- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.081
Benim ilk cocugum fakat esimin 9 yasinda bi kizi var cok basina buyruk duzeni yok bi orda bi burda gezio zaten oyuzden bi dikis tutturamiyoruz tek korkum benim cocugumunda onu ornek almasi. Ne olursa olsun benim cocugumun bir aile duzeni olnasi icin elimden geleni yapicam...Benim ilk bebegim o yuzden en bastan her seyi duzenli saatinde olsun istiyorum ama burda duzenle disiplini kati kurallari bir birine karistirmamak cok onemli...senin cocugun kac yasinda kardesi olacagina adepte oldu mu
Aynen benide oyle yonlendirmistiEvet beni devlet hastanesine yönlendirdi aile hekimi idrar testi de yapsalar çok iyi olurdu..
Merhabalar kızlar benim göbeğim şu aralar daha çok çıkmaya başladı.. krem sürüyorum ama umarım yırtılma çok olmaz...
Balık her hafta tüketiyormusunuz ben balıktan soğudum hamileliğim sürecinde ..
Evet ornek alabilir hatta kesin ornek alir.bu yuzden once ablasinin davranislarinin duzelmesi lazim 9 yas tamda uygun bir yqs bence en azindan ergenlige girmeden bir seyler yapilmali.ama siz kural koyarsaniz baba serbest birakirsa cocuk size dusmanca yaklasabilirBenim ilk cocugum fakat esimin 9 yasinda bi kizi var cok basina buyruk duzeni yok bi orda bi burda gezio zaten oyuzden bi dikis tutturamiyoruz tek korkum benim cocugumunda onu ornek almasi. Ne olursa olsun benim cocugumun bir aile duzeni olnasi icin elimden geleni yapicam...
20.haftada normaldir canim.ben amile kaldigimi ilk ogrendigim de 1 kere yemistim o gun bugundur yemedim cunku tamamen tiksinmek istemiyorum.ceviz bademde de omega oldugu icin ceviz yemeye calisiyorumMerhabalar kızlar benim göbeğim şu aralar daha çok çıkmaya başladı.. krem sürüyorum ama umarım yırtılma çok olmaz...
Balık her hafta tüketiyormusunuz ben balıktan soğudum hamileliğim sürecinde ..
Haklısın , risk almamak en iyisi . Bir daha yemeyeceğim , içim de rahat etmedi yedikten sonraBen de çok dikkat ediyorum. Fakat İyi pişirilmesi konusunda uyararak yemek de yiyorum dışarda. Salata hariç. O konuda evde gösterdiğimiz özeni gösterebilecek bir yer yok. O yüzden uzak duruyorum.Bir kez Burger King'den hot wrap istedi canım. Aynı endişeyi ben de yaşadım. Sonuçta fast food ,çok hızlı pişiriyorlar. Mümkün olduğunca tercih etmemek lazım.
Bi kere aşırı inatçı benki insanlar tarafından inatçı bilinirdim benden beter:) kinci degil ama ne yapılan iyiliği ne kötülügü unutmuyor ve sildi mi defterden birini yok tınlamıyor. Onunla asla bişey için diretme yoluna gitmiyorum gidersem bu sefer inadına yapmıyor yapacağı varsada yapmıyor onun için alttan alttan işliyorum :)))) yapmıca şeyi bile yaptırabiliyorum artık :)))) bende balık burcuyumBanada anlatsana su akrep detaylarını senın burcun ne peki :)
Benmkide oylee anlatiiigin gibi yapmaz yanlis olsa da dogruyu yaptiramam dogruyuBi kere aşırı inatçı benki insanlar tarafından inatçı bilinirdim benden beter:) kinci degil ama ne yapılan iyiliği ne kötülügü unutmuyor ve sildi mi defterden birini yok tınlamıyor. Onunla asla bişey için diretme yoluna gitmiyorum gidersem bu sefer inadına yapmıyor yapacağı varsada yapmıyor onun için alttan alttan işliyorum :)))) yapmıca şeyi bile yaptırabiliyorum artık :)))) bende balık burcuyum
Bebeğinin ilk hareketleri hayırlı olsun canimmİzmir'den günaydın kızlar. Burda hafif serin tertemiz bir hava var. Icimi tazeliyor. Bir de bugun benim icim icime sigmiyor. Bebeğimi dünden beri hissetmeye başladım!!! Çığlık attım ilk hissettiğim an. Sabah daha da emin oldum. Şimdi ağzım kulaklarımda elim sürekli karnımdaüzülüyordum sabırsızlanıyordum ne zaman hissedicem acaba diyordum. Umarım henüz hissetmeyen tüm arkadaşlar bir an önce hisseder. Müthiş bir duygu Daha önce yazmıştım hiç karnım çıkmadı, çıkınca paylaşıcam diye. Artik o da cikti. Paylaşıyorum:)Eki Görüntüle 1552800
Nazlı demekki göstermiyosa...prensesmi geliyo yoksa 17.haftadasın erkekse gösterirdi bence sağlıklı olsunda canımmerhaba canlarrr,bizde 17+4 üz bugün itibariyle. Beni de listeye ekler misiniz?Ben 15. hafta da bebeğimin seğirmelerini hissetmeye başlamıştım.Bu hafta başı itibariylede sağ tarafımda dokunduğunu hissediyorum hafif hafif çok güzel bir duyguymuş.Tekme değil tabi ama ufak dokunuşlar bu cuma doktor kontrolüm var.Ankara da tıp fakültesinde yaptırıyrum takibimi cinsiyetini öğrenmek için özewle gittim ama göstermedi bizimki :) sizler ne durumdasınız ? herkese tekrardan merhaba
Bende izliyorum güzel teknikleri var keske bide bebek bakımıyla ilgili bişiler anlatsaSuper dadiyi izleyen varmi ne dusunuyorsunuz teknik icin
bende şaşırdım idrar deyince yapılıyomuş.neden dedim değerlere bakalım dediler kalp atışlarını dinleticem diyincede şaşırdım.hoşumada gittiSizin sağlık ocağı idrar tahlili de mi yapıyor , ne güzel
Benimki yapmıyor
Gozun aydin kusum :) ayrintilin ne zamankızlar 4lü sonucum iyi çıkmış çok şükür dr.umla konuştum az önce. sırada ayrıntılı ultrason var onuda inş. hayırlı bi şekilde atlatırız allah hepimize yardım etsin
Aynen oyle ogretmeye calistikca beni dinlemiyor cunku oyle bi kabul etmiski annesinin her soyledigi dogru ya annesini dinliyor yada anneannesini...agresif bir yapisi yok fakat umursamaz bi kiz..ornek veeiyim ustunu degistiriyor diyelim etegi salonun ortasinda tisortunu baska odanin ortasinda ic camasirlarini baska bi odada cikarip birakiyor arkasini toplamaktan okadar yoruluyorum ki diyorumki cikardiklarini ya kirliye at yada katla bi kenara kaldir dioki annem topluyor ama benim annem cok temiz sen niye toplamiyorsun...bide boyle ukala biriyizdir...bikere dayanamadim ben annen degilim evdeyken annen toplasin ama burda kendi isini kendin yapicaksin sorumluluklarini bilmen gerekiyor...ama hala aynen dewam ediyor cok yoruldum anlican...esimde kizini temelli almak istiyor bende istemiyorum bu tavirlarindan dolayiEvet ornek alabilir hatta kesin ornek alir.bu yuzden once ablasinin davranislarinin duzelmesi lazim 9 yas tamda uygun bir yqs bence en azindan ergenlige girmeden bir seyler yapilmali.ama siz kural koyarsaniz baba serbest birakirsa cocuk size dusmanca yaklasabilir
20.haftada normaldir canim.ben amile kaldigimi ilk ogrendigim de 1 kere yemistim o gun bugundur yemedim cunku tamamen tiksinmek istemiyorum.ceviz bademde de omega oldugu icin ceviz yemeye calisiyorum
Gozun aydin canm hayrli olsn kuzunn :)Kıslarrr bugün öğrendik ki an itibariyle benim de bi kızım olucakkRabbim isteyen tüm herkese nasip etsin bu güzel duyguyu Kasımda aşk başkadır diyoruz biz kasım anneleri olarak
Aynen arada bebisler cikiyor ama cok az...bide diyelimki misafir geldi veya biz gittik orda ne olacak ne yol izlenecek bunlari hic gostermio...herkes evde bisekilde basa cikar ama baska yerde cok zor dimi ama...Bende izliyorum güzel teknikleri var keske bide bebek bakımıyla ilgili bişiler anlatsa
Aynen benide oyle yonlendirmistibeni aramiolar bile ne kacirdigimi bile bilmiyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?