- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.201
Benimkide solda ama daha cinsiyetini bilmiyorumAnnem hep derdi kızlar solda erkekler sağda olur. Benim prenseste hep solda. Uzanamıyorum sol tarafa :))
Benim tsh im da dusuk benim tam tersi cok hizli calisiyor t3 be t4 onlar nasil eger cok ufak degerler fark varsa ilac vermiyor doktor sadece aylik takip,suan aylik takipteyim.Umarim ilac icmemize gerek kalmadan atlatiriz ama onemli birsey degil en kotu ilaci var onunla degeri normale alirsinizMoralim bozuk saglik ocaginda yaptirdigim sonuçları aldim tsh düşük çıktı troid hormonu yavaş çalışıyormuş boyle bi durumla karşılaşan var mı acaba
Chicco kesinlikleArkadaşlar bebek arabası araştırması yapanlar,kullananlar chicco lite way mı, casual cadillac mı?travel sistem uygun fiyat bunlar var tavsiye edilen de kararsız kaldım
Canim o muhtemelen bebegin hickirigidirherkese merhabaa..dün benim bebişe birşeyler oldu tam 10 dk boyunca aynı yere neredeyse 10 saqniyede bir pıt pıt diye tekmeledi:)) çok mutlu oldumm bir yandan da endişelendim bu kadar üst üste vurmasına..yani kendini hissettirse bir dert hissettirmese ayrı dert:) sağlık ocağıda bebeği hissedince gel aşı yapalım demişlerdi bugün gidecem aşıya:) darısı henüz hissedemeyen herkesin başına:))
Benim sagda ama doktor 14+5 haftalikken kiza benziyor demisti belki yanilmistir o zamanAnnem hep derdi kızlar solda erkekler sağda olur. Benim prenseste hep solda. Uzanamıyorum sol tarafa :))
Bunu bilmiyordum çok mantıklıymış ama, hani emekli olunca adamlar daha erken ölür de hanımları aylıklarını alıp yer içer gezerler ya çoğunlukla, demek adamların kromozomlarından bu yöne eğimli :))Bence sağda ya da solda olmasının cinsiyet ile alakası yok , hepimiz merak edip bir şeylere bağlamaya çalışıyoruz
Yumurta xy kromozomlu sperm ile döllenirse erkek , xx kromozomlu sperm ile döllenirse kız olur
Kız , erkek ihtimalini arttıran bir şey var ama yumurtanın çatladığı gün ilişkiye girince xy spermleri daha hızlı yüzdüğünden erkek olma ihtimali yüksek oluyor . Yumurta çatlamadan ilişkiye girilirse xy spermleri daha çabuk öldüğünden uzun ömürlü ve hazırda bekleyen xx sperminin yumurtayı Döllenme ihtimali dolayısıyla kız olma ihtimali artıyor.Bilimsel bir açıklama getirmek istedim , bildiğim kadarıyla :)
Günaydın canımgünaydın hayırlı sabahlar kızlar
yarına aşı günü
saol canım 30 haziranda kısmetseGozun aydin kusum :) ayrintilin ne zaman
günaydın annişler
günaydın hayırlı sabahlar kızlar
yarına aşı günü
Günaydın
günaydin :)günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?