2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Moralim bozuk saglik ocaginda yaptirdigim sonuçları aldim tsh düşük çıktı troid hormonu yavaş çalışıyormuş boyle bi durumla karşılaşan var mı acaba
Yani TSH yavaş çalışıyor demi. Hamilelikte oluyor canım moralini bozma ilaçla tedavi olacak birşey. Benim ki de yavaş çalışıyordu hamilelikte ilacın dozunu arttırdık

Oyle sogudum ki herseyden esimide sevdigimden artik emin degilim ilerisinde yasanabilecekleri dusunuyorum eger cok kotu seyler olursa simdiden kendimi ayriliga alistirmaya calisiyorum...
Cozulemeyecek bir sorun yok ortada.suan hamilelik psikolojisi ayriligi dusunmuste olabilirsin ama dusunme bence...esine kesin tavrini belirttin mi sonucta ikinizin bebegi olacak yetisecegi ortamda sevgi olmali .bir cocuk yuzunden evet yuva yikilabilir ama bunu dusunme bence iyi seyler dusun.ama cocugun yasi ilerlemeden bir dur demek lazim

Izledimde diyelimki arkadaslarla disari ciktik onlarinda cocuklari var hep birlikteyiz sorun cikardi cocuk ozaman evemi donucez ese dosta rezil olcaz desene... :)
Bence esi dostu degil cocugun egtimini dusuncen ☺zaten elalem ne der diye yasadigimiz icin boyle sorunlar yasiyoruz ☺

Aa cok yanlis dusunuyorsun kotu seyler kotu insanlarin yada bunu hak edenlerin basina gelmez ki.sen zor bir sabir sinanmasi altindasin bence bunu basasirsan cok guzel gunler gele ek

Moralim bozuk saglik ocaginda yaptirdigim sonuçları aldim tsh düşük çıktı troid hormonu yavaş çalışıyormuş boyle bi durumla karşılaşan var mı acaba
Benim de hamilelikle tsh im dustu hemde 0.05 e ama bozma moralini ilac kullanirsin .ben iki aydir ilac kullaniyorum yukselmeye badladi tsh

evet evet acıyor hatta yapamıyorsun,sertlik var bayabenim sağımda

Insaalah tatlim insallah sen buyuksun allahim dualarimizi geri cevirme rabbim

Canım Rabbim yardımcın olsun. Sıkma o tatlı canını ve minik bebeğini. Bak ne güzel seni herkesten çok seven ve önem veren bir bebeğin olacak. Eşinde İnşaallah inattan vazgeçer. Herşey gönlünce olur. Mutlu huzurlu bi ortamda bebişini büyütürsün.

Canım Allah sana çok çok sabır versin ve hakkında en hayırlısı neyse o yolu sana seçtirsin anlattıklarını dinlemek bile can yakıyor sen yaşıyorsun Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…