2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bebeğinin ilk hareketleri hayırlı olsun canimm ben hic bir hissetmiyorum daha ve üzülüyorum ya
Bacaklarini iceri dogru cektiginde yadabbacak bacak ustune attiginda bi sizi hissedebilirsin sag ya da sol kasiginda hareket etmese
Bile orda oldugunu hissediceksin dene bak benim daha sabah oldu bi agirlik vardi sol kasigimda istee orda dedim uyuyo kuzum

Ben seker yuklemesi yaptirmicam

Hamilelikte fast food yenmesi bebekte astıma sebep oluomus canm sen yine cok yeme

Benim de idrarımı tutarsam ya da çok acıkırsam pıt pıt sıkıştırma başlıyor ama net olarak tekmeliyor diyemem. Eşimde benden meraklı ne zaman hissedeceğim bende diye söyleniyor..Allah herkese nasip etsin.. Ben iki gündür çok üzgünüm mesai arkadaşımın tayini çıktı, çok seviyorum kendisini ama ayrılacağız çok ağladım dün akşam bu sabah.tek korkum bebeğime de sıkıntı yaşatmak ama elimde değildi..

Bende de yok bağışıklık ve burger king te bende yedim 2 hafta önce. Aman kas kas nereye kadar. 32 senedir kapmamisim virüsü şimdi kapacam

Benim bu aralar midem yine kendini hissettirmeye başladı. Hep bi hazımsızlık bi şişlik durumu var. Biraz aç kalınca bulantı oluyor.Huzursuz bi durum yani.

Birde şu var size de sorayım. Ben normalde de göbeği olan biriydim. Yumuşacık pofuduk..Şimdi hamilelikle karnım ayağa kaltığımda bildiğin semsert baya hamile gibi..Ama oturunca o sertlik yok yumuşak bi göbek kıvamında..Sizde de böyle olan var mı?

bende şaşırdım idrar deyince yapılıyomuş.neden dedim değerlere bakalım dediler kalp atışlarını dinleticem diyincede şaşırdım.hoşumada gitti
İdrar testinin hemen yapılması gerektiğinden yapmıyormuş bizim sağlık ocağı.labaratuvara hemen gönderemiyolarmış. beni şimdiye kadar hiç aramadılar.kalp atışı falan da bilmiyorum yani dinletiyorlar mı.seninki çok iyiymiş oraya mı taşınsak

Sizinle mi yaşıyor , annesiyle mi ?

Kizlaaar midem çok ağrıyor. Bide benim hala sık tuvaletim geliyo ya. Bide hareket hissetmedim daha. Gerçi bazen hissediyorum saniyorum ama bilmiyorum. Ayrıntılı ultrason için randevu aldım. Ay sonuna. 19+5 olcaZ inşallah. Dr gelmeden 6 dilim baklava ye meyve suyu ic dedi şeker komasina girmem inşallah. Çikolata olmaz dedi. Enerji vereceksin kuzumaa

6 dilim baklava ne ya allah iyiligini versin o doktorun sana boylece ayni zamanda seker yukleme testi yapcak heraldee

Reactions: GCA
ayrıntılıya girmeden mi yicekmişsin :) idrara sıkışık olmak filan gereklimi bunda

Reactions: GCA
Annesi ile canim
Annesi sizinle temelli yaşamasını kabul etmek istemez bence , hiçbir anne çocuğundan ayrılmak istemez
Benim eşimin de 6 yaşında bir kızı var , çok tatlı , şeker bir kız , çok seviyorum
Bilemiyorum ama belki babasını senden kıskandığı için de o şekilde rahat davranıyor olabilir , hatta annesine karşı bile koruma iç güdüsü vs olabilir
En güzeli eşinle konuşup ortak hareket etmeniz , orada öyle davranıyor olabilirsin ama burada kuralımız bu vs gibi , nette bu gibi konularla ilgili makaleler var .Belki fikir verebilir

Cocuk farkli tutumlar gordugu icin isine geleni yapiyor.sen tek basina basarili olamqzsin bu konu da.birde seni karsilastirma yaparak zayif yerinden vurmaya calisir gibi...iki farkli evde yasadigi icin kendi annesi bir sey yapmazsa isin cok zor olur.ben annesi yok sizle kaliyor surekli sandim....sen haklisin cnm Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…