2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
herkese merhabaa..dün benim bebişe birşeyler oldu tam 10 dk boyunca aynı yere neredeyse 10 saqniyede bir pıt pıt diye tekmeledi:)) çok mutlu oldumm bir yandan da endişelendim bu kadar üst üste vurmasına..yani kendini hissettirse bir dert hissettirmese ayrı dert:) sağlık ocağıda bebeği hissedince gel aşı yapalım demişlerdi bugün gidecem aşıya:) darısı henüz hissedemeyen herkesin başına:))

anam 1 bebe yapcanız nazınızdan geçilmiyo beee :) bizim canımız yokmu 8 tane doğurdum
hahaha
not annemin sözü :)))

mide bu dayancan bebem
daşım ne işin var len gebelerin arasında sen doğurdun büyüttün evlendircen artık çeyiz topiklerinde gezmen lazım valla çekecez mecbuuuuur

seni çok iyi anlıyorum tahmin edebiliyorum o ağrıyı ama malesef kullandığımız ilaçlar yapıyor ağrıyı
bugün ilaç almadım iyi hatırlattın vitaminimi alayım demiride gece atayım..şekerim düştü diye iki çatal bal aldım o yaptı galiba..ne zaman bal yesem dokunur zaten...midem kökten bozuk yapacak bir şey yok

Bal ye maras beyaz dondurma ye .sıcak mide dusmanıymıs .kızartma acı baharat tarhana domates e meyveye dikkat .sütlaç yada pirinç lapası ye bikac gün.
bal dokunuyor bana şekerim düştü diye iki çatal bal yedim onun üstüne oldu zaten..neyseki şimdi geçer gibi oldu biraz yarım şişe gaviscon içtim neredeyse

tunaydin herkese yeni uyandim
nasilsiniz bebeleriniz nasil bizim bulusmamiza son 9 gun kaldi hayirlisila

neden hissedilince vuruyormuş ki aşıyı

merhaba canlarrr,bizde 17+4 üz bugün itibariyle. Beni de listeye ekler misiniz? Ben 15. hafta da bebeğimin seğirmelerini hissetmeye başlamıştım.Bu hafta başı itibariylede sağ tarafımda dokunduğunu hissediyorum hafif hafif çok güzel bir duyguymuş.Tekme değil tabi ama ufak dokunuşlar bu cuma doktor kontrolüm var.Ankara da tıp fakültesinde yaptırıyrum takibimi cinsiyetini öğrenmek için özewle gittim ama göstermedi bizimki :) sizler ne durumdasınız ? herkese tekrardan merhaba

Burger dan Menü yedim , toxo bağışıklığım olmadığım için evhamlanarak yedim (Marulu çıkardım , ete baktım pişmiş mi diye...Allah'a emanet )
Eşim , iyi pişiriyorlar , bir şey olmaz , dedi
Evham Küpü oldum çıktım bu hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…