- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.141
Kabul etmemek yerine zaman versen esine. Örneğin bizim bebeğimiz 1 yaşını geçene kadar gelmesin sonrasını konuşuruz, ben bebegimle ilgilenirken kızına zaman ayiramam çocuk bakmak kolay değil falan desen tatlı dille. Inada bindirdiyse sen karşı ciktikca ısrar edecektir.Konustum tatlim yuz kere...ama o bnm kaygilarimla degil kizinin durumuyla ilgileniyor...kizini almayi inada bindirdi alana kadar ugrasicak yani hedefine ulasana kadar kac gulu ezdigini gormeyecek...gercekten dogrunun yanindamidir inancim bile okadar zayifladi ki hicbirseye inancim kalmadi diyorum ki ben kotu bir insanim yoksa bunca seyi niye haketmis olayim
Kendini sorumlu hissediyor baba olarak ; çocuğunun ezildiğini düşünüyor olabilir , koruma içgüdüsü mantığının önüne geçmiş demek ki...Karşı taraf da bunu kullanıyor benceKonustum tatlim yuz kere...ama o bnm kaygilarimla degil kizinin durumuyla ilgileniyor...kizini almayi inada bindirdi alana kadar ugrasicak yani hedefine ulasana kadar kac gulu ezdigini gormeyecek...gercekten dogrunun yanindamidir inancim bile okadar zayifladi ki hicbirseye inancim kalmadi diyorum ki ben kotu bir insanim yoksa bunca seyi niye haketmis olayim
Böyle şeyler düşünme canım , moralini bozmaIhtimaller denizinde boguldum...kurtajin sinirini bilen varmi kac haftaya kadar izin var...
O anne olarak cocugunuu bi adamm icin gonderiosaa eşinin de baska bi yuva kurdugunu goz onunde bulundurmasi lazmm bn her zaman cocuklarin annenin hakki olduguna inanrmm esim kabul etmioo buyrun cocuk sizin olsun mantigini da asla kabul etmiorm cocugumu kabul etmeyen bni de etmesn kardesm sen sıkma canini dedigin gibi sknti olmaz insallah zaten eger artk sizin yaninzda kalcaksa annesnin etkisindede cok fazla kalmayacaktr kardesi de olunca insallah birbirlerine kenetlenirler tabi arada kiskancliklar da olck babasni da kiskancktr ama aliscak mecburen senin bebegnin bundan etkilencegni sanmam ama sn kendni yipratrsn biraz o yuzden eger cozemiyorsan oluruna birkcaksin dusunmicksn cok incee :)Konustum tatlim yuz kere...ama o bnm kaygilarimla degil kizinin durumuyla ilgileniyor...kizini almayi inada bindirdi alana kadar ugrasicak yani hedefine ulasana kadar kac gulu ezdigini gormeyecek...gercekten dogrunun yanindamidir inancim bile okadar zayifladi ki hicbirseye inancim kalmadi diyorum ki ben kotu bir insanim yoksa bunca seyi niye haketmis olayim
Soylediklerini aynen konustuk inada binmesinin sebebi ben degilim eski esinin dengesizlikleriKabul etmemek yerine zaman versen esine. Örneğin bizim bebeğimiz 1 yaşını geçene kadar gelmesin sonrasını konuşuruz, ben bebegimle ilgilenirken kızına zaman ayiramam çocuk bakmak kolay değil falan desen tatlı dille. Inada bindirdiyse sen karşı ciktikca ısrar edecektir.
Himmm peki ne zaman gidiosn
Onu dedim kizin kendi bakimini yapamiyor hala ben yikiyorum onu sacini ben tarayip topluyorum bebegim oldugu zaman kizina bakamam zamanim olmicak bebekle ilgilenmekten benim ilk bebegim tecrubem yok ben zaten lohusa depresyonunda olucam beni hicmi onemsemiyorsun dedim ama nafile sadece allaha yalvariyorumferrace dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma, gunahsiz meleginin ne sucu var sakin dusunme oyle seyler. Anlasilan esin de işi inada bindirmis Beyaz Patik inde dediği gibi fazla birşey deme. Ama esinlede sakin bir anında konus bebek doğunca ben kızla ilgilenemem bari bir kaç sene sonra alalım falan desen. Hakkınizda hayırlısı neyse o olsun.
