- 26 Şubat 2015
- 399
- 448
- 303
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.041
2 gundur bnmde karnim agrio inanilmaz sis patlicak gibi ve cok gergin,, bu sabah biraz inmis yumusamis... cok rahatsiz edici bir durum...Nasil bir karin agrisi.bir kere 24 saat gaz sancidi cekmistim tipki dogum sancisina benziyordu
Bal ye maras beyaz dondurma ye .sıcak mide dusmanıymıs .anam biri benim midemin ağrısına çare bulsun iki büklüm oldum kurumda
2 gundur bnmde karnim agrio inanilmaz sis patlicak gibi ve cok gergin,, bu sabah biraz inmis yumusamis... cok rahatsiz edici bir durum...
daşım ne işin var len gebelerin arasında sen doğurdun büyüttün evlendircen artık çeyiz topiklerinde gezmen lazımanam 1 bebe yapcanız nazınızdan geçilmiyo beee :) bizim canımız yokmu 8 tane doğurdum
hahaha
not annemin sözü :)))
mide bu dayancan bebem
bugün ilaç almadım iyi hatırlattın vitaminimi alayım demiride gece atayım..şekerim düştü diye iki çatal bal aldım o yaptı galiba..ne zaman bal yesem dokunur zaten...midem kökten bozuk yapacak bir şey yokseni çok iyi anlıyorum tahmin edebiliyorum o ağrıyıama malesef kullandığımız ilaçlar yapıyor ağrıyı
bal dokunuyor bana şekerim düştü diye iki çatal bal yedim onun üstüne oldu zaten..neyseki şimdi geçer gibi oldu biraz yarım şişe gaviscon içtim neredeyseBal ye maras beyaz dondurma ye .sıcak mide dusmanıymıs .kızartma acı baharat tarhana domates e meyveye dikkat .sütlaç yada pirinç lapası ye bikac gün.
ahahah olsun size morel vermek istedimdaşım ne işin var len gebelerin arasında sen doğurdun büyüttün evlendircen artık çeyiz topiklerinde gezmen lazımvalla çekecez mecbuuuuur
ahahah olsun size morel vermek istedim
canınızı sıkmayınnnnn
bunlarda gelir geçer güzel sıkıntı bunlar
:)
Cok uzuldum kuzum ya nasil bir agri iyi bilirim...balli su icanam biri benim midemin ağrısına çare bulsun iki büklüm oldum kurumda
lan bal yaptı diyom zaten akıl küplerim benimCok uzuldum kuzum ya nasil bir agri iyi bilirim...balli su ic
tunaydin herkese yeni uyandim
nasilsiniz bebeleriniz nasil bizim bulusmamiza son 9 gun kaldi hayirlisila
herkese merhabaa..dün benim bebişe birşeyler oldu tam 10 dk boyunca aynı yere neredeyse 10 saqniyede bir pıt pıt diye tekmeledi:)) çok mutlu oldumm bir yandan da endişelendim bu kadar üst üste vurmasına..yani kendini hissettirse bir dert hissettirmese ayrı dert:) sağlık ocağıda bebeği hissedince gel aşı yapalım demişlerdi bugün gidecem aşıya:) darısı henüz hissedemeyen herkesin başına:))
aaaaa benimde eşim 16 kasım :)))):)) aynı durumdayız hatta eşim 16 kasım doğumlu benim ilki sezaryen olduğu için buda mecbur öyle olcak diyo dr.a diyelim 16 kasımda yapsın
lan bal yaptı diyom zaten akıl küplerim benimmaden suyu içiyom şimdi azaldı biraz geçer inşallah modundayım
onu ben de merak ediyorum bugün gidince sorarım artıkneden hissedilince vuruyormuş ki aşıyı
lan bal yaptı diyom zaten akıl küplerim benimmaden suyu içiyom şimdi azaldı biraz geçer inşallah modundayım
hay balına .... diye devam ediyormuşum..şu tv deki balları pazarlayan reklamcılar gibisiniz yeminleayyy Allahım koptum gülmekten yavvvsen yinede bi ballı süt iç derim ben
bal yemezsen pekmez ye kan yapar hem :)hay balına .... diye devam ediyormuşum..şu tv deki balları pazarlayan reklamcılar gibisiniz yeminleyemiyom lan yemiyoooom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?