- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.061
kız şekerim düşmüştü unuttum bana dokunduğunu hemen iki çatal iki lokma ekmekle atıverdim ağzıma ...sonrada mortingen şıtrayze modunda yarım saat dolandım şu an iyiyim şükürBen balli su dedim farkim var direk nie yiyon bali
he bak onu zorlarım ben konyalıyım ya bizim kahvaltı kültüründe de bal reçel olayı pek yoktur o yüzden alışkanlığımda yok işte..aslında çok faydalı ama demekki benim mide kabullenmiyor benimseyemiyor ,tipsiz mide nolcekbal yemezsen pekmez ye kan yapar hem :)
Sizin sağlık ocağı idrar tahlili de mi yapıyor , ne güzelKızlar sağlık ocağından geldim kan ve idrar aldı.24 haziranda da aşı yapalım dedi.4kilo almışım.bidaha ki geldiğine kalp atışlarını dinletiyim dedi
Burger dan Menü yedim , toxo bağışıklığım olmadığım için evhamlanarak yedim (Marulu çıkardım , ete baktım pişmiş mi diye...Allah'a emanet )
Eşim , iyi pişiriyorlar , bir şey olmaz , dedi
Evham Küpü oldum çıktım bu hamilelikte
Senin var mı Toxo bağışıklığın ?Bende normalde yemiyorum burger ama geçen gün çok canım istedi yedim valla.benim eşimde bişi olmaz diyo bakalım inş.olmaz.
Senin var mı Toxo bağışıklığın ?
Evde çok dikkat ediyorum , meyve , sebze sirkeli suda bekletiyorum vs
Uzun süreden sonra ilk kez yedim , bir şey olmaz herhalde
onu ben de merak ediyorum bugün gidince sorarım artık
Burger dan Menü yedim , toxo bağışıklığım olmadığım için evhamlanarak yedim (Marulu çıkardım , ete baktım pişmiş mi diye...Allah'a emanet )
Eşim , iyi pişiriyorlar , bir şey olmaz , dedi
Evham Küpü oldum çıktım bu hamilelikte
Gaz sancisi olabilir kabiz olmamaya dikkat et.ben kabizlik cekerken cektik gaz sancisini ara arada hep agrim oluyordu2 gundur bnmde karnim agrio inanilmaz sis patlicak gibi ve cok gergin,, bu sabah biraz inmis yumusamis... cok rahatsiz edici bir durum...
Kızlar sağlık ocağından geldim kan ve idrar aldı.24 haziranda da aşı yapalım dedi.4kilo almışım.bidaha ki geldiğine kalp atışlarını dinletiyim dedi[/QUOTE
Sağlık ocağında kalp atışı dinletiyorlarmiymisbilmiyordum yazdigin iyi oldu canim
Ben sinifimda da uyguluyorum tabi 20 kisilik sinifta zor oluyor.dusunme sandalyemiz oluyor bizimde ...basari sagladim ben dogru oldugunu dusunuyorumSuper dadiyi izleyen varmi ne dusunuyorsunuz teknik icin
bal benim de içimi yakıyor
dün mide yanmama çorba iyi geldi benim..
Benimde ogru buldugum taraflari var cocuk kuralsiz yasayamaz duzen olmayinca basibos oluyorlar...iyi yapmissin bende kendi cocugumda uygulamayi dusunuyorumBen sinifimda da uyguluyorum tabi 20 kisilik sinifta zor oluyor.dusunme sandalyemiz oluyor bizimde ...basari sagladim ben dogru oldugunu dusunuyorum
Kabiz olmaktan cok korkuyorum acikcasi gaz sancisi sanirim ama ciksa cikmioki lametGaz sancisi olabilir kabiz olmamaya dikkat et.ben kabizlik cekerken cektik gaz sancisini ara arada hep agrim oluyordu
Benim ilk bebegim o yuzden en bastan her seyi duzenli saatinde olsun istiyorum ama burda duzenle disiplini kati kurallari bir birine karistirmamak cok onemli...senin cocugun kac yasinda kardesi olacagina adepte oldu muBenimde ogru buldugum taraflari var cocuk kuralsiz yasayamaz duzen olmayinca basibos oluyorlar...iyi yapmissin bende kendi cocugumda uygulamayi dusunuyorum
Evet beni devlet hastanesine yönlendirdi aile hekimi idrar testi de yapsalar çok iyi olurdu..Valla izmirde oyle bir uygulama yok idrar testi bile yapmiolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?