2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
inş.cnm inş.mesleğin var mı?insanoğlu kendini herşeye hazırlamalı.unutma hiçbirimiz eşimizle gelmedik bu dünyaya.onlarla gideceğimizin de garantisi yok.ama biz hep önümüze bakmalıyız

Velayeti zaten vermicek cani isteyince alicak cani isteyince vericek oyle istiyor zaten senelerdir maymun etti bizi...herkesle ayri oynuo kadin kendi annesiyle bile psikopat ben artik yara almak istemiyorum...
Eşinin tampon görevi görmesi lazım , ne seni üzecek , ezdirecek ; ne de kızını...Eşinin yapması gereken şeyler bunlar, kadın da çocuğunu kullanıyor belli
Sen üzülme canım , bebişini düşün , güzel hayaller kur
Eşinin kızının sorumluluğu eşinde ve kızın annesinde , bunu da hatırlat kendine , kimse seni bir şey için zorlayamaz bu konuda , sevgi, saygı , ablalık , o kadar
Gerisini düşünmeyeksin

Son düzenleme:
Kizlar desteginiz icin cok tesekkur ederim benim anlatacak kimsem yok hep icime atiyorum esimle zaten konusamiyorum o benim penceremden bakmayi reddediyor...lutfen uzuntu icine girmeyin benim yuzumden...hepiniz mutlu gunler gorun mutlu huzurlu ortamlarda buyutun evlatlarinizi...

Rabbim yardımcın olsun canım bol bol dua et,edelim

Bende bunu dedim kiz sizin kiziniz sizin sorumlulugunuzda ben ustume duseni zaten yapiorum senin ailen bakmazken ben isimi gucumu erteleyip kizina sahip cikiyorum...ben istemiyorum sebeplerim.belli bakamam bu uc gunluk bir aylik bir durum degil ay yapamadik hadi geri gonderelim diye birsey olmaz ben kendime guvenmiyorum ve ilgilenemem diyorum beni umursamiyorsan getir ama bende giderim haberin olsun dedim

Benim icin dua et olurmu bende artik huzurlu bir aile ortaminda buyutebileyim
Canım kiyamam ya bak bu hayatta senden ve bebeğinden önemli hiçbirşey yok kendi ayaklarının üzerinde de durabilirsin. İnşallah hayırlısı olur. Ailen ne diyor bu duruma tatlım

Canım kiyamam ya bak bu hayatta senden ve bebeğinden önemli hiçbirşey yok kendi ayaklarının üzerinde de durabilirsin. İnşallah hayırlısı olur. Ailen ne diyor bu duruma
tatlım
Aileme neyi anlatayim kuzum zaten beni istemiyorlar niye dahada kuciliyim gozlerinde

Aileme neyi anlatayim kuzum zaten beni istemiyorlar niye dahada kuciliyim gozlerinde
O ayrıntıyı kacirmisim pardon, desene manevi yönden destek alacağın kimse yok. Valla güzelim hepimizin hayatında zorluklar olmuştur kimimiz pes ederiz, kimimiz direniriz. Hayat senin bir kez yaşayacaksin, eğer eşini seviyorsan kizini da kendi evinin kurallarına alışmasını sağlayarak gecinip gidersiniz. İstersen bir psikolaga falan gidip destek al

Cidden mi canim bende de fitik ve kireçleme var doktora sormadim ama biseyde demedi belki sonra der hakkimizda hayirlisi olsun saglikla kucagimiza alalimda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…