2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Moralim bozuk saglik ocaginda yaptirdigim sonuçları aldim tsh düşük çıktı troid hormonu yavaş çalışıyormuş boyle bi durumla karşılaşan var mı acaba
Benim tsh im da dusuk benim tam tersi cok hizli calisiyor t3 be t4 onlar nasil eger cok ufak degerler fark varsa ilac vermiyor doktor sadece aylik takip,suan aylik takipteyim.Umarim ilac icmemize gerek kalmadan atlatiriz ama onemli birsey degil en kotu ilaci var onunla degeri normale alirsiniz
Yalniz bu konunun uzmani bir endokrin doktoruna gorun

Canim o muhtemelen bebegin hickirigidir

Bence sağda ya da solda olmasının cinsiyet ile alakası yok , hepimiz merak edip bir şeylere bağlamaya çalışıyoruz
Yumurta xy kromozomlu sperm ile döllenirse erkek , xx kromozomlu sperm ile döllenirse kız olur
Kız , erkek ihtimalini arttıran bir şey var ama yumurtanın çatladığı gün ilişkiye girince xy spermleri daha hızlı yüzdüğünden erkek olma ihtimali yüksek oluyor . Yumurta çatlamadan ilişkiye girilirse xy spermleri daha çabuk öldüğünden uzun ömürlü ve hazırda bekleyen xx sperminin yumurtayı Döllenme ihtimali dolayısıyla kız olma ihtimali artıyor.Bilimsel bir açıklama getirmek istedim , bildiğim kadarıyla :)

Bunu bilmiyordum çok mantıklıymış ama, hani emekli olunca adamlar daha erken ölür de hanımları aylıklarını alıp yer içer gezerler ya çoğunlukla, demek adamların kromozomlarından bu yöne eğimli :))

Gunaydın kızlar,
Cuma gunu amniyosentez yaptıracağım. Bana dua eder misiniz? Sorunsuz sonuçlansın ve test sonucu da temiz çıksın bebegımle yolumuza devam edelım Ense kalınlığımız var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…