2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
süper olur gelin hep beraber gideriz kontrole ankarardayım ben

Tesekkur ederim tatlim...esimle oyke yapiyoruz aslinda her evin kendine gore kurallari vardir hepimiz kendi ustumuze dusen gorevleri yapmak zorundayiz diyoruz ama hic tinlamiyor dun bizdeydi butun gun onunlaydim sinemaya goturdum eve geldik camasir bulasik yemek derken cok yoruldum aksam esim geldi sofra kuruyorum ona esim dediki catal yok kizim getirirmisin dondu dediki niyeben getiricekmisim kalkip alsana dedim bu evde 3 kisiyiz birbirimize yardim etmek zorundayiz lutfen gotur babana yardim et dedim istemeyerek goturdu...ben 3 yasindan beri bakiyorum ona cocukken pek sorun olmuyor zaten yas ilerledikce fikirleri degismeye basliyir tabi bu annesindende kaynaklaniyir gecen sene kizinida alet ederek kan kusturdular bana artik sabrim kalmadi bazen gormek bile istemiyorum cocugu ki biz birbirimizi cok severdik...hep benimle olsun isterdi kucagimdan inmez surekli oper surekli gelir kucaklar seni cok seviyorum derdi simdi ise bana diyorki sen benim herseyimi caldin...annesi sorunlu bi kadin cocuk bile boyle diyor dusun yani evli bi adamla beraberdi ve adamin karisi bizim kizin bakicisiydi adami evlenmeye mecbur birakti hamile kaldi adamda karisini bosayip kadinla evlendi simdi adam cocugu istemiyormus gonder babasina diyormus buda adami hakli buluyormus anlican cocugu temelli vermek istiyor ama okadar dengesizki ben alsamda cocugu evimi karistirmaya dewam edicek..bakarsin bosanir tekrar ben alicam der ben bunlari yasamak istemiyorum helede cocugum yasasin hic istemiyorum...cocuga elbette uzuluyorum yazik bunlari bilmiyor yani istenmediginin...benim bir yuvam var ve bu yuvayi korumaliyim buyuzdende annesinde kalmasi taraftariyim iyu niyetli bi kadin olsa can feda bana yaptiklarini bilsen dudagin ucuklar...

Saolsain kuzum bazem dusunmekten kafayi yicek gibi oluyorum cocugumun basina ne gelicek ne yapicam uzerlerse diye cok korkuyorum...allaha siginiyorum allahim goruyordur kimin ne oldugunu

Aynen arada bebisler cikiyor ama cok az...bide diyelimki misafir geldi veya biz gittik orda ne olacak ne yol izlenecek bunlari hic gostermio...herkes evde bisekilde basa cikar ama baska yerde cok zor dimi ama...
Canim evde cocuk kurallara uyarsa her yerde uyar.cocuklari arada park ve alisveris merkezine goturerekte uygukama yapiyorlar sen oralari izlemedin gakiba...disari cikarken cocuga kurallari soyluyorlar eger kural ihlali 2 defa yapilirsa eve donuyorlar

6 dilim baklava ne ya allah iyiligini versin o doktorun sana boylece ayni zamanda seker yukleme testi yapcak heraldee

Valla cnm bende şok oldum tekrar ettim emin olmak için. Profosör bide gideceğim heralde dünyanın parasini alıyorum bebek hareketli olsunda guzelce bakiyim diyo sanırım

ayrıntılıya girmeden mi yicekmişsin :) idrara sıkışık olmak filan gereklimi bunda

Sabah 11 e aldım cnm. Kahvaltısı iyi yap. Eğer erken yediysen 10 da atistir. Tam gelmeden de baklavalari ye defi valla idrar konusunda bişey demedi de bi bardak icsem sıkışık oluyorum hemen

Saolsain kuzum bazem dusunmekten kafayi yicek gibi oluyorum cocugumun basina ne gelicek ne yapicam uzerlerse diye cok korkuyorum...allaha siginiyorum allahim goruyordur kimin ne oldugunu
Hamilelik surecin de zaten cok takintili oliyoruz sen birde bunlari yasayinca eminim cok zordur.anlattiklarini okudum herkes senin kadar katlanmaz demekki esini cok seviyorsun

KıZlar 20. Haftama giricem hala hic ama hıc hissetmiyorum bu ıkınci Çocuğum olucak ıkıncıde daha çabuk hıssedılır diyorlar ama bende tık yok Buda benim canımı sıkıyor baya da göbeğim cıktı Bebeğin Gelişimi önde ama hissetmiyorum ((

banada söylersen sevinirim :)
gittim sağlık ocağına fakat sorumu soramadım bile..çok kalabalıktı.. önceki sefer bebeği hissedince gel demişti şimdi hissediyorum dedim bu sefer de 20. haftadan sonra gel dedi...biraz ilgisiz ve biraz da suratsızlardı sorumu soramadım anlayacağın .. ama internette birkaç yerde denk geldim orda da bebeğin hissedilmesinden sonra aşının yapılması önerilir diyor..sen yaptırdın mı aşını?

