- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.121
süper olur gelin hep beraber gideriz kontrole ankarardayım benİdrar testinin hemen yapılması gerektiğinden yapmıyormuş bizim sağlık ocağı.labaratuvara hemen gönderemiyolarmış. beni şimdiye kadar hiç aramadılar.kalp atışı falan da bilmiyorum yani dinletiyorlar mı.seninki çok iyiymiş oraya mı taşınsak
Tesekkur ederim tatlim...esimle oyke yapiyoruz aslinda her evin kendine gore kurallari vardir hepimiz kendi ustumuze dusen gorevleri yapmak zorundayiz diyoruz ama hic tinlamiyor dun bizdeydi butun gun onunlaydim sinemaya goturdum eve geldik camasir bulasik yemek derken cok yoruldum aksam esim geldi sofra kuruyorum ona esim dediki catal yok kizim getirirmisin dondu dediki niyeben getiricekmisim kalkip alsana dedim bu evde 3 kisiyiz birbirimize yardim etmek zorundayiz lutfen gotur babana yardim et dedim istemeyerek goturdu...ben 3 yasindan beri bakiyorum ona cocukken pek sorun olmuyor zaten yas ilerledikce fikirleri degismeye basliyir tabi bu annesindende kaynaklaniyir gecen sene kizinida alet ederek kan kusturdular bana artik sabrim kalmadi bazen gormek bile istemiyorum cocugu ki biz birbirimizi cok severdik...hep benimle olsun isterdi kucagimdan inmez surekli oper surekli gelir kucaklar seni cok seviyorum derdi simdi ise bana diyorki sen benim herseyimi caldin...annesi sorunlu bi kadin cocuk bile boyle diyor dusun yani evli bi adamla beraberdi ve adamin karisi bizim kizin bakicisiydi adami evlenmeye mecbur birakti hamile kaldi adamda karisini bosayip kadinla evlendi simdi adam cocugu istemiyormus gonder babasina diyormus buda adami hakli buluyormus anlican cocugu temelli vermek istiyor ama okadar dengesizki ben alsamda cocugu evimi karistirmaya dewam edicek..bakarsin bosanir tekrar ben alicam der ben bunlari yasamak istemiyorum helede cocugum yasasin hic istemiyorum...cocuga elbette uzuluyorum yazik bunlari bilmiyor yani istenmediginin...benim bir yuvam var ve bu yuvayi korumaliyim buyuzdende annesinde kalmasi taraftariyim iyu niyetli bi kadin olsa can feda bana yaptiklarini bilsen dudagin ucuklar...Annesi sizinle temelli yaşamasını kabul etmek istemez bence , hiçbir anne çocuğundan ayrılmak istemez
Benim eşimin de 6 yaşında bir kızı var , çok tatlı , şeker bir kız , çok seviyorum
Bilemiyorum ama belki babasını senden kıskandığı için de o şekilde rahat davranıyor olabilir , hatta annesine karşı bile koruma iç güdüsü vs olabilir
En güzeli eşinle konuşup ortak hareket etmeniz , orada öyle davranıyor olabilirsin ama burada kuralımız bu vs gibi , nette bu gibi konularla ilgili makaleler var .Belki fikir verebilir
Saolsain kuzum bazem dusunmekten kafayi yicek gibi oluyorum cocugumun basina ne gelicek ne yapicam uzerlerse diye cok korkuyorum...allaha siginiyorum allahim goruyordur kimin ne oldugunuCocuk farkli tutumlar gordugu icin isine geleni yapiyor.sen tek basina basarili olamqzsin bu konu da.birde seni karsilastirma yaparak zayif yerinden vurmaya calisir gibi...iki farkli evde yasadigi icin kendi annesi bir sey yapmazsa isin cok zor olur.ben annesi yok sizle kaliyor surekli sandim....sen haklisin cnm Allah sabir versin
Canim evde cocuk kurallara uyarsa her yerde uyar.cocuklari arada park ve alisveris merkezine goturerekte uygukama yapiyorlar sen oralari izlemedin gakiba...disari cikarken cocuga kurallari soyluyorlar eger kural ihlali 2 defa yapilirsa eve donuyorlarAynen arada bebisler cikiyor ama cok az...bide diyelimki misafir geldi veya biz gittik orda ne olacak ne yol izlenecek bunlari hic gostermio...herkes evde bisekilde basa cikar ama baska yerde cok zor dimi ama...