Velayeti zaten vermicek cani isteyince alicak cani isteyince vericek oyle istiyor zaten senelerdir maymun etti bizi...herkesle ayri oynuo kadin kendi annesiyle bile psikopat ben artik yara almak istemiyorum...Kendini sorumlu hissediyor baba olarak ; çocuğunun ezildiğini düşünüyor olabilir , koruma içgüdüsü mantığının önüne geçmiş demek ki...Karşı taraf da bunu kullanıyor bence
Karşıdaki anne olsa hırsına çocuğunu yedirmezdi en başta , insan çocuğunun bir damla göz yaşına kıyamaz
Bence o zaman çok fazla karışma eşine şu aşamada , yanlış da anlaşılabilirsin, çocuk ne diyor bu duruma ?
Velayetin babaya verilmesi kolay değil bildiğim kadarıyla
6 dilim mii?Kizlaaar midem çok ağrıyor. Bide benim hala sık tuvaletim geliyo ya. Bide hareket hissetmedim daha. Gerçi bazen hissediyorum saniyorum ama bilmiyorum. Ayrıntılı ultrason için randevu aldım. Ay sonuna. 19+5 olcaZ inşallah. Dr gelmeden 6 dilim baklava ye meyve suyu ic dedi şeker komasina girmem inşallah. Çikolata olmaz dedi. Enerji vereceksin kuzumaa
Belki haklisin ama ben iyi bisey yasamadim ki ince dusunmiyeyimO anne olarak cocugunuu bi adamm icin gonderiosaa eşinin de baska bi yuva kurdugunu goz onunde bulundurmasi lazmm bn her zaman cocuklarin annenin hakki olduguna inanrmm esim kabul etmioo buyrun cocuk sizin olsun mantigini da asla kabul etmiorm cocugumu kabul etmeyen bni de etmesn kardesm sen sıkma canini dedigin gibi sknti olmaz insallah zaten eger artk sizin yaninzda kalcaksa annesnin etkisindede cok fazla kalmayacaktr kardesi de olunca insallah birbirlerine kenetlenirler tabi arada kiskancliklar da olck babasni da kiskancktr ama aliscak mecburen senin bebegnin bundan etkilencegni sanmam ama sn kendni yipratrsn biraz o yuzden eger cozemiyorsan oluruna birkcaksin dusunmicksn cok incee :)
Canim baklava cekti valla6 dilim mii?anam onu bi insan evladı nasıl yer.Valla ben çok severim hatta canım çekmişti bugün.kocişim almaya gitti şimdi ama en fazla 3 dilim yiyebilirim o da zorlayarak.o kadarı çok zararlı neden öyle demiş ki
Ayy kusura bakma düşünemedim yaaCanim baklava cekti valla
Sanirim bende oyle yapicam alicam bebegimi gidicem isin icinden cikamazsam kararliyim kimsenin bilmedigi biryer olcak birini kazanicak belki ama iki kisiyi kaybetmis olacak ozamn akli basina gelir sanirim...esime mesaj attim gelirken baklava getir diye okdar agladim ki bugun belki yiyince mutlu olurumAyy kusura bakma düşünemedim yaahakkını helal et.bu arada tam sana yorum yapacaktım
.sen artık bi annesin.hiçbişey ama hiçbişey senin yavrundan önemli değil.herşey olacağına varır.gerekirse kocanı gözden çıkar ama çocuğunu asla gözden çıkarmayı düşünme bile
Ah canm benm ya anliorm inan seniBelki haklisin ama ben iyi bisey yasamadim ki ince dusunmiyeyim
Allah sabır versin ne desem bilemedim ki. Inşallah en kisa zamanda mutlu olacağın şekilde çözüm bulunurSoylediklerini aynen konustuk inada binmesinin sebebi ben degilim eski esinin dengesizlikleri
Cocugimdan vazgecmek degilki cocuguma zarar vermesini istemiyorum kadinin...offffAh canm benm ya anliorm inan seniama napalimm senin dusundugunde isten deilki onun kizi gelio diye kendi cocugundan vazgecmek bilmiorm ne yasaddn ama bu arada kalma esine bu konuda laf anlatama bnde de var o yuzden cok iyi anliorm istedgn zaman konuaablrz mesaj atablrsn ozeldende canm bnm sikma caninj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?