Hamilelik surecin de zaten cok takintili oliyoruz sen birde bunlari yasayinca eminim cok zordur.anlattiklarini okudum herkes senin kadar katlanmaz demekki esini cok seviyorsun
Oyle sogudum ki herseyden esimide sevdigimden artik emin degilim ilerisinde yasanabilecekleri dusunuyorum eger cok kotu seyler olursa simdiden kendimi ayriliga alistirmaya calisiyorum...

Canim evde cocuk kurallara uyarsa her yerde uyar.cocuklari arada park ve alisveris merkezine goturerekte uygukama yapiyorlar sen oralari izlemedin gakiba...disari cikarken cocuga kurallari soyluyorlar eger kural ihlali 2 defa yapilirsa eve donuyorlar
Izledimde diyelimki arkadaslarla disari ciktik onlarinda cocuklari var hep birlikteyiz sorun cikardi cocuk ozaman evemi donucez ese dosta rezil olcaz desene... :)

Belki sakin bi cocuktur :) niye uzuluyorsun saglikliysa

Canım ya allah kolaylık versin, kendini üzme ne olur bebeğinde üzülmesin. Sizinle yasayacaksa da evinin kuralları oldugunu sık sık dile getir. Ama umarım annesiyle kalmaya devam eder

Canım ya allah kolaylık versin, kendini üzme ne olur bebeğinde üzülmesin. Sizinle yasayacaksa da evinin kuralları oldugunu sık sık dile getir. Ama umarım annesiyle kalmaya devam eder
Umarim canim yaaa annesinde kalmasi herkes icin en hayirlisi olucaktir uzmemek elde degil ki...onu sonu yok goremiyorum belirsizlik beni iyice geriyor rahat hamilelik gecirmek istiyorum sadece cocuguma ilgi gostermek istiyorum disardam mudaheleye artik tahammulum yok gerekirse terk eder giderim napim

Hic kimse karnindakinden değerli değil canim boşver sen. Esinle sakince konuş bence kaygılarını dile getir. Allah doğrunun yanındadır üzme kendini

Kızlar bugün güne iyi başladım ama öğlen migrenim tuttu. Arkadaşıma gitmiştim hamile kaldığımdan bu yana tutmamıştı,ilaç da yoktu yanımda, sonra midem bulandı bir istifra,biraz rahatladım. Yüzüme ateş bastı,kalp çarpıntısı oldu... sonra inceden tekrar başladı baş ağrım.. Şu an yorgun halsiz hissediyorum kendimi bozuk bir gündü yani.
Sabahtan oğlumun anaokulunda kepli fotoğraf çekimi vardı. Okulun bahçesinde sınıfın çekimiyle ben ilgilendim çocukları giydirip gönderdim tek tek fotoğrafçının yanına. 1 saat ayaktaydım. Sonra sınıfta kaldık 1 dilim ekmek peynir yemiştim sadece.saat 1 e kadar da başka birşey yemedim tuz-biber oldu sanırım migreni tetikledi.

Anladım canım , inşallah her şey iyi bir şekilde sonuçlanır .
Eşinin desteği çok önemli , çocuk da arada kalmış etkileniyor .Çok küçük yaştan beri seni tanıdığına göre tavrı sana değil aslında içinde bulunduğu duruma , bence sevgi arıyor , çocuk psikolojisi... , zor bir durum onun için de tabii...Senin için de zor...
Annesi de hiç yardımcı olmamış anladığım kadarıyla ,kendi hırsı için çocukları bu gibi çatışmalara alet etmek ne büyük zayıflık... Çocuğunu seven anne böyle mi yapar , çocuğu dolduruyor olabilirler , yazık gerçekten de... Eşinin durumun bilincinde olup müdahale etmesi gerekir.
Çocuğunun etkileneceğini sanmam , ikisi de birbirlerini çok sevecektir , hatta daha huzurlu bir ortam oluşma ihtimali yüksek bence
Korktuğun gibi bir ortam olursa da eşin müdahale eder , ikisi de eşinin çocuğu , birini diğerine ezdirmez , rahat ol bu konuda
Bu arada sorumluluk konusunda haklısın , bir anne çocuğunu başka bir kadının olduğu eve verme düşüncesini kabul ediyorsa , onun anneliğinden şüphe ederim ben

Son düzenleme:
Bu ne güzel bir programımış , hangi kanalda , ne zaman yayınlanıyor ?
Ben de izleyeyim

Hic kimse karnindakinden değerli değil canim boşver sen. Esinle sakince konuş bence kaygılarını dile getir. Allah doğrunun yanındadır üzme kendini
Konustum tatlim yuz kere...ama o bnm kaygilarimla degil kizinin durumuyla ilgileniyor...kizini almayi inada bindirdi alana kadar ugrasicak yani hedefine ulasana kadar kac gulu ezdigini gormeyecek...gercekten dogrunun yanindamidir inancim bile okadar zayifladi ki hicbirseye inancim kalmadi diyorum ki ben kotu bir insanim yoksa bunca seyi niye haketmis olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…