6 dilim baklava ne ya allah iyiligini versin o doktorun sana boylece ayni zamanda seker yukleme testi yapcak heraldee
ayrıntılıya girmeden mi yicekmişsin :) idrara sıkışık olmak filan gereklimi bunda
Hamilelik surecin de zaten cok takintili oliyoruz sen birde bunlari yasayinca eminim cok zordur.anlattiklarini okudum herkes senin kadar katlanmaz demekki esini cok seviyorsunSaolsain kuzum bazem dusunmekten kafayi yicek gibi oluyorum cocugumun basina ne gelicek ne yapicam uzerlerse diye cok korkuyorum...allaha siginiyorum allahim goruyordur kimin ne oldugunu
gittim sağlık ocağına fakat sorumu soramadım bile..çok kalabalıktı.. önceki sefer bebeği hissedince gel demişti şimdi hissediyorum dedim bu sefer de 20. haftadan sonra gel dedi...biraz ilgisiz ve biraz da suratsızlardı sorumu soramadım anlayacağınbanada söylersen sevinirim :)
Oyle sogudum ki herseyden esimide sevdigimden artik emin degilim ilerisinde yasanabilecekleri dusunuyorum eger cok kotu seyler olursa simdiden kendimi ayriliga alistirmaya calisiyorum...Hamilelik surecin de zaten cok takintili oliyoruz sen birde bunlari yasayinca eminim cok zordur.anlattiklarini okudum herkes senin kadar katlanmaz demekki esini cok seviyorsun
Izledimde diyelimki arkadaslarla disari ciktik onlarinda cocuklari var hep birlikteyiz sorun cikardi cocuk ozaman evemi donucez ese dosta rezil olcaz desene... :)Canim evde cocuk kurallara uyarsa her yerde uyar.cocuklari arada park ve alisveris merkezine goturerekte uygukama yapiyorlar sen oralari izlemedin gakiba...disari cikarken cocuga kurallari soyluyorlar eger kural ihlali 2 defa yapilirsa eve donuyorlar
Belki sakin bi cocuktur :) niye uzuluyorsun saglikliysaKıZlar 20. Haftama giricem hala hic ama hıc hissetmiyorum bu ıkınci Çocuğum olucak ıkıncıde daha çabuk hıssedılır diyorlar ama bende tık yok Buda benim canımı sıkıyor baya da göbeğim cıktı Bebeğin Gelişimi önde ama hissetmiyorum((
Canım ya allah kolaylık versin, kendini üzme ne olur bebeğinde üzülmesin. Sizinle yasayacaksa da evinin kuralları oldugunu sık sık dile getir. Ama umarım annesiyle kalmaya devam ederTesekkur ederim tatlim...esimle oyke yapiyoruz aslinda her evin kendine gore kurallari vardir hepimiz kendi ustumuze dusen gorevleri yapmak zorundayiz diyoruz ama hic tinlamiyor dun bizdeydi butun gun onunlaydim sinemaya goturdum eve geldik camasir bulasik yemek derken cok yoruldum aksam esim geldi sofra kuruyorum ona esim dediki catal yok kizim getirirmisin dondu dediki niyeben getiricekmisim kalkip alsana dedim bu evde 3 kisiyiz birbirimize yardim etmek zorundayiz lutfen gotur babana yardim et dedim istemeyerek goturdu...ben 3 yasindan beri bakiyorum ona cocukken pek sorun olmuyor zaten yas ilerledikce fikirleri degismeye basliyir tabi bu annesindende kaynaklaniyir gecen sene kizinida alet ederek kan kusturdular bana artik sabrim kalmadi bazen gormek bile istemiyorum cocugu ki biz birbirimizi cok severdik...hep benimle olsun isterdi kucagimdan inmez surekli oper surekli gelir kucaklar seni cok seviyorum derdi simdi ise bana diyorki sen benim herseyimi caldin...annesi sorunlu bi kadin cocuk bile boyle diyor dusun yani evli bi adamla beraberdi ve adamin karisi bizim kizin bakicisiydi adami evlenmeye mecbur birakti hamile kaldi adamda karisini bosayip kadinla evlendi simdi adam cocugu istemiyormus gonder babasina diyormus buda adami hakli buluyormus anlican cocugu temelli vermek istiyor ama okadar dengesizki ben alsamda cocugu evimi karistirmaya dewam edicek..bakarsin bosanir tekrar ben alicam der ben bunlari yasamak istemiyorum helede cocugum yasasin hic istemiyorum...cocuga elbette uzuluyorum yazik bunlari bilmiyor yani istenmediginin...benim bir yuvam var ve bu yuvayi korumaliyim buyuzdende annesinde kalmasi taraftariyim iyu niyetli bi kadin olsa can feda bana yaptiklarini bilsen dudagin ucuklar...
