- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.181
Moralim bozuk saglik ocaginda yaptirdigim sonuçları aldim tsh düşük çıktı troid hormonu yavaş çalışıyormuş boyle bi durumla karşılaşan var mı acabaKac gundur giremiyorum nasilsiniz hamiledaslarim
Yani TSH yavaş çalışıyor demi. Hamilelikte oluyor canım moralini bozma ilaçla tedavi olacak birşey. Benim ki de yavaş çalışıyordu hamilelikte ilacın dozunu arttırdıkMoralim bozuk saglik ocaginda yaptirdigim sonuçları aldim tsh düşük çıktı troid hormonu yavaş çalışıyormuş boyle bi durumla karşılaşan var mı acaba
Ettim bile canım inşallah herşey istediğin gibi olsun hamilelerin ettiği dua kabul olurmuş çevremdede hep öyle söylüyolar.inşallah bu dönemi atlatırsın bi an önceLutfen dua et olurmu
Ne oluyormus oyle oluncaMoralim bozuk saglik ocaginda yaptirdigim sonuçları aldim tsh düşük çıktı troid hormonu yavaş çalışıyormuş boyle bi durumla karşılaşan var mı acaba
Insaalah tatlim insallah sen buyuksun allahim dualarimizi geri cevirme rabbimEttim bile canım inşallah herşey istediğin gibi olsun hamilelerin ettiği dua kabul olurmuş çevremdede hep öyle söylüyolar.inşallah bu dönemi atlatırsın bi an önce
Cozulemeyecek bir sorun yok ortada.suan hamilelik psikolojisi ayriligi dusunmuste olabilirsin ama dusunme bence...esine kesin tavrini belirttin mi sonucta ikinizin bebegi olacak yetisecegi ortamda sevgi olmali .bir cocuk yuzunden evet yuva yikilabilir ama bunu dusunme bence iyi seyler dusun.ama cocugun yasi ilerlemeden bir dur demek lazimOyle sogudum ki herseyden esimide sevdigimden artik emin degilim ilerisinde yasanabilecekleri dusunuyorum eger cok kotu seyler olursa simdiden kendimi ayriliga alistirmaya calisiyorum...
Nasil yani ailen niye reddettiki seni o kadinla ne ilgsi var yada bununBilmem ailem bile beni reddettiyse onuda yapar gibi gelio
Bence esi dostu degil cocugun egtimini dusuncen ☺zaten elalem ne der diye yasadigimiz icin boyle sorunlar yasiyoruz ☺Izledimde diyelimki arkadaslarla disari ciktik onlarinda cocuklari var hep birlikteyiz sorun cikardi cocuk ozaman evemi donucez ese dosta rezil olcaz desene... :)
Aa cok yanlis dusunuyorsun kotu seyler kotu insanlarin yada bunu hak edenlerin basina gelmez ki.sen zor bir sabir sinanmasi altindasin bence bunu basasirsan cok guzel gunler gele ekKonustum tatlim yuz kere...ama o bnm kaygilarimla degil kizsabir durumuyla ilgileniyor...kizini almayi inada bindirdi alana kadar ugrasicak yani hedefine ulasana kadar kac gulu ezdigini gormeyecek...gercekten dogrunun yanindamidir inancim bile okadar zayifladi ki hicbirseye inancim kalmadi diyorum ki ben kotu bir insanim yoksa bunca seyi niye haketmis olayim
Benim de hamilelikle tsh im dustu hemde 0.05 e ama bozma moralini ilac kullanirsin .ben iki aydir ilac kullaniyorum yukselmeye badladi tshMoralim bozuk saglik ocaginda yaptirdigim sonuçları aldim tsh düşük çıktı troid hormonu yavaş çalışıyormuş boyle bi durumla karşılaşan var mı acaba
Star tv de ogleden sonra 12.30 dan sonraydi galiba canim.ben super dadinin seminerine de katildim cok faydali seyler anlatti.Bu ne güzel bir programımış , hangi kanalda , ne zaman yayınlanıyor ?
Ben de izleyeyim
Evet canm bende 26 sonda gidiorm 19+6 oluormm bnde sat a gore :)) ama normalde ultrasonda daha fazla cikio19+6 olcaz cnm inşallah 27 haziranda gidicem. Sen yaptıracak mısın
evet evet acıyor hatta yapamıyorsun,sertlik var bayaBacaklarini iceri dogru cektiginde yadabbacak bacak ustune attiginda bi sizi hissedebilirsin sag ya da sol kasiginda hareket etmese
Bile orda oldugunu hissediceksin dene bak benim daha sabah oldu bi agirlik vardi sol kasigimda istee orda dedim uyuyo kuzum
Insaalah tatlim insallah sen buyuksun allahim dualarimizi geri cevirme rabbim
Üzülme kuzum 1-2 haftaya pit pitları hissediceksin sende
evet evet acıyor hatta yapamıyorsun,sertlik var bayabenim sağımda
Canım Allah sana çok çok sabır versin ve hakkında en hayırlısı neyse o yolu sana seçtirsin anlattıklarını dinlemek bile can yakıyor sen yaşıyorsun Allah yardımcın olsunKizlar desteginiz icin cok tesekkur ederim benim anlatacak kimsem yok hep icime atiyorum esimle zaten konusamiyorum o benim penceremden bakmayi reddediyor...lutfen uzuntu icine girmeyin benim yuzumden...hepiniz mutlu gunler gorun mutlu huzurlu ortamlarda buyutun evlatlarinizi...
ayy inşallahhhh seviyorum seni,sağol canım benim
hissettiğin olabilir tatlım.Aslında 16. haftada bazı annelerin hissedebildiği doğruymuş,ama ben hissetmiyorum daha.Neyse sağlıklı olsun daBende dünden beri hafif hafif hissediyor gibiyim. Ama tam emin değilim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?