)))))Kızlar bende kızıma isim arıyorum.ilk Kızımın adı Alya derin ona uygun olsun istiyorum fikri olan var mı.
Hoşgeldin canımMerhaba herkese, ben de aranıza Katılmak istiyorum, bundan önce 3 düşüğüm olduğu için en tehlikeli Sürecin geçmesini bekleyip öyle yazmak istedim, oyüzden geciktim ama tüm sayfaları okudum. Inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...
İyi akşamlar herkese dün akşam yine kanamam oldu hastanede geçirdim geceyi bu kez de iğne yapıldı Dr özellikle hiç yataktan çıkmayacaksın dedi hayırlısı artık eşim de yarın iş gezisine çıkıyor 15 gün yok nasıl geçecek bu günler bilmiyorum
benimde alt katta kaynanam üst katta biz. bazen eve geldigim de parmak uçlarımda yürüyorum yakalanmamak için sonra halime üzülüyorumm
kızım 4.yasinda yanlış isaretlemisimdir.belkide.ikinci de kız.Alyaderin sen ikizlere mi hamilesin? Yukarıdaki ankette iki kızı isaretlemissin de merak ettim :)
Slm canim ise yariyormuymus.. ayy ne kullanicagimi sasirdim. Ben de sabah ve aksam karun+goguste kasinti oluyor genisledikce de olacak sanirim? Nivea bebeyagi almistim kullaniyorum 2 haftadir ama dun bi arkadas link paylasmisti sagliksiz olduguna dair. Peki bizler icin en uygunu nedir?
geçen ay muayenede başımın ara ara ağrıdığını söylediğimde dr nörolojiden konsültasyon isteriz devam ederse.
çok beklenen bişey değil migrenin yoksa demişti.sonra ağrılar geçti.
4-5 gündür akşamları ciddi baş ağrılarım oluyor.bazen boyun ağrısıyla birlikte oluyor.
hatta uyuyup uyandığımda bile devam ediyor.
tansiyonumu ölçtük normale yakın çıktı hep.
polen allerjim var o mu tetikledi bilemedim. ilaç da kullanmak istemiyorum.
başka baş ağrısı yaşayan var mı?
Rapor vermemesi icin neden yok ki.rahatsizliginiz varsa vermek zorundaGünaydın anneler , güzel bir hafta olsun herkes için
Bugün muayene de yine rapor isteyeceğim , umarım verir ,geçen hafta vermek istememişti , vermezse aile hekiminden almayı düşünüyorum , haftaya da okula başlayacağım
Yok
kızım 4.yasinda yanlış isaretlemisimdir.belkide.ikinci de kız.
bende 3 kg almışım ya ama göbek daha fazla duruyor sanki 5-6 aylık gibiyim aşırı yemiyorum aslında ama ne bilim alıyorum nedense inş. çok fazla almayızGünaydın mus mutlu annisler bizde çok şükür bugün iyi uyandık bulanti yok bu sabah .ay az kilo alanlara yada hiç almayanlara ne ozeniyorumben 15.Haftada yim hatta 16 ya girdik galiba tam 3 kilo almış bulunuyorum .doktorda uyardı dikkatli ol diye. Aç kaldıkca bulantım oluyor.4 saatte bir acıkıyorum. Sizlerin ogunleri nasil? Benmi cok acikiyorum?
geçen ay muayenede başımın ara ara ağrıdığını söylediğimde dr nörolojiden konsültasyon isteriz devam ederse.
çok beklenen bişey değil migrenin yoksa demişti.sonra ağrılar geçti.
4-5 gündür akşamları ciddi baş ağrılarım oluyor.bazen boyun ağrısıyla birlikte oluyor.
hatta uyuyup uyandığımda bile devam ediyor.
tansiyonumu ölçtük normale yakın çıktı hep.
polen allerjim var o mu tetikledi bilemedim. ilaç da kullanmak istemiyorum.
başka baş ağrısı yaşayan var mı?
hayırlı olsun canım gözünüzaydınArkadaşlar selam,
Cumartesi doktora gittim. İlk dakka bebişim cinsiyetini gösterdi. Kız :) Birinci de kızdı, ikincide kız... Anlık şok yaşadım duyunca sonar durdukça çok sevindim. Ama sanırım herkes erkek bekliyordu :) Olsun üzülme diye teselli verdiler bana. Hiç üzülür mü insan, sağlığı sıhhati yerinde olsunda prensesimin, Allah hayırlı güzel ömürler nasip etsin, gerisi önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?