Umarim canim yaaa annesinde kalmasi herkes icin en hayirlisi olucaktir uzmemek elde degil ki...onu sonu yok goremiyorum belirsizlik beni iyice geriyor rahat hamilelik gecirmek istiyorum sadece cocuguma ilgi gostermek istiyorum disardam mudaheleye artik tahammulum yok gerekirse terk eder giderim napimCanım ya allah kolaylık versin, kendini üzme ne olur bebeğinde üzülmesin. Sizinle yasayacaksa da evinin kuralları oldugunu sık sık dile getir. Ama umarım annesiyle kalmaya devam eder
Himmm peki ne zaman gidiosnValla cnm bende şok oldum tekrar ettim emin olmak için. Profosör bide gideceğim heralde dünyanın parasini alıyorum bebek hareketli olsunda guzelce bakiyim diyo sanırım
Hic kimse karnindakinden değerli değil canim boşver sen. Esinle sakince konuş bence kaygılarını dile getir. Allah doğrunun yanındadır üzme kendiniSaolsain kuzum bazem dusunmekten kafayi yicek gibi oluyorum cocugumun basina ne gelicek ne yapicam uzerlerse diye cok korkuyorum...allaha siginiyorum allahim goruyordur kimin ne oldugunu
Anladım canım , inşallah her şey iyi bir şekilde sonuçlanır .Tesekkur ederim tatlim...esimle oyke yapiyoruz aslinda her evin kendine gore kurallari vardir hepimiz kendi ustumuze dusen gorevleri yapmak zorundayiz diyoruz ama hic tinlamiyor dun bizdeydi butun gun onunlaydim sinemaya goturdum eve geldik camasir bulasik yemek derken cok yoruldum aksam esim geldi sofra kuruyorum ona esim dediki catal yok kizim getirirmisin dondu dediki niyeben getiricekmisim kalkip alsana dedim bu evde 3 kisiyiz birbirimize yardim etmek zorundayiz lutfen gotur babana yardim et dedim istemeyerek goturdu...ben 3 yasindan beri bakiyorum ona cocukken pek sorun olmuyor zaten yas ilerledikce fikirleri degismeye basliyir tabi bu annesindende kaynaklaniyir gecen sene kizinida alet ederek kan kusturdular bana artik sabrim kalmadi bazen gormek bile istemiyorum cocugu ki biz birbirimizi cok severdik...hep benimle olsun isterdi kucagimdan inmez surekli oper surekli gelir kucaklar seni cok seviyorum derdi simdi ise bana diyorki sen benim herseyimi caldin...annesi sorunlu bi kadin cocuk bile boyle diyor dusun yani evli bi adamla beraberdi ve adamin karisi bizim kizin bakicisiydi adami evlenmeye mecbur birakti hamile kaldi adamda karisini bosayip kadinla evlendi simdi adam cocugu istemiyormus gonder babasina diyormus buda adami hakli buluyormus anlican cocugu temelli vermek istiyor ama okadar dengesizki ben alsamda cocugu evimi karistirmaya dewam edicek..bakarsin bosanir tekrar ben alicam der ben bunlari yasamak istemiyorum helede cocugum yasasin hic istemiyorum...cocuga elbette uzuluyorum yazik bunlari bilmiyor yani istenmediginin...benim bir yuvam var ve bu yuvayi korumaliyim buyuzdende annesinde kalmasi taraftariyim iyu niyetli bi kadin olsa can feda bana yaptiklarini bilsen dudagin ucuklar...
Bu ne güzel bir programımış , hangi kanalda , ne zaman yayınlanıyor ?Canim evde cocuk kurallara uyarsa her yerde uyar.cocuklari arada park ve alisveris merkezine goturerekte uygukama yapiyorlar sen oralari izlemedin gakiba...disari cikarken cocuga kurallari soyluyorlar eger kural ihlali 2 defa yapilirsa eve donuyorlar
Konustum tatlim yuz kere...ama o bnm kaygilarimla degil kizinin durumuyla ilgileniyor...kizini almayi inada bindirdi alana kadar ugrasicak yani hedefine ulasana kadar kac gulu ezdigini gormeyecek...gercekten dogrunun yanindamidir inancim bile okadar zayifladi ki hicbirseye inancim kalmadi diyorum ki ben kotu bir insanim yoksa bunca seyi niye haketmis olayimHic kimse karnindakinden değerli değil canim boşver sen. Esinle sakince konuş bence kaygılarını dile getir. Allah doğrunun yanındadır üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?