2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben balli su dedim farkim var direk nie yiyon bali
kız şekerim düşmüştü unuttum bana dokunduğunu hemen iki çatal iki lokma ekmekle atıverdim ağzıma ...sonrada mortingen şıtrayze modunda yarım saat dolandım şu an iyiyim şükür ama bende bu mide varken Allah beterinden korusun diyom

bal yemezsen pekmez ye kan yapar hem :)
he bak onu zorlarım ben konyalıyım ya bizim kahvaltı kültüründe de bal reçel olayı pek yoktur o yüzden alışkanlığımda yok işte..aslında çok faydalı ama demekki benim mide kabullenmiyor benimseyemiyor ,tipsiz mide nolcek

Bende normalde yemiyorum burger ama geçen gün çok canım istedi yedim valla.benim eşimde bişi olmaz diyo bakalım inş.olmaz.

Bende normalde yemiyorum burger ama geçen gün çok canım istedi yedim valla.benim eşimde bişi olmaz diyo bakalım inş.olmaz.
Senin var mı Toxo bağışıklığın ?
Evde çok dikkat ediyorum , meyve , sebze sirkeli suda bekletiyorum vs
Uzun süreden sonra ilk kez yedim , bir şey olmaz herhalde

Ben de çok dikkat ediyorum. Fakat İyi pişirilmesi konusunda uyararak yemek de yiyorum dışarda. Salata hariç. O konuda evde gösterdiğimiz özeni gösterebilecek bir yer yok. O yüzden uzak duruyorum.Bir kez Burger King'den hot wrap istedi canım. Aynı endişeyi ben de yaşadım. Sonuçta fast food ,çok hızlı pişiriyorlar. Mümkün olduğunca tercih etmemek lazım.

2 gundur bnmde karnim agrio inanilmaz sis patlicak gibi ve cok gergin,, bu sabah biraz inmis yumusamis... cok rahatsiz edici bir durum...
Gaz sancisi olabilir kabiz olmamaya dikkat et.ben kabizlik cekerken cektik gaz sancisini ara arada hep agrim oluyordu

Merhabalar kızlar benim göbeğim şu aralar daha çok çıkmaya başladı.. krem sürüyorum ama umarım yırtılma çok olmaz...
Balık her hafta tüketiyormusunuz ben balıktan soğudum hamileliğim sürecinde ..

Ben sinifimda da uyguluyorum tabi 20 kisilik sinifta zor oluyor.dusunme sandalyemiz oluyor bizimde ...basari sagladim ben dogru oldugunu dusunuyorum
Benimde ogru buldugum taraflari var cocuk kuralsiz yasayamaz duzen olmayinca basibos oluyorlar...iyi yapmissin bende kendi cocugumda uygulamayi dusunuyorum

Benimde ogru buldugum taraflari var cocuk kuralsiz yasayamaz duzen olmayinca basibos oluyorlar...iyi yapmissin bende kendi cocugumda uygulamayi dusunuyorum
Benim ilk bebegim o yuzden en bastan her seyi duzenli saatinde olsun istiyorum ama burda duzenle disiplini kati kurallari bir birine karistirmamak cok onemli...senin cocugun kac yasinda kardesi olacagina adepte oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…