- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.161
inş.cnm inş.mesleğin var mı?insanoğlu kendini herşeye hazırlamalı.unutma hiçbirimiz eşimizle gelmedik bu dünyaya.onlarla gideceğimizin de garantisi yok.ama biz hep önümüze bakmalıyızSanirim bende oyle yapicam alicam bebegimi gidicem isin icinden cikamazsam kararliyim kimsenin bilmedigi biryer olcak birini kazanicak belki ama iki kisiyi kaybetmis olacak ozamn akli basina gelir sanirim...esime mesaj attim gelirken baklava getir diye okdar agladim ki bugun belki yiyince mutlu olurum
Yok artkkk o kadarini da yapamaz heraldeCocugimdan vazgecmek degilki cocuguma zarar vermesini istemiyorum kadinin...offff
Insallahallahtan baska siginacak baska kapim yok umarim guzel bir sekilde cozulir...Allah sabır versin ne desem bilemedim ki. Inşallah en kisa zamanda mutlu olacağın şekilde çözüm bulunur
Evet ben restoratoruminş.cnm inş.mesleğin var mı?insanoğlu kendini herşeye hazırlamalı.unutma hiçbirimiz eşimizle gelmedik bu dünyaya.onlarla gideceğimizin de garantisi yok.ama biz hep önümüze bakmalıyız
Bilmem ailem bile beni reddettiyse onuda yapar gibi gelioYok artkkk o kadarini da yapamaz heralde
Ne güzel işte.baktın eşin seni dinlemiyor,çocuğunuzu düşünmüyor o zaman yoluna bakarsınEvet ben restoratorum
Eşinin tampon görevi görmesi lazım , ne seni üzecek , ezdirecek ; ne de kızını...Eşinin yapması gereken şeyler bunlar, kadın da çocuğunu kullanıyor belliVelayeti zaten vermicek cani isteyince alicak cani isteyince vericek oyle istiyor zaten senelerdir maymun etti bizi...herkesle ayri oynuo kadin kendi annesiyle bile psikopat ben artik yara almak istemiyorum...
Rabbim yardımcın olsun canım bol bol dua et,edelimOnu dedim kizin kendi bakimini yapamiyor hala ben yikiyorum onu sacini ben tarayip topluyorum bebegim oldugu zaman kizina bakamam zamanim olmicak bebekle ilgilenmekten benim ilk bebegim tecrubem yok ben zaten lohusa depresyonunda olucam beni hicmi onemsemiyorsun dedim ama nafile sadece allaha yalvariyorum
Bende bunu dedim kiz sizin kiziniz sizin sorumlulugunuzda ben ustume duseni zaten yapiorum senin ailen bakmazken ben isimi gucumu erteleyip kizina sahip cikiyorum...ben istemiyorum sebeplerim.belli bakamam bu uc gunluk bir aylik bir durum degil ay yapamadik hadi geri gonderelim diye birsey olmaz ben kendime guvenmiyorum ve ilgilenemem diyorum beni umursamiyorsan getir ama bende giderim haberin olsun dedimEşinin tampon görevi görmesi lazım , ne seni üzecek , ezdirecek ; ne de kızını...Eşinin yapması gereken şeyler bunlar, kadın da çocuğunu kullanıyor belli
Sen üzülme canım , bebişini düşün , güzel hayaller kur
Eşinin kızının sorumluluğu eşinde ve kızın annesinde , bunu da hatırlat kendine , kimse seni bir şey için zorlayamaz bu konuda , sevgi, saygı , ablalık , o kadar
Gerisini düşünmeyeksin
BenimdeCanim baklava cekti valla
Lutfen dua et olurmuRabbim yardımcın olsun canım bol bol dua et,edelim
Benim icin dua et olurmu bende artik huzurlu bir aile ortaminda buyutebileyimBenimdezaten bugunlerde ne yesem 1 saat sonra birşeyler yemek istiyorum
Canım kiyamam ya bak bu hayatta senden ve bebeğinden önemli hiçbirşey yok kendi ayaklarının üzerinde de durabilirsin. İnşallah hayırlısı olur. Ailen ne diyor bu duruma tatlımBenim icin dua et olurmu bende artik huzurlu bir aile ortaminda buyutebileyim
Aileme neyi anlatayim kuzum zaten beni istemiyorlar niye dahada kuciliyim gozlerindeCanım kiyamam ya bak bu hayatta senden ve bebeğinden önemli hiçbirşey yok kendi ayaklarının üzerinde de durabilirsin. İnşallah hayırlısı olur. Ailen ne diyor bu duruma
tatlım
O ayrıntıyı kacirmisim pardon, desene manevi yönden destek alacağın kimse yok. Valla güzelim hepimizin hayatında zorluklar olmuştur kimimiz pes ederiz, kimimiz direniriz. Hayat senin bir kez yaşayacaksin, eğer eşini seviyorsan kizini da kendi evinin kurallarına alışmasını sağlayarak gecinip gidersiniz. İstersen bir psikolaga falan gidip destek alAileme neyi anlatayim kuzum zaten beni istemiyorlar niye dahada kuciliyim gozlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?