2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim ilk bebegim o yuzden en bastan her seyi duzenli saatinde olsun istiyorum ama burda duzenle disiplini kati kurallari bir birine karistirmamak cok onemli...senin cocugun kac yasinda kardesi olacagina adepte oldu mu
Benim ilk cocugum fakat esimin 9 yasinda bi kizi var cok basina buyruk duzeni yok bi orda bi burda gezio zaten oyuzden bi dikis tutturamiyoruz tek korkum benim cocugumunda onu ornek almasi. Ne olursa olsun benim cocugumun bir aile duzeni olnasi icin elimden geleni yapicam...

Ben haftada bir gün yiyorum. Aslında iki gün demişti doktorum ama daha hiç yapamadım. Severek yemiyorum kokusuna hiç tahammülüm yok. Eğer kendimi iyi hissedersem dışarda yiyoruz. İyi değilsem eşim dışarda pişirtip getiriyor. O bile inanılmaz kokuyor. Bebeğim için ilaç olarak düşünüyorum zorluyorum kendimi. Görev gibi.

Evet ornek alabilir hatta kesin ornek alir.bu yuzden once ablasinin davranislarinin duzelmesi lazim 9 yas tamda uygun bir yqs bence en azindan ergenlige girmeden bir seyler yapilmali.ama siz kural koyarsaniz baba serbest birakirsa cocuk size dusmanca yaklasabilir

20.haftada normaldir canim.ben amile kaldigimi ilk ogrendigim de 1 kere yemistim o gun bugundur yemedim cunku tamamen tiksinmek istemiyorum.ceviz bademde de omega oldugu icin ceviz yemeye calisiyorum

Haklısın , risk almamak en iyisi . Bir daha yemeyeceğim , içim de rahat etmedi yedikten sonra

Banada anlatsana su akrep detaylarını senın burcun ne peki :)
Bi kere aşırı inatçı benki insanlar tarafından inatçı bilinirdim benden beter:) kinci degil ama ne yapılan iyiliği ne kötülügü unutmuyor ve sildi mi defterden birini yok tınlamıyor. Onunla asla bişey için diretme yoluna gitmiyorum gidersem bu sefer inadına yapmıyor yapacağı varsada yapmıyor onun için alttan alttan işliyorum :)))) yapmıca şeyi bile yaptırabiliyorum artık :)))) bende balık burcuyum

Benmkide oylee anlatiiigin gibi yapmaz yanlis olsa da dogruyu yaptiramam dogruyu
Bildigi halde .cok sinirleniyorum bazen . Ama hep benim dedigim cikiyor seninde oyle kesin :) bide kaslarini kaldiriyolar hayir derken cok komik hahahah

Bebeğinin ilk hareketleri hayırlı olsun canimm ben hic bir hissetmiyorum daha ve üzülüyorum ya

Nazlı demekki göstermiyosa...prensesmi geliyo yoksa 17.haftadasın erkekse gösterirdi bence sağlıklı olsunda canım

Aynen oyle ogretmeye calistikca beni dinlemiyor cunku oyle bi kabul etmiski annesinin her soyledigi dogru ya annesini dinliyor yada anneannesini...agresif bir yapisi yok fakat umursamaz bi kiz..ornek veeiyim ustunu degistiriyor diyelim etegi salonun ortasinda tisortunu baska odanin ortasinda ic camasirlarini baska bi odada cikarip birakiyor arkasini toplamaktan okadar yoruluyorum ki diyorumki cikardiklarini ya kirliye at yada katla bi kenara kaldir dioki annem topluyor ama benim annem cok temiz sen niye toplamiyorsun...bide boyle ukala biriyizdir...bikere dayanamadim ben annen degilim evdeyken annen toplasin ama burda kendi isini kendin yapicaksin sorumluluklarini bilmen gerekiyor...ama hala aynen dewam ediyor cok yoruldum anlican...esimde kizini temelli almak istiyor bende istemiyorum bu tavirlarindan dolayi

20.haftada normaldir canim.ben amile kaldigimi ilk ogrendigim de 1 kere yemistim o gun bugundur yemedim cunku tamamen tiksinmek istemiyorum.ceviz bademde de omega oldugu icin ceviz yemeye calisiyorum

Bende ceviz ve bademi tüketiyorum ama balık 2 -3 haftadır tüketemiyorum kendimi kötü hissettim..

bende şaşırdım duyduğumda şimdi erken 24 haziranda hem aşını yapıyım bide kalp atışlarını dinletiyim dedi

Bende izliyorum güzel teknikleri var keske bide bebek bakımıyla ilgili bişiler anlatsa
Aynen arada bebisler cikiyor ama cok az...bide diyelimki misafir geldi veya biz gittik orda ne olacak ne yol izlenecek bunlari hic gostermio...herkes evde bisekilde basa cikar ama baska yerde cok zor dimi ama...

Aynen benide oyle yonlendirmisti beni aramiolar bile ne kacirdigimi bile bilmiyorum suan

Telaş etme canım 16. haftada aramadılar beni de, 20. haftaya yakın arıyorlar aşı için sonra genel bir kontrol kalp atışları, kilo kontrolü aşı takvimini de verip gönderiyorlar. Bana şeker yüklemesi yapacaksan 24. haftanda gel dedi doktoruma daha danışmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…