- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.101
Çok çoookk teşekkür ederim fıstığım yaaGozun aydin canm hayrli olsn kuzunn :)
Bacaklarini iceri dogru cektiginde yadabbacak bacak ustune attiginda bi sizi hissedebilirsin sag ya da sol kasiginda hareket etmeseBebeğinin ilk hareketleri hayırlı olsun canimmben hic bir hissetmiyorum daha ve üzülüyorum ya
Ben seker yuklemesi yaptirmicamTelaş etme canım 16. haftada aramadılar beni de, 20. haftaya yakın arıyorlar aşı için sonra genel bir kontrol kalp atışları, kilo kontrolü aşı takvimini de verip gönderiyorlar. Bana şeker yüklemesi yapacaksan 24. haftanda gel dedi doktoruma daha danışmadım..
Senin yasin da küçük degil mı? Risk var miydi ki 3'luyu de istedi?benimkide 2li ve 3lü yaptı yapmasınlar artık yeter kafamızı kurcaladıkları :)
ayrıntılıda anatomik tarama diye kağıt yazdı devlete yönlendirdi bakalım 13 gün sonra filan gideceğim
Hamilelikte fast food yenmesi bebekte astıma sebep oluomus canm sen yine cok yemeBurger dan Menü yedim , toxo bağışıklığım olmadığım için evhamlanarak yedim (Marulu çıkardım , ete baktım pişmiş mi diye...Allah'a emanet )
Eşim , iyi pişiriyorlar , bir şey olmaz , dedi
Evham Küpü oldum çıktım bu hamilelikte
Bende de yok bağışıklık ve burger king te bende yedim 2 hafta önce. Aman kas kas nereye kadar. 32 senedir kapmamisim virüsü şimdi kapacamBurger dan Menü yedim , toxo bağışıklığım olmadığım için evhamlanarak yedim (Marulu çıkardım , ete baktım pişmiş mi diye...Allah'a emanet )
Eşim , iyi pişiriyorlar , bir şey olmaz , dedi
Evham Küpü oldum çıktım bu hamilelikte
Bebeğinin ilk hareketleri hayırlı olsun canimmben hic bir hissetmiyorum daha ve üzülüyorum ya
İdrar testinin hemen yapılması gerektiğinden yapmıyormuş bizim sağlık ocağı.labaratuvara hemen gönderemiyolarmış. beni şimdiye kadar hiç aramadılar.kalp atışı falan da bilmiyorum yani dinletiyorlar mı.seninki çok iyiymiş oraya mı taşınsakbende şaşırdım idrar deyince yapılıyomuş.neden dedim değerlere bakalım dediler kalp atışlarını dinleticem diyincede şaşırdım.hoşumada gitti
25 yaşındayım 2lim temizdi ama 3lüyüde istedi oda temiz çıktı çok şükürSenin yasin da küçük degil mı? Risk var miydi ki 3'luyu de istedi?
Üzülme kuzum 1-2 haftaya pit pitları hissediceksin sendeBebeğinin ilk hareketleri hayırlı olsun canimmben hic bir hissetmiyorum daha ve üzülüyorum ya
Sizinle mi yaşıyor , annesiyle mi ?Benim ilk cocugum fakat esimin 9 yasinda bi kizi var cok basina buyruk duzeni yok bi orda bi burda gezio zaten oyuzden bi dikis tutturamiyoruz tek korkum benim cocugumunda onu ornek almasi. Ne olursa olsun benim cocugumun bir aile duzeni olnasi icin elimden geleni yapicam...
Annesi ile canimSizinle mi yaşıyor , annesiyle mi ?
Ne güzel işte sende 16 kasımda doğur bi taşla iki kuş :)))aaaaa benimde eşim 16 kasım :))))
6 dilim baklava ne ya allah iyiligini versin o doktorun sana boylece ayni zamanda seker yukleme testi yapcak heraldeeKizlaaar midem çok ağrıyor. Bide benim hala sık tuvaletim geliyo ya. Bide hareket hissetmedim daha. Gerçi bazen hissediyorum saniyorum ama bilmiyorum. Ayrıntılı ultrason için randevu aldım. Ay sonuna. 19+5 olcaZ inşallah. Dr gelmeden 6 dilim baklava ye meyve suyu ic dedi şeker komasina girmem inşallah. Çikolata olmaz dedi. Enerji vereceksin kuzumaa
ayrıntılıya girmeden mi yicekmişsin :) idrara sıkışık olmak filan gereklimi bundaKizlaaar midem çok ağrıyor. Bide benim hala sık tuvaletim geliyo ya. Bide hareket hissetmedim daha. Gerçi bazen hissediyorum saniyorum ama bilmiyorum. Ayrıntılı ultrason için randevu aldım. Ay sonuna. 19+5 olcaZ inşallah. Dr gelmeden 6 dilim baklava ye meyve suyu ic dedi şeker komasina girmem inşallah. Çikolata olmaz dedi. Enerji vereceksin kuzumaa
Annesi sizinle temelli yaşamasını kabul etmek istemez bence , hiçbir anne çocuğundan ayrılmak istemezAnnesi ile canim
Cocuk farkli tutumlar gordugu icin isine geleni yapiyor.sen tek basina basarili olamqzsin bu konu da.birde seni karsilastirma yaparak zayif yerinden vurmaya calisir gibi...iki farkli evde yasadigi icin kendi annesi bir sey yapmazsa isin cok zor olur.ben annesi yok sizle kaliyor surekli sandim....sen haklisin cnm Allah sabir versinAynen oyle ogretmeye calistikca beni dinlemiyor cunku oyle bi kabul etmiski annesinin her soyledigi dogru ya annesini dinliyor yada anneannesini...agresif bir yapisi yok fakat umursamaz bi kiz..ornek veeiyim ustunu degistiriyor diyelim etegi salonun ortasinda tisortunu baska odanin ortasinda ic camasirlarini baska bi odada cikarip birakiyor arkasini toplamaktan okadar yoruluyorum ki diyorumki cikardiklarini ya kirliye at yada katla bi kenara kaldir dioki annem topluyor ama benim annem cok temiz sen niye toplamiyorsun...bide boyle ukala biriyizdir...bikere dayanamadim ben annen degilim evdeyken annen toplasin ama burda kendi isini kendin yapicaksin sorumluluklarini bilmen gerekiyor...ama hala aynen dewam ediyor cok yoruldum anlican...esimde kizini temelli almak istiyor bende istemiyorum bu tavirlarindan